Maalarimestarit Helsinki: Paras

1. Maalarimestarien Oy

Helsingin maalausalan ammattilaiset ovat kantaneet vastuuta rakennusmaalausalan koulutuksesta esimerkillisellä tavalla. Jo vuonna 1919 Helsinkiläiset maalarimestarit suunnittelivat osakeyhtiömuotoisen koulun perustamista. Vuonna 1928 Suomen Maalarityönantajain Liiton Helsingin osasto (nykyinen Helsingin Maalarimestariyhdistys ry) asetti ...


Screenshot of www.maalarimestarien.fi

2. Maalariammattikoulu - Helsingin Maalarimestariyhdistys ry


Maalarimestarien Oy Maalarimestarien Oy is among the biggest companies in Finland (Suomi). The central office of Maalarimestarien Oy is located in Helsinki in Finland (Suomi).Name:


Screenshot of hmmy.fi

3.


00620 Helsinki p. 020 786 1022* www.maalarimestarien.fi 0207 -yritysnumeroihin soittaminen maksaa: - lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min - matkapuhelimesta soitettaesa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min4. Maalarimestarien Oy Helsinki | Laattapiste


Maalarimestarien Oy Helsinki. Niittyläntie 4, 00620 HELSINKI Verkkosivut


Screenshot of www.laattapiste.fi

5. Maalarimestarien Oy Helsinki - Colornova Oy


Maalarimestarien Oy työllistää yli 30 henkilöä. Maalarimestarien Oy:llä on kuusi toimipistettä, joiden kautta se palvelee asiakkaitaan koko maassa. Myymälät sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.


Screenshot of colornova.fi

6. Maalarimestarien Oy - Y-tunnus: 0111132-7 - Yritystiedot ...


10/09/2008 · Uudenmaan Maalarimestarit Oy. Yrityksen Uudenmaan Maalarimestarit Oy liikevaihto oli 2000 euroa 2020. Liikevaihto laski 77,7 prosenttia. Tilikauden tulos oli -5000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -41,7. Yhtiön omavaraisuusaste oli -50 prosenttia. …


Screenshot of www.finder.fi

7. Uudenmaan Maalarimestarit Oy | Yrityksen tiedot ...


Maalarimestarien Oy. Yrityksen Maalarimestarien Oy liikevaihto oli 14,2 miljoonaa euroa 2021 ja työllisti 28 henkilöä. Liikevaihto laski 2,6 prosenttia. Tilikauden tulos oli 342000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 2,5. Yhtiön omavaraisuusaste oli 82,4 prosenttia. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.


Screenshot of www.is.fi

8. Maalarimestarien Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat


Huoltokatko. Palvelussa on tällä hetkellä huoltokatko. Yritäthän myöhemmin uudelleen, arvioitu kesto noin klo 06.00 saakka.


Screenshot of www.is.fi

9. Myymälät - Maalarimestarien Oy


02/03/2019 · Helsingin Maalarimestariyhdistys ry:n vuosikokouksessa 12.2.2019 … tietoaUuden puheenjohtajan terveiset. Väri- ja Pinta, pääkirjoitus 4/18. Asunto-osakeyhtiöt ovat tärkeä asiakaskunta Pintaurakoitsijat ry:n … tietoaVäri- ja Pinta, pääkirjoitus 4/18. HMMY 120 vuotta.

Screenshot of www.maalarimestarien.fi

10. Etusivu - Helsingin Maalarimestariyhdistys ryScreenshot of hmmy.fi

11. Maalarimestarien Oy in Helsinki

1. Rekisterinpitäjä. Maalarinet Oy Puistolantori 5 00760 HELSINKI Y-tunnus: 2412583-6 Puh: 050-5290398. 2. Rekisteriasiat. Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

Screenshot of www.top500.de

12. Maalausliike Helsinki, Espoo ja Vantaa | Maalarinet Oy


Maalausliike palvelee taloyhtiöitä ja yksityisiä. Toimipisteinämme ovat Oulu, Helsinki ja Turku. Maalausliike palvelee niin isoissa urakoissa kuin pienemmissä talon maalausprojekteissa joustavasti kaikenkokoisia asiakkaita. Olemme täysin kotimainen maalausliike, joka panostaa suomalaiseen työhön.


Screenshot of www.maalari.net

13. Maalaustyöt Turku, Oulu ja Helsinki- jopa 5 vuoden takuu!


Maalarimestarien Oy on suomalainen maaleja ja muita pintamateriaaleja, sekä rakennustarvikkeita myyvä tukku- ja vähittäiskauppaketju ja maahantuoja.. Suomessa oli sodan jälkeen pula maalaustarvikkeista ja niitä joutui tilaamaan osaksi maan rajojen ulkopuolelta. Maalarimestarien Oy syntyi, kun osa Maalarimestariliittoon kuuluneista urakoitsijoista kokosi rivinsä ja perusti vuonna 1948 ...


Screenshot of www.maalausmestari.fi

14.


Löydä yrityksen Maalarimestarien Oy - Tarvikkeet maalausyrityksille paikassa HELSINKI, arvioinnit, aukioloajat, valokuvat ja videot. PUH: 0207861... Etsi muita yrityksiä kategoriasta Tarvikkeet maalausyrityksille paikassa HELSINKI Infobelista.


Screenshot of fi.wikipedia.org

15. Maalarimestarien Oy - HELSINKI


Löydä yrityksen Maalarimestarien Oy - Tarvikkeet maalausyrityksille paikassa HELSINKI - Hermannin rantatie, arvioinnit, aukioloajat, valokuvat ja videot. PUH: 0207861... Etsi muita yrityksiä kategoriasta Tarvikkeet maalausyrityksille paikassa HELSINKI - Hermannin rantatie Infobelista.


Screenshot of www.infobel.com

16. Maalarimestarien Oy - HELSINKI - Hermannin rantatie


Maalari — Helsinki, löydetty: Maalaushovi Oy, Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy, AT Automaalaamo, PHA Huolto Konala, Sarja-Maalaamo Oy, Uudenmaan Maalarimestarit Oy, Remontti Urakointi Stranden Oy Helsinki, Karinin Maalaus, Pinnotec Maalauspalvelut, Ramin Teholinja, Maalausliike KiSu Oy, Rock Solid Painting, Konservointi ja Restaurointi Kollaasi, Papu Creates - Art from the heart ...


Screenshot of www.infobel.com

17. Maalari — Helsinki, löydetty 21 yritykset


Takuu. Yritys Maalarimestarit (3092167-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 3 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2020 Maalarimestarit teki liikevaihtoa 216 000 € ja tulosta 41 000 €.


Screenshot of fi.polomap.com

18. Maalarimestarit, Turku | Urakkamaailma


Maalarinet Oy tarjoaa maalauspalvelut mutkattomasti, toimialueinaan Helsinki, Vantaa ja Espoo. Maalauspalvelumme saat kattavasti avaimet käteen -periaatteella tarpeen mukaan. Olipa kyseessä sitten omakotitalon, taloyhtiön tai julkisen rakennuksen maalaus- ja tapetointityöt, teemme sen toiveesi mukaan kustannustehokkaasti.


Screenshot of www.urakkamaailma.fi

19. Maalauspalvelu Helsinki, Vantaa, Espoo - Maalarinet Oy


Maalarimestarien Oy, Y-tunnus: 0111132-7, kotipaikka: Helsinki, toimiala: Rakennustarvikkeiden yleistukkukauppa osoite, puhelin, kotisivu, verkkotunnukset, verotus ...


Screenshot of www.maalari.net

20. firmoja.fi • Maalarimestarien Oy, Helsinki


Koulutuksen ja ammatin valinta. Sinusta on moneen – ammatinvalinta ei ole palapeli, jossa on vain löydettävä jostain se ainoa itselle sopiva kolo. Ammatinvalinnassa on pikemminkin kysymys siitä, mitä haluat oppia tekemään. Ota siis selvää mahdollisuuksistasi työelämässä ja niihin johtavista koulutusväylistä. Vaihtoehtoja on ...


Screenshot of firmoja.fi

Vastaa