Makuja Töölö Helsinki: Paras

1. Young hearts

Helsingin Etu-Töölössä. HELSINKI, TÖÖLÖ. Young Hearts. 2018. Young Hearts ravintolan takana on kokki ja Master Chef 2020 -voittaja Patrik Lindström, ... mutta yhtä suurta intoa koemme kaukomaiden mausteita ja Välimeren runsaita ja vehreitä makuja kohtaan.


Screenshot of www.younghearts.fi

2. Muki Helsinki


MUKI- JA TÖÖLÖ-kahvit. Kehitimme yhdessä herttoniemeläisen Holmen-paahtimon kanssa vuonna 2020 kaksi omaa label-kahviamme: MUKIn ja TÖÖLÖn. TÖÖLÖ-kahvi on arjen nautiskelukahvi ja se on paahtoasteeltaan 3/5 eli keskipaahtoinen. MUKI-kahvi on tummemman paahdon city-kahvi ja se on paahtoasteeltaan 4/5 eli tummapaahtoinen.


Screenshot of mukihelsinki.fi

3. Ravintola Makuja - Sushi buffet Helsinki - Perinteinen ...


12.7.2017 · Ravintola Makuja on Kampin kupeessa sijaitseva terveystietoinen sushiravintola, jossa tarjoilemme herkullisia makuelämyksiä niin perinteisen kuin vegaanisen sushin muodossa. Haluamme olla Helsingin sushin edelläkävijöitä ja kehitämmekin tarjontaamme jatkuvasti. Uskomme ruoan laadun ja luomun vaikutukseen ihmisen hyvinvoinnille.


Screenshot of ravintolamakuja.fi

4. Ravintola MAKUJA - Probably the healthiest sushi in Helsinki


Restaurant Makuja is a Japanese sushi restaurant that has been serving delicious and healthy sushi in central Helsinki sine 2015. We believe strongly in organic food and its effects on people’s health. This is why our sushi is made without additives, from pure and fresh ingredients. The vinegar used in our sushi has 30% less sugar than normal.


Screenshot of ravintolamakuja.fi

5. Ravintola Makuja - Home - Helsinki - Menu, Prices ...


Ravintola Makuja, Helsinki. 716 likes · 625 were here. Japanese cuisine and sushi restaurant with focus on organic, vegan and traditional sushi.


Screenshot of www.facebook.com

6. Levant ravintolat - Middle Eastern street food - www.levant.fi


Levant tarjoaa ystävilleen Lähi-idän makuja konseptilla falafel, meze & salads. Bulevardilla olemme toimineet jo vuodesta 2015, ja löydät meidät myös Kalliosta, Töölöstä, Lauttasaaresta sekä Redistä. Toiminta-ajatuksemme on tarjota maistuvaa, helppoa ja edullista kasvisruokaa iloisella palvelulla!


Screenshot of www.levant.fi

7. 11 x Helsingin sympaattisimmat kahvilat - näihin ...


10.11.2020 · 11 x Helsingin sympaattisimmat kahvilat - näihin paikkoihin ei voi olla ihastumatta! Helsinki on täynnä persoonallisia kahviloita, joissa nautit herkkujen lisäksi myös ainutlaatuisesta tunnelmasta. Laura Matilainen. 10.11.2020 09:30 (päivitetty 11:09) Listasimme ylös kahvilat, jotka nostattavat hymyn huulille paitsi tarjontansa, myös ...


Screenshot of www.city.fi

8. 80 x Helsingin paras ravintola - Sara Tickle


26.1.2021 · Ihana sisustus! Sushibar + wine ravintoloita löytyy Helsingistä useampi. – Punavuori, Kallio, Keskusta, Töölö/Korjaamo. Bun2Bun – Helsingin parhaita burgereita, ja vegaanisia vielä! Bun2bun pisteitä löytyy Helsingistä useampia, oma suosikkini on Vaasankadulla sijaitseva ravintola.


Screenshot of www.saratickle.fi

9. Sushi Restaurant Makuja Töölö | Sushia tuoreista raaka ...


11.00–19.30. Näytä kaikki tiedot. Aikatauluta myöhemmäksi. Vaihda. Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoituksia, ole yhteydessä ravintolaan, joka antaa pyynnöstä lisätietoja elintarvikkeista. Voit kysyä elintarvikkeista myös Woltin asiakaspalvelusta, joka selvittää tiedot puolestasi ravintolalta. Puhelinnumero +358456191900.

Screenshot of wolt.com

10. Ravintola Makuja - Etusivu - Helsinki - Ruokalista, hinnat ...


Ravintola Makuja, Helsinki. 719 tykkäystä · 625 oli täällä. Japanese cuisine and sushi restaurant with focus on organic, vegan and traditional sushi.


Screenshot of fi-fi.facebook.com

11. Finnjävel | Juurilleen uskollinen, kekseliäs suomalainen ...

Helsingin Taidehalli, Ainonkatu 3, 00100 Helsinki Sali 0300472337 (0,34€/min+pvm/mpm) | Salonki 0300472340 ... Finnjävelissä pääsette nauttimaan Suomen metsistä, järvistä, tuntureilta ja pelloilta kumpuavia makuja ja elämyksiä. Finnjävel on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille.

Screenshot of finnjavel.fi

12. RAVINTOLA MAKUJA, Helsinki - Kampinmalmi - Menu, Prices ...


31.12.2019 · Reserve a table at Ravintola Makuja, Helsinki on Tripadvisor: See 33 unbiased reviews of Ravintola Makuja, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #1,032 of 1,784 restaurants in Helsinki.


Screenshot of www.tripadvisor.com

13. Ravintola Töölö | Ravintola Kuukuu


3.4.2021 · Tarinamme. Baari ja keittiö Töölön sydämessä. Ravintola KuuKuu on hyvän ruoan kotimainen kortteliravintola. Ruokatyylimme on sopiva sekoitus perinteisiä makuja ja modernia keittotaitoa. Viihtyisässä baarissamme voi laatujuomien kanssa nauttia omassa keittiössämme valmistettuja sopuhintaisia pikkuannoksia.


Screenshot of kuukuu.fi

14.


Chicos Töölö LOVE AT FIRST BITE. Meillä on käytössä koronapassi! Katso ohjeet Lue ... nauttimaan nopeat vurgerit shoppailureissulla tai tule istumaan iltaa maistellen erilaisia street food -annoksia ja makuja täynnä olevia freshejä tacoja oluen tai ... Mannerheimintie 68, 00260 Helsinki. Kartalla; 010 76 63730 . 0,0835 €/puhelu + 0 ...


Screenshot of www.raflaamo.fi

15. NepalLuklaHelsinki – Nepalilainen Ravintola Nepalese Cuisine


Nauti Himalajan panoraamakuvista, kun nautit Nepalin makuja. Fine Food Cuisine. Lukla Nepalilainen keittiö on täällä tuomassa uutta makua kaupungissa. Ainutlaatuisella nepalilaisella keittiöllä, jolla on makuhermossasi tanssia ja ruokahalu, joka haluaa enemmän, ...


Screenshot of ravintolalukla.fi

16. Helsingin paras aamiainen - Toptaste.fi


15.1.2021 · Helsingin keskusta: Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki (Mikonkatu 23, Helsinki 00100) Hotellin ravintola Bistro Vilho tarjoaa hotellin ylellisen nimikkoaamiaisbuffetin. Marski by Scandic (Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki) Marskin aamiaisella on tarjolla kaikki Scandicin aamiaisherkut ja lisäksi valikoima Marskin omia erikoisuuksia mm. puurobaari, sis. hiutale- ja raakapuuroja, marjoja ja ...


Screenshot of www.toptaste.fi

17. Tunnelmallisia makuja ravintolamaailmassa luku 19 ...


2.9.2015 · Tunnelmallisia makuja ravintolamaailmassa luku 19: Ravintola Aito. Kirjoitettu 2 syyskuun, 2015 by Kaisa. Lauantai-iltana teimme neljän ruokalajin mittaisen tutustumiskierroksen töölöläiseen kortteliravintolaan, Museokadulla sijaitsevaan ravintola Aitoon. Kyseessä oli TableOnline-palvelun kautta ostettu illallinen, jossa ateriat kahdelle ...


Screenshot of tunnelmallisiamakuja.com

18. Töölö – Tunnelmallisia makuja


Avainsanat: Helsinki, Italia, kortteliravintolat, Mamma Rosa, pizza, ravintola-arviot, Töölö 3 kommenttia Tunnelmallisia makuja ravintolamaailmassa luku 19: Ravintola Aito Kirjoitettu 2 syyskuun, 2015 by Kaisa


Screenshot of tunnelmallisiamakuja.com

19. Lounas TÖÖLÖ 49 Helsinki | LounasMenu.fi


Töölö 49 on keskustassa toimiva ravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Töölönkatu 49, Helsinki. Töölö 49 on todella suosittu lounaspaikka Helsingissä, joka tarjoilee asiakkaille laadukasta lounasruokaa buffet-pöydästä.


Screenshot of www.lounasmenu.fi

20. RAVINTOLA MAKUJA, Helsinki - Kampinmalmi - Menu, Prezzo ...


Prenota Ravintola Makuja, Helsinki su Tripadvisor: trovi 33 recensioni imparziali su Ravintola Makuja, con punteggio 3,5 su 5 e al n.1.032 su 1.785 ristoranti a Helsinki.


Screenshot of www.tripadvisor.it

Vastaa