Logopedia Pääsykoe 2019 Helsinki: Paras

1. Kasvatustieteellisen pääsykoe ja todistusvalinta

19.10.2021 · Kasvatustieteellisen pääsykoe ja todistusvalinta. Kasvatustieteitä voi opiskella Suomessa kahdeksassa yliopistossa: Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Opiskelijoita valitaan todistusvalinnalla ja valintakokeella. Kasvatustieteen alalla yliopistojen pääsykokeet ...


Screenshot of www.studentum.fi

2. Logopedia Pääsykoe 2019


Logopedia pääsykoe 2012 relatif; Opiskelemaan pääsi 99 (20, 1%). Koulutusohjelma Audiovisuaalinen mediakulttuuri 88 18 Graafisen suunnittelun koulutus 93 26 Sisustus- ja tekstiilimuotoilu 53 11 Vaatetussuunnittelu 57 Teollinen muotoilu 66 Valintamenettely ja pääsykoe Jokaisella koulutusohjelmalla on omat valintakriteerinsä, joten hakijoiden kannattaa tutustua huolella oman …


Screenshot of 57ky55.net

3. Valintakoetietoja - Logopedia - Eximia


Valintakoetietoja. Logopediaa voi opiskella Suomessa Helsingin, Itä-Suomen, Turun, Tampereen ja Oulun yliopistoissa. Keväällä 2022 logopedian valinnat järjestetään yhteistyössä psykologian yhteisvalinnan kanssa. Hakija voi siis hakea samalla valintakokeella opiskelemaan sekä logopediaa että psykologiaa. Hakija voi myös hakea samalla ...


Screenshot of www.eximia.fi

4. Hakeminen | Psykologian ja logopedian valintakoeyhteistyö ...


10.3.2021 · Helsingin yliopisto: Logopedian kandiohjelma, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v) Itä-Suomen yliopisto: Logopedia, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v) Oulun yliopisto: Logopedia, Logopedian tutkinto-ohjelma, humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3 v + 2 v)


Screenshot of www2.helsinki.fi

5. LOGOPEDIA - Helsinki


Arvioi kuvan 1.1 perusteella, ovatko seuraavat väitteet tosia eri kaupunkien osalta. Vastaa väitteisiin vastauslomakkeelle. Jos väite (1-8) on mielestäsi tosi kyseisen kaupungin kohdalla, rastita valitsemiasi vastausvaihtoehtoja vastaavat soikiot optiseen vastauslomakkeeseen (Tehtävä 1,


Screenshot of www.helsinki.fi

6. Logopedian pääsykoe - Valmennuskeskus


11.11.2021 · Psykologian ja logopedian yhteinen kirjallinen valintakoe järjestetään Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa keskiviikkona 25.5.2022 klo 9.00–12.00. Hakijan tulee sitovasti ilmoittaa valitsemansa koepaikkakunta hakulomakkeella. Valintaa ei voi muuttaa hakuajan päättymisen jälkeen.


Screenshot of www.valmennuskeskus.fi

7. Valintakoevaatimukset ja hakeminen keväällä 2019 ...


21.11.2018 · Logopedia: Logopedian valintakoe uudistui viime keväänä ja säilyy myös keväällä 2019 aineistomuotoisena. Koe sisältänee viime kevään tapaan tilaston ja loogisen päättelyn osiot sekä aineisto-osuuden.


Screenshot of www.eximia.fi

8. Opintopolku : Yliopistojen todistusvalinnan pisteytykset


Logopedian koulutusten kiintiöt ja kynnysehdot. Koulutus Yliopisto Todistuksella valittavien osuus (%) Kynnysehdot; Logopedia: Helsingin yliopisto: 70: Äidinkieli suoritettuna vähintään arvosanalla M. Logopedia: Itä-Suomen yliopisto: 70: Äidinkieli suoritettuna vähintään arvosanalla M. Logopedia:


Screenshot of opintopolku.fi

9. Valintakoe | Psykologian ja logopedian ...


3.11.2021 · Tältä sivulta löydät psykologian ja logopedian valintakoeyhteistyön valintakokeeseen liittyvää tietoa. Kevään 2022 valintakoe järjestetään keskiviikkona 25.5.2022 klo 9.00–12.00. samanaikaisesti Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa.Kokeen toteutustapa julkaistaan viimeistään 31.12.2021.

Screenshot of www2.helsinki.fi

10. Vanhoja valintakokeita | Helsingin yliopisto


Voit tällä sivulla tutustua aiempien vuosien valintakokeisiin ja niiden arvosteluperusteisiin. Keväällä pidetyt valintakokeet ja niiden arvosteluperusteet julkaistaan heinäkuussa yhteishaun tulosten julkaisun yhteydessä. Kaikkiin vanhempiin valintakokeisiin ei kuitenkaan ole saatavilla arvosteluperusteita. Ruotsinkieliset valintakokeet löydät vaihtamalla sivun kielen ruotsiksi.


Screenshot of www.helsinki.fi

11. Pinja oli yksi harvoista ja valituista: Vieläkin on ...

27.8.2018 · Mahdottomalta tehtävä tuntui, koska hakijoita logopedian opintoihin oli tänä vuonna paljon. Helsingin yliopiston logopediaopinnot ensisijaiseksi vaihtoehdokseen ilmoitti yli 600 hakijaa. Koulutusohjelmaan hyväksyttiin vain 25 opiskelijaa. Myös Turun, Oulun ja Tampereen yliopistoissa logopedia oli suosittu hakukohde.

Screenshot of yle.fi

12. Vanhat valintakokeet | Tampereen korkeakouluyhteisö


Logopedia. Vuoden 2021 valintakoe on julkaistu valintakoeyhteistyön verkkosivuilla. Vuoden 2020 valintakoe (toinen vaihe) Turun yliopiston verkkosivuilla. Edellisten hakukierrosten kokeet on julkaistu vuoteen 2019 asti Helsingin yliopiston verkkosivuilla. Luokanopettaja.


Screenshot of www.tuni.fi

13. Todistusvalintalaskuri


Todistusvalintalaskuri laskee todistusvalinnan pisteesi lähes kaikkiin korkeakoulujen hakukohteisiin. Sivusto sisältää sekä yliopistojen että ammattikorkeakoulujen pisterajat ja laskee pisteet ylioppilastutkinnon perusteella.


Screenshot of todistusvalinta.fi

14.


Logopedian pääsykoe. Logopedian valintakoe uudistui täysin 2018 yhteishaussa ja opiskelupaikat olivat ennätyssuosittuja sekä sisäänpääsy aiempaa vaikeampaa. Valmennuskeskus järjestää ensimmäistä kertaa logopedian valmennuskurssin keväällä 2019. Konsernilla on kauttamme vankkaa osaamista puheterapian saralta.


Screenshot of cognimed.fi

15. Historian pääsykoe - tiedot pääsykokeesta 2021


16.3.2021 · Historian pääsykoe - katso viimeisimmät tiedot pääsykokeesta. Historia tieteenä tutkii menneisyyttä ja nykyaikaa sekä niiden keskinäistä riippuvuutta. Tutkimuskenttä ulottuu tavallisista ihmisistä merkkihenkilöihin ja paikallisyhteisöistä valtioiden historiaan. Katso alta viimeisimmät tiedot historian pääsykokeesta. Kurssit.


Screenshot of www.valmennuskeskus.fi

16. Helli Pippasen blogi: Logopedian pääsykokeista


20.1.2015 · Näin opin vielä paremmin kirjan yksittäisiä kappaleita jopa ulkoa, ja anteeksi nyt vain - se on vähän tarkoitus logopedian kokeessa. Pääsykoe on ainakin Turussa oikein/väärin-tyyppinen rastituskoe, jossa on 40 väittämää, 20 kummastakin kirjasta. Mitään laajoja esseitä varten ei siis kannata harjoitella.


Screenshot of hellipippanen.blogspot.com

17. Lääketieteellisen pisterajat - LääkisvalmennusScreenshot of www.laakisvalmennus.fi

18. Lääketieteellisten alojen valintaperusteet 2021 on ...


9.10.2020 · Hakuaika syksyllä 2021 alkaviin opintoihin on 17.3.-31.3.2021. Vuoden 2021 valinnassa valitaan uusia opiskelijoita todistusvalinnalla sekä valintakoevalinnalla. Todistusvalinnassa valitaan enintään 51 % aloituspaikkamäärän mukaisista hakijoista ylioppilastutkinnon arvosanoista annettavien pisteiden perusteella jokaisessa lääketieteellisten alojen hakukohteessa eläinlääketieteessä ...


Screenshot of www.laaketieteelliset.fi

19. Katsaus vuoden 2020 valintakokeisiin ja tietoa kevään ...


vuoden 2019 tai 2021 pisterajoihin. Pisterajat 2020 2. koe Pääsykoe Turku 11,96 Aalto, Jyväskylä, Pori 10,96 Hanken, Vaasa 9,45 Äidinkieli E Pitkä matematiikka E Pitkä englanti M Historia E Filosofia E =113,5 pistettä Riitti muualle paitsi Aaltoon


Screenshot of www.jylla.fi

20. Logopedia | Oulun yliopisto


3.6.2021 · Logopedia on tieteenala, jonka tutkimuskohteita ovat puhe, kieli, ääni, kommunikointi ja nielemistoiminnot sekä niiden kehitys, häiriöt ja kuntoutus. Oulun yliopistossa logopedia sijoittuu humanistiseen tiedekuntaan.


Screenshot of www.oulu.fi

Vastaa