Löytöeläintalo Helsinki: Paras

1. Kodittomat.info - Kotia etsiviä koiria, kissoja ja muita ...

12.11.2021 · Sievä Pai etsii omaa kotia! Pirkanmaa, Tampere. Lisätty 03.11.2021. Kissat. 1. Gimma ja Daami. Daami ja Gimma ovat 1v 5kk ikäiset upeat kilpikonnaväriset sisarukset, jotka etsivät yhteistä kotia. Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki. Lisätty 03.11.2021.


Screenshot of kodittomat.info

2. Löytöeläimet ja muut kodittomat eläimet - SEY Suomen ...


Löytöeläimet ja muut kodittomat eläimet työllistävät paljon Suomen eläinsuojelukenttää. Erityisesti kissoja päätyy paljon löytöeläintaloihin, ja niistä vain noin neljännes haetaan takaisin alkuperäiselle omistajalleen. Aina kun joku lähtee, joku toinen kissa tulee tilalle. Tyhjää täällä ei ole koskaan, on monen löytöeläintalon viesti.


Screenshot of sey.fi

3. Viikin löytöeläintalo - HESY


Viikin löytöeläintalo on Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Kirkkonummen löytöeläinten virallinen talteenottopaikka. Viikin löytöeläintoimintaa hoitaa HESY ry. Yhteystiedot: Viikin löytöeläintalo Koetilantie 13 00790 Helsinki Puh. 040 198 0778 Sähköposti: [email protected] www.viikinloytoelaintalo.fi Aukioloajat: ma-pe: 8 – 19 la, su ja pyhäpäivät: 9 – 16 ...


Screenshot of www.hesy.fi

4. Etusivu - HESY


Helsingin eläinsuojeluyhdistys on suomalaisen eläinsuojelun uranuurtaja. HESY on vuosikymmenten aikana ottanut huostaansa kymmeniätuhansia kodittomia lemmikkieläimiä ja …


Screenshot of www.hesy.fi

5.
6. Viikin löytöeläintalossa hoidettiin 649 ...


15.2.2021 · Löytöeläintoiminta kilpailutettiin vuonna 2020, ja uudeksi toimijaksi valittiin 1.10.2020 lähtien Helsingin eläinsuojeluyhdistys ? Helsingfors djurskyddsförening HESY ry. Viikin löytöeläintalo ottaa vastaan Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueelta talteen otetut eläimet sekä viranomaisten eläinsuojelullisista syistä haltuun ottamat eläimet.


Screenshot of hel.fi

7. Löydetyt kissat - Viikin löytöeläintalo


Viikin löytöeläintalo Koetilantie 13 00790 Helsinki. ma-pe: 8 – 19 la, su ja pyhäpäivät: 9 – 16. Etsi sivustolta.


Screenshot of www.viikinloytoelaintalo.fi

8. Löytöeläimet - SEY Suomen eläinsuojelu


Osalla yhdistyksistä on oma löytöeläintalo, kun taas toisilla yhdistyksillä kodittomat eläimet ovat sijaiskodeissa. Yhdistykset loukuttavat, leikkauttavat, rokottavat, tunnistusmerkitsevät, hoitavat ja etsivät eläimille uusia koteja. Tämä pääosin vapaaehtoistoiminnan avulla tapahtuva työ pelastaa vuosittain tuhansia eläimiä.


Screenshot of sey.fi

9. Etusivu - Viikin löytöeläintalo


Viikin löytöeläintalo toimii pääkaupunkiseudun löytöeläinten talteenottopaikkana. Jos olet kadottanut lemmikin Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten tai Kirkkonummen alueella tai lähellä näiden kuntien rajaa, ota yhteyttä meihin. Katoamisilmoituksen voit tehdä meille yhteyslomakkeella

Screenshot of www.viikinloytoelaintalo.fi

10. Löytöeläimet | Helsingin kaupunki


Viikin löytöeläintalo on Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Vantaan löytöeläinten virallinen talteenottopaikka. Tarkempia tietoja löytöeläintalon toiminnasta löydät Löytöeläintalon sivuilta. Löytöeläintalon verkkosivut. Löytöeläintalo Koetilantie 13 00790 HELSINKI Puh. 040-198 0778 sähköposti [email protected]


Screenshot of www.hel.fi

11. Adoptoitavissa | Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry ...

Adoptoitavissa. Arka ja nuori Pipsa etsii reipasta kissakaveria tai vaikka yhteistä kotia joko Pirkon, Pirren tai Pasin kanssa. Pasi on arka, mutta jo lähestyttävä. Nuori Pasi etsii reipasta kissakaveria tai voisi kotiutua myös Pirren, Pirkon tai Pipsan kanssa samaan kotiin. Arka …

Screenshot of www.psey.net

12. Etusivu - Onnentassu


Eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Riihimäellä. Auta eläimiä. Tue toimintaamme ja tee lahjoitus. Lahjoita. Valtakunnallisesta (COVID-19) koronavirustilanteesta johtuen adoptoitaviin eläimiin voi tulla tutustumaan vain ajanvarauksella. Ota yhteyttä [email protected] tai puh. 050 338 4698, soittoaika joka päivä klo 7-11 ja 15-19.


Screenshot of www.onnentassu.fi

13. Vantaan kaupunki - Löytöeläimet


1.10.2020 · Vantaan löytöeläinten vastaanottopaikka on Helsingin, Espoon ja Vantaan yhteisessä Löytöeläintalossa Helsingin Viikissä. Eläinten omistajilta peritään korvaus löytöeläintalossa vietetyistä hoitovuorokausista. Löytöeläintalon yhteystiedot 1.10.2020 alkaen.


Screenshot of www.vantaa.fi

14.


Viikin Löytöeläintalo. Viikin löytöeläintalo ottaa vastaan Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisen löytöeläimet sekä Kirkkonummen löytöeläimet. Koirille on vain Kirkkonummella oma vastaanottopaikka. Löytöeläintalon sähköpostiosoite on [email protected] ja puhelinnumero on 045 113 4683.


Screenshot of kissatalot.info

15. Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Eläinsuojelukeskus ...


Helsingin eläinsuojeluyhdistys tarjoaa Eläinsuojelukeskuksessaan palveluita myös kissaeläimille. Löytöeläintalo on nykyisin osoitteessa Muonamiehentie 7. Eläinsuojeluyhdistyksen sähköpostiosoite on [email protected] ja puhelinnumero on 09 5420 0100 (ma–pe klo 9–16). (Samille kiitos uudesta osoitteesta vihjaamisesta.) Paikkakunta: helsinki


Screenshot of kissatalot.info

16. Adoptoi lemmikki - Onnentassu


Onnentassu. Anna eläimelle uusi loppuelämän koti. 050 338 4698. Soittoaika joka päivä klo 7-11 ja 15-19. Adoptiohakemus. Luovutushinnat.


Screenshot of www.onnentassu.fi

17. Löytöeläintarhat | Karkurit.fi


Kaikki Suomen löytöeläintarhat. Huom. joidenkin kuntien löytöeläintarha sijaitsee oman kunnan ulkopuolella, kuten esim.Järvenpään, Keravan ja Mäntsälän.


Screenshot of www.karkurit.fi

18. Helsingin löytöeläintalossa riittää vilskettä - Vetcare


13.5.2019 · Helsingin löytöeläintalossa riittää vilskettä. Anu Kilponen on työskennellyt vuodesta 1998 löytöeläinten parissa. Helsingin vilkkaassa löytöeläintaloa hän on nyt pyörittänyt 13 vuoden ajan. Eläimet ovat kuitenkin aina olleet Anulle lähellä sydäntä ja hän on tottunut puuhailemaan niiden kanssa ikänsä.


Screenshot of www.vetcare.fi

19. Viikin löytöeläintalo - Helsinki - Löytöeläimet ...


Etsitkö yrityksen Viikin löytöeläintalo tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Yritys toimii toimialalla Löytöeläimet.


Screenshot of www.fonecta.fi

20. Omaa kotia etsivät rescue koirat | Rescue yhdistys - Pet ...


Tältä sivustolta löydät kaikki kauttamme kotia etsivät koirat. Koiria on niin pieniä, isoja kuin keskikokoisiakin. On ujoja, reippaita, villejä, arkoja ja monen moista muutakin vipeltäjää.


Screenshot of www.petrescuefin.fi

Vastaa