Meikkitaiteilija Koulutus Helsinki: Paras

1. Koulutus, Helsinki | Kurssit ja koulutus Helsingissä

Koulutus, Helsinki | Kurssit ja koulutus Helsingissä. Koulutukset (1299) Kouluttajat (136) Kurssi on nyt lisätty vertailulistaan, jonka löydät oikealta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-20 koulutusta 1299 tuloksesta. Lajittele listaa. Arvioinnit.


Screenshot of www.koulutus.fi

2. Kasvatus ja koulutus | Helsingin kaupunki


Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, hallinto. Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki Toimipiste kartalla. Stadin ammatti- ja aikuisopisto. Hattulantie 2 00550 Helsinki PL 55308, 00099 Helsingin kaupunki +358 9 310 8600 Toimipiste kartalla. Työväenopisto, Helsinki. Helsinginkatu 26 00530 Helsinki


Screenshot of www.hel.fi

3. Maskeerauskoulu Pro Maker Academy | Alan arvostetuin koulu


Pro Maker Academy - Choice Helsinki | Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 00180 HELSINKI | 040 7271681 | [email protected]


Screenshot of promaker.fi

4. Löydä meikkaajan ja maskeeraajan koulutus!


Löydä meikkaajan ja maskeeraajan koulutus! ??. Koulutukset (7) Oppilaitokset (9) Tämä koulutus on nyt lisätty vertailulistaasi, jonka löydät oikeasta yläkulmasta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta. Make-up artist academy -maskeerauskoulu.


Screenshot of www.studentum.fi

5. Koulutettu make-up artist ja meikkitaiteilija Helsingissä


Meikkitaiteilija palveluksessasi. Riitta Saukkonen on arvostettu kouluttaja ja monipuolisen koulutuksen saanut meikkitaiteilija. Make-Up Artist, diplomikoulutus. Make-Up Artist Academy, maskeerauskoulu 2002. Permanent MakeUp -kurssi 2003. Cinema Secrets INC, Intitute of Makeup Artistry 2003. Akryylirakennekynsikurssi 2005.


Screenshot of www.skyrider.fi

6. Make-Up 1 päivän kurssit |courses (1 day) | Koulutus-Center


Upea koulutus (1 päivä) Beauty- ja Editorial -meikeistä. Kouluttajana kansainvälisesti moninkertaisesti palkittu make-up artist -meikkitaiteilija Jasmiina Walters.Jasmiina sijoittui hopealle elokuussa 2021 Itävallassa järjestetyssä WBF kilpailussa sarjassa Rich Smokey Eye Make-Up ja hänellä on aiemmin voittoja ja huippusijoituksia alan arvostetuista kilpailuista.


Screenshot of www.koulutuscenter.com

7. Meikkaus / Ihonhoito / Kynnet- meikkaaja, kosmetologi ...


Meikkaus / Ihonhoito / Kynnet- meikkaaja, kosmetologi, kynsiteknikko. Hakutulokset. Tämä koulutus on nyt lisätty vertailulistaasi, jonka löydät oikeasta yläkulmasta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-4 koulutusta 4 tuloksesta. Make-up artist academy -maskeerauskoulu.


Screenshot of www.aikuis-koulutus.fi

8. Taide ja kulttuuri - Kauhajoen Opisto


Taide ja kulttuuri Tule opiskelemaan taidetta! Opiston taidelinjoilla voit opiskella esimerkiksi Graafista suunnittelua, Kuvataidetta, Mediataide-Pelivisiota, taidekoulu Art-Linessa eri tekniikoita, Meikkitaiteilijaksi, tai vaikkapa Radio- tai Sometoimittajaksi . Mahdollisuudet ajanmukaiseen opiskeluun ja elämään ovat opistossamme huomattavan monipuoliset; teemme yhteistyötä lähikuntien ...


Screenshot of kauhajoenopisto.fi

9. Kurssit - PINKA


Stadin Ammattiopisto Hattulantie 2, 00550 Helsinki. ... Koulutuksen tarkoituksena on edistää kurssilaisen ammattitaitoa maailmanluokan brändien vaatimustason mukaiseksi. ... Instagram Masterclass Finland sekä Meikkitaiteilija Nina Piippanen.

Screenshot of www.meikkitaiteilija.fi

10. MEIKKI- JA MASKEERAUSKOULU | Koulutus-Center


Lavafantasiameikit. Koulutus soveltuu hyvin muoti- ja kuvaustöistä kiinnostuneille – opit tekemään kokonaisuuksia kuvaustilanteisiin. Seuraavat koulutukset: 1.2. – 29.4.2022 Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI ILTAKOULU – …


Screenshot of www.koulutuscenter.com

11. Koulutukset, Meikkaaja / Maskeeraaja, Suomi

Meikkaaja / Maskeeraaja - Suomi. Koulutukset (7) Oppilaitokset (7) Tämä koulutus on nyt lisätty vertailulistaasi, jonka löydät oikeasta yläkulmasta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta.

Screenshot of www.studentum.fi

12. Koulutukset, Helsinki


Koulutukset, Helsinki. Hakutulokset. Tämä koulutus on nyt lisätty vertailulistaasi, jonka löydät oikeasta yläkulmasta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-20 koulutusta 369 tuloksesta.


Screenshot of www.aikuis-koulutus.fi

13. Opiskelu - Kauhajoen Opisto


Kauhajoen opisto Järvikyläntie 92 61850 KAUHAJOKI AS. 020 765 9230 keo (at) keo.fi


Screenshot of kauhajoenopisto.fi

14.


Kaupungin peruskoulujen koulumatkat. Koulumatkalla tarkoitetaan lyhintä yleisesti jalankulkijoiden käytössä olevaa reittiä, joka mitataan koulun piha-alueen portilta oppilaan asunnon piha-alueen rajalle ReittiGIS-sovelluksella. Koulumatkaetuus voi olla koululaisen matkakortti (HSL) tai erityiskuljetus.


Screenshot of www.hel.fi

15. Koulu murhasi kaiken mihin uskoin – meikkitaiteilija ...


30.5.2019 · Koulu murhasi kaiken mihin uskoin – meikkitaiteilija, muusikko ja jääkiekkoilija paljastavat tarinansa unelmista. Tiina tutkii jatkuvasti ympäristöään ja haluaa muuttaa kauneusihanteita, Aleksi jätti koulun kesken ja meni keikalle, Janne ei muista elämää ilman jääkiekkoa.


Screenshot of yle.fi

16. Maailmankuulu meikkitaiteilija kouluttaa Helsingin ...


11.10.2019 · Maailmankuulu meikkitaiteilija kouluttaa Helsingin Kaupunginteatterilla pe, loka 11, 2019 06.43 CET. Tiedote 11.10.2019. Helsingin Kaupunginteatteri järjestää oman henkilöstön aloitteesta maailmankuulun italialaisen meikkitaiteilijan Luca Lucen koulutustapahtuman studio Elsassa 4. …


Screenshot of news.cision.com

17. Maskeeraaja - Ammattitieto - Työmarkkinatori


11.9.2006 · Maskeeraaja suunnittelee ja toteuttaa työn itsenäisesti omalta osaltaan. Yhteistyötä tehdään mm. pukusuunnittelijan, puvustajan, lavastajan, näyttelijöiden, tuottajan ja ohjaajan kanssa. Työskentelin yhden kesän assistenttina ja siitä ura sitten lähti käyntiin. En varsinaisesti ole hakenut työtä, vaan hyvin tehdyt työt ovat vaan ...


Screenshot of kokeile.tyomarkkinatori.fi

18. meikkitaiteilijan koulutus? apua! - Meikkaus - Suomi24 ...


Hanki ensin itsellesi kaupallinen koulutus. Jos sen jälkeen olet vielä samaa mieltä uravalinnastasi, voit hankkia meikkarin koulutuksen, ansaita elantosi ja tehdä jopa rahaa. Jos taas mielesi on muuttunut, sinulla olisi silti hyvä pohja tehdä jotakin muuta. Kommentoi aloitusta... Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

19. Koulutukseni – Zaida Hämäläinen


Valmistuin meikkitaiteilija-maskeeraajaksi FaceArt’ista 1994. Ja kävin heti perään Beauty for All Seasons väri- ja tyylikonsultin koulutuksen (1994) ja ammattimallin kurssin mallitoimisto Alreadyssä (1995). Yrittäjä kun olin, tuntui aiheelliselta suorittaa yrittäjän ammattitutkinto ja sen sain 2004 Haaga-Perhosta.


Screenshot of www.zaida.net

20. Maskeeraaja-kampaaja Marja Nikkola, Helsinki (2021)


LOKAKUUN KOULUTUS SIIRRETTY JA SEURAAVA KOULUTUS MARRASKUUN 12.-13. PÄIVÄ! ... Helsingin työväenopisto, Espoon työväenopisto, Vantaan aikuisopisto. ... Meikkitaiteilija. Ota yhteyttä Yritys. Klikkaa tästä lähettääksesi viestin Yritys :lle. Nettisivu.


Screenshot of www.beautynailhairsalons.com

Vastaa