Mikeva Helsinki: Paras

1. työpaikat: Perushoitaja, Lähihoitaja Mikeva - Helsinki

Hae 30 Perushoitaja, Lähihoitaja Mikeva työpaikkoihin palkataan nyt Helsinki Indeed.com, maailman suurimassa työpaikkasivustolla.


Screenshot of fi.indeed.com

2. Attendo Taivallahti


Mechelininkatu 32 A-B, 00260, Helsinki Tietoja Yhteystiedot Tutustu Kartta Tervetuloa meille Tiia Santala, Hoivakodin johtaja. Yhteystiedot ryhmäkoteihin löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta Telefon: 044 743 1031. E-post: [email protected] Tietoja Tarjoamamme palvelu ...


Screenshot of www.attendo.fi

3. Mikeva - G Square


Mikeva Established in 1987, Mikeva is the third largest provider of care, rehabilitation and residential services to the patients with disabilities, mental health, addictions or behavior problems as well as the elderly in Finland. The company operates 98 facilities and is headquartered in Helsinki, Finland. G Square invested in 2012 to help the company carry …


Screenshot of www.gsquarecapital.com

4. työpaikat: Mikeva Oy, Vantaa - Helsinki


Hae 1 543 Mikeva Oy, Vantaa työpaikkoihin palkataan nyt Helsinki Indeed.com, maailman suurimassa työpaikkasivustolla.


Screenshot of fi.indeed.com

5. Attendo Give Oy Hoivakoti - Hoitokodit ja palvelutalot ...


PL 750, 00181 HELSINKI. www.mikeva.fi. Fonecta.fi palaute


Screenshot of www.fonecta.fi

6.
7. Mielenterveys- ja päihdepalvelut


Tarjoamme palvelukoteja eri-ikäisille mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen. Eri tilanteisiin sopivat kuntouttavat palvelut turvataan sekä tukiasunnossa että asumispalveluyksiköissä asuville.


Screenshot of www.attendo.fi

8. Helsingin kaupunki - Mielenterveys- ja päihdepalvelut ...


Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta. Ensisijainen hoitopaikkasi mielenterveys- ja päihdeasioissa on terveysasema, ja sieltä sinut voidaan tarvittaessa lähettää edelleen jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin. Terveysasemalla sinua hoitavat työparina lääkäri ja hoitaja.


Screenshot of www.hel.fi

9. Mikve ja mikve-palvelut | Helsingin juutalainen seurakunta


Helsingin mikve on ainoa Suomessa toimiva mikve ja se sijaitsee seurakunnan tiloissa Helsingin Kampissa. Helsingin juutalaisen seurakunnan mikve rakennettiin kokonaan uudelleen ja se otettin käyttöön alkukesästä 2014. Naiset Mikve on seurakunnan jäsenille maksuton. Seurakuntaan kuulumattomat juutalaiset naiset voivat tiedustella hintoja seurakunnan mikve-vastaavalta eli balanitilta.

Screenshot of jchelsinki.fi

10. Mikeva Taivallahden helmi - Aimo Park Suomi


Helsinki; Mikeva Taivallahden helmi ; Helsinki. Mikeva Taivallahden helmi. Mechelininkatu 32 00100 Helsinki. Lähellä olevat pysäköintilaitokset. Lähellä Taivallahden ... 386 metriä Mihin asti: Mikeva Taivallahden helmi. Online maksutavat. Aimo Park yrityksen ...


Screenshot of www.aimopark.fi

11. Mikeva rakennuttaa kuusi uutta palvelukotia | Rakennuslehti

13.5.2009 · artikkeliin Mikeva rakennuttaa kuusi uutta palvelukotia. Hoiva-alan yritys Mikeva Oy laajentaa merkittävästi toimintaansa. Yhtiö investoi kiinteistöihin yli 30 miljoonaa euroa, jolla perustetaan palvelukodit seitsemälle paikkakunnalle. Uudet palvelukodit rakennetaan Kaskisiin, Vaasaan, Teuvalle, Ouluun, Haukiputaalle ja Kotkaan.

Screenshot of www.rakennuslehti.fi

12. Attendo ostaa hoivayhtiö Mikevan | Kuntalehti


1.6.2017 · Attendo ostaa hoivayhtiö Mikevan. Hoiva- ja terveyspalveluyhtiö Attendo ostaa hoivapalveluyhtiö Mikevan. Kauppahinta on 150 miljoonaa euroa. Mikeva tuottaa hoivapalveluja mielenterveyskuntoutujille, eri vammaisryhmille ja ikäihmisille. Mikevan liikevaihto vuonna 2016 oli 101 miljoonaa euroa ja käyttökate (EBITDA) 5,3 miljoonaa euroa.


Screenshot of kuntalehti.fi

13. Hoiva-ala keskittyy: Attendo ostaa kovaa kasvaneen ...


31.5.2017 · 31.5.2017 10:13 | Päivitetty 31.5.2017 11:23. Suomen suurin hoiva-alan yritys Attendo ostaa kovaa kasvaneen kilpailijansa Mikevan. Kyseessä on alan mittakaavassa suurkauppa, sillä Attendo maksaa eri puolilla Suomea toimivasta Mikevasta 150 miljoonaa euroa. Mikeva on yksi lujaa kasvaneista hoivayhtiöistä alalla, jossa investoidaan nyt ...


Screenshot of www.hs.fi

14.


Mikeva Taivallahden helmi. Helsinki. Mikeva Taivallahden helmi. Mechelininkatu 32 00100 Helsinki.


Screenshot of www.aimopark.fi

15. Attendo Sisä-Savon Palvelukoti Oy - Hoitokodit ja ...


Etsitkö yrityksen Attendo Sisä-Savon Palvelukoti Oy tarkempia tietoja. Yritys toimii toimialalla Hoitokodit ja palvelutalot.


Screenshot of www.fonecta.fi

16. Attendo Mi-Hoiva Oy - Y-tunnus: 0784328-9 - Yritystiedot ...


Yhtiön Attendo Mi-Hoiva Oy liikevaihto oli 82,55 miljoonaa ja tilikauden tulos -6,49 miljoonaa. Liikevaihto laski 3,5%. Liikevoittoprosentti oli -7,6%.


Screenshot of www.finder.fi

17. Palvelukotiavustaja - Mikeva Oy - Työpaikat - Duunitori


Mikeva Oy - Helsinki. Julkaistu 20.4.2017 (Päättynyt 30.4.2017) Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt. Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Tuotamme laadukkaat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut, ...


Screenshot of duunitori.fi

18. Attendo Mi-Hoiva Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


Attendo Mi-Hoiva Oy. Yrityksen Attendo Mi-Hoiva Oy liikevaihto oli 82,6 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 1967 henkilöä. Liikevaihto laski 3,5 prosenttia. Tilikauden tulos oli -6,5 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli -7,6. Yhtiön omavaraisuusaste oli 3,2 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.


Screenshot of www.is.fi

19. Sairaanhoitaja - Mikeva Oy - Työpaikat - Duunitori


Mikeva Oy - Helsinki. Julkaistu 1.8.2017 (Päättynyt 20.8.2017) Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt. Sairaanhoitaja, Hoivakoti Taivallahden Helmi Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Tuotamme laadukkaat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut, ...


Screenshot of duunitori.fi

20. Attendo Give Oy Hoivakoti - taloustiedot, Y-tunnus ja ...


Attendo Give Oy Hoivakoti on perustettu vuonna 2005. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Hoitokodit ja palvelutalot. Yhtiön toimitusjohtaja on Virpi Katriina Holmqvist. Yhtiön Attendo Give Oy Hoivakoti liikevaihto oli 376 tuhatta ja tilikauden tulos -148 tuhatta.


Screenshot of www.finder.fi

Vastaa