Luistelu Merellä Helsinki: Paras

1. Säätiedotus merenkulkijoille - Ilmatieteen laitos

Käyntiosoite. Dynamicum Erik Palménin aukio 1, 00560 Helsinki. Postiosoite. PL 503 00101 Helsinki. Puhelinvaihde. 029 539 1000


Screenshot of www.ilmatieteenlaitos.fi

2. Luistelua luonnonjäällä – retkiluistelu | Rauli ...


Luistelua luonnonjäällä – retkiluistelu. Kuva: Katri Tuusulanjärven jäällä 30.11.2007. Merimelojille järjestämämme retkiluistelukurssin siivittämäni minua pyydettiin kirjoittamaan lyhyesti ja ytimekkäästi lajista seuran lehteen. Annettuun 1500 merkin maksimipituuteen …


Screenshot of raulirautavuori.wordpress.com

3. Luistelukoulu - Helsingin Työväen Luistelijat ry


31.12.2020 · Luistelukoulu. HELSINGIN TYÖVÄEN LUISTELIJAT järjestää 5-10 -vuotiaille lapsille kaksi erillistä. seuraamme edustaneen pikaluistelija Mika Poutalan nimeä kantavaa luistelukoulua Oulunkylän. tekojääradalla tammikuussa 2021.


Screenshot of www.htl.fi

4. Liikunta ja ulkoilu | Helsingin kaupunki


Helsingissä pääset nauttimaan luonnosta niin mantereella, merellä kuin saarissa kävellen, pyöräillen tai veneillen. Voit kalastaa, saunoa ja yöpyä luonnon keskellä. Kaupunki ylläpitää keittokatoksia ja grillipaikkoja, sekä lähiliikuntapaikkoja. Tietoa ulkoilusta Liikkumisohjelma – Käytä liikkumavarasi!


Screenshot of www.hel.fi

5. Helsingin Luistelijat - Suomen paras taitoluisteluseura


Debytanttien Helsingin alueen aluemestaruuskilpailu Edea Cup Orava Cup Helsingin osakilpailu 2.3.2012 SM-noviisien Helsingin alueen aluemestaruuskilpailu, Golla Cup


Screenshot of hl.fi

6. Luistelurata luonnonjäällä - Suomen Latu


15.1.2015 · Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 87 000 jäsentä 187 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.


Screenshot of www.suomenlatu.fi

7. Suomen suurin taitoluisteluseura | Helsingin Luistelijat


Helsingin Luistelijat ry perustettiin samana päivänä Suomen Luisteluliiton kanssa eli 26. tammikuuta 1908. Suomalainen identiteetti oli vahvassa käymistilassa, ja maan suomenkieliset kansalaiset halusivat kiihkeästi perustaa oman luisteluseuran, ja sille oman luistinradan.


Screenshot of hl.fi

8. Retkiluistelu - Suomen Latu


Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 87 000 jäsentä 187 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.


Screenshot of www.suomenlatu.fi

9. Tekojääkentät ja luistelukentät | Helsingin kaupunki


Kymmenet luistelukentät ja 10 tekojääkenttää ympäri Helsingin tarjoavat luistelun ja pelaamisen riemua kaikenikäisille. Luistelukenttien luistelukuntoa voi seurata Ulkoliikunta.fi -karttapalvelu. sta. Kaikilla tekojäillä luistelu on maksutonta. Aukioloajat ja muita tietoja löytyy kenttien sivuilta.

Screenshot of www.hel.fi

10. Tekojääkentät ja luistelukentät | Helsingin kaupunki


Kymmenet luistelukentät ja 10 tekojääkenttää ympäri Helsingin tarjoavat luistelun ja pelaamisen riemua kaikenikäisille. Luistelukenttien luistelukuntoa voi seurata Ulkoliikunta.fi -karttapalvelu. sta. Kaikilla tekojäillä luistelu on maksutonta. Aukioloajat ja muita tietoja löytyy kenttien sivuilta.


Screenshot of www.hel.fi

11. Luistelukoulu - Myllypuron Taitoluisteluklubi

Pandan luistelukoulu Myllypurossa. MTK:n Luistelukoulu toimii Helsingissä, Myllypuron jäähallilla. Meillä opit valtavasti uusia asioita. Luistelukoulussa saat uusia kivoja kavereita. Luistelukoulussa meille on tärkeää luistelun ilo ja riemu, joka hehkuu jäällä. Jäällä luistellaan leikkien. Mukana on …

Screenshot of myllypurontaitoluisteluklubi.net

12. Jäätä näkyvissä - Kirkko ja kaupunki


12.11.2009 · Helsingin muutkin viisi tekojäärataa valmistuvat marraskuun aikana. ... Merellä jäätä on käytössä niin paljon enemmän kuin hallissa. Vinkit uuteen luistelukauteen. 1. ... Tekojääradalla luistelu onnistuu, kun lämpöä on korkeintaan kymmenen astetta.


Screenshot of www.kirkkojakaupunki.fi

13. Helsingissä ei luistella luonnonjäillä – meren jää ...


21.2.2012 · Teräskontti rojahti moottoritielle Lahdessa. Syksyn kylmin viikonloppu edessä – sitä ennen myrskyää: Vettä tulee kaatamalla ja merenpinta nousee. Helsingissä ei luistella luonnonjäillä – meren jää petollisen heikko. Retkiluistelijat lähdössä meren jäälle Munkkiniemen rannassa Helsingissä 7. helmikuuta 2010. Luetuimmat.


Screenshot of www.mtvuutiset.fi

14.


Lämmin talvi on luonut ainutlaatuisen mahdollisuuden harrastaa retkiluistelua keväisillä jäillä. Rovaniemellä retkiluitseluharrastajat ovat saaneet nauttia peilikirkkaista jäälakeuksista jo usean viikon ajan. Retkiluistelua harrastavat eivät muista, että koskaan aiemmin Kemijoella olis päästy maaliskuussa luistelemaan lumettomalla jäällä.


Screenshot of yle.fi

15. Luistin liukuu merellä – katso myös video! | Raahen Seutu


2.4.2019 · Merellä luistelu vaatii kuitenkin eniten kokemusta eli jäänlukutaitoja ja ennen kaikkea turvallisen varustuksen. Syksyisen teräsjään on oltava koko alueella vähintään viiden sentin vahvuista, ennen kuin se kantaa ihmisen. Jään kantavuuden lisäksi jääpinnan laatu kiinnostaa retkiluistelijaa.


Screenshot of www.raahenseutu.fi

16. Meren jäällä luistelemassa - Nyt heti


25.2.2018 · Meren jäällä luistelemassa. sunnuntai 25. helmikuuta 2018. Viikonloppuna oli kaunis ilma. Pakkasta oli reippaasti, aurinko paistoi ja ilma oli tyyni. Lauantaina kaivettiin luistimet kaapin kätköistä ja lähdettiin meren jäälle luistelemaan! Vaasaan on avattu kolmen kilometrin mittainen luistelureitti jäälle.


Screenshot of www.nytheti.com

17. Kumppaninäkyvyys: Uudistunut Viking Gabriella hemmottelee ...


16.4.2016 · Kumppaninäkyvyys: Uudistunut Viking Gabriella hemmottelee matkustajia merellä Viking Gabriella vietti viime viikot Etelä-Ruotsissa telakalla ja seilasi koti-Suomeen 21.4.2016. Kokonaan uudistuneeseen alukseen pääsee tutustumaan hemmotteluntäyteisillä Helsinki-Tukholma-risteilyllä tai kesällä myös Tallinnan päiväristeilyllä.


Screenshot of www.amexglobalbusinesstravel.fi

18. Retkiluistelu | Relaa.com


Helsingin luistinkiitäjien kotisivuilla löytyy tietoa Tuusulanjärvestä ja jää tilanteesta KK luistelu 2004 kilpailukutsusta koska kyseisen luistelu tullaan suorittamaan siellä jos jäät salli. ... Vai parikymmentä tuulen putsaamalla jäällä merellä ja repussa kirves sekä kattila. Ylös.


Screenshot of www.relaa.com

19. Luistelukoulu 3-9 vuotiaille lapsille Vantaalla - Ringette ...


Luistelukoulu on tarkoitettu 3-9 vuotiaille tytöille ja pojille. Luistelun perustaitoja opetellaan leikkien, ratojen ja pelien avulla. Opi luistelemaan, saa kavereita ja tule kokeilemaan ringetteä - tyttöjen vauhdikasta jäälajia tytöille Myyrmäen ja Tikkurilan luistelukouluissamme.


Screenshot of www.walapais.fi

20. Helsingin Taitoluisteluklubin kilpailut ...


ml SM 1. valintakilpailu 2021 – Muodostelmaluistelun valintakilpailut. Tervetuloa muodostelmaluistelun SM-sarjojen 1. valintakilpailun kilpailusivulle! Helsingin jäähallilla kisaavat 6.-7.11.2021 SM-noviisit, SM-juniorit sekä SM-seniorit. Kilpailun järjestää Helsingin Taitoluisteluklubi. Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippuautomaatista.


Screenshot of muodostelmaluistelu.com

Vastaa