Lentoliput Kemi Helsinki: Paras

1. Lennot Helsinki Kemi Tornio | Finnair

Finnairilla lennät välillä Helsinki Kemi Tornio nopeasti ja vaivattomasti. Löydä halvat lennot reitille Helsinki Kemi Tornio suoraan Finnairin sivuilta edullisemmin.


Screenshot of www.finnair.com

2. Lennot kohteeseen Kemi - LENTOLIPUT


Lentoliput Kemi (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan. Lennot Helsinki - Kemi alkaen 82,04 €.


Screenshot of www.lentoliput.com

3. Alk. 78 € menopaluu lennot Kemi - Helsinki - ebookers.fi


Parhaat lennot Kemi – Helsinki. Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Helsinki ovat meno-paluulennoille 78 € ja yhdensuuntaisille lennoille 39 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Helsinki lentotarjoukset vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Screenshot of www.ebookers.fi

4. 39 €- Halvat lennot Kemi ? Helsinki | KEM - HEL ...


Halvat lennot Kemi - Tornio – Helsinki-Vantaa. Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 39 € yhdensuuntaisille lennoille ja 78 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan. pe 17.12. ke 29.12. to 23.12. pe 24.12. pe 26.11. - pe 26.11.


Screenshot of www.expedia.fi

5.
6. 114 € Halvat lennot reitille Helsinki - Kemi 2021 | momondo


Etsi ja vertaa Helsinki Kemi lennot 1000+ lentoyhtiön ja matkasivuston tarjonnasta ja löydä halvimmat lentoliput Helsinki Kemi -reitille momondosta!


Screenshot of www.momondo.fi

7. Halvat lennot Kemi - Helsinki : Halpalentotarjoukset ...


Halvat lennot - Vertaa halvat lennot Kemi - Helsinki. Halpalentotarjoukset Helsinki alkaen 89,41 €. Halpalentoyhtiöt Kemi - Helsinki


Screenshot of www.halvatlennot.fi

8. Kemi / Tornio–Helsinki Vantaa alkaen 123 € – Halvat ...


Etsi parhaat lentotarjoukset Kemi / Tornio (KEM) - Helsinki Vantaa (HEL). Vertaile satojen matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden hintoja samassa paikassa.


Screenshot of www.skyscanner.fi

9.


MainosHalvat lennot Helsinki–Kemi. Katso nyt Travellinkin© tarjoukset!


10. Halvat lennot Kemi - Helsinki - LENTOLIPUT


Halvat lennot - Vertaa halvat lennot Kemi - Helsinki. Halpalentotarjoukset Helsinki alkaen 59,53 €. Halpalentoyhtiöt Kemi - Helsinki


Screenshot of www.lentoliput.com

11. Halvat lennot Kemi - lentoliput edullisesti Supersaverilta

Helpoin tapa matkustaa kohteesta Helsinki kohteeseen on Kemi/Tornio (KEM). Hinnat alkaen Helsinki. Lento Helsinki - Kemi kestää noin 1h, 40 min.

Screenshot of www.supersaver.fi

12. Helsinki Vantaa–Kemi / Tornio alkaen 118 € – Halvat ...


16.11.2021 · Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Helsinki - Kemi-Tornio. Lentäminen Helsingistä Kemi-Tornioon on kätevää. Suoria lentoja on useita päivittäin ja niitä tarjoaa Finnair.Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, Finnairin lennot Helsingistä Kemi-Tornioon lähtevät terminaalista T2.


Screenshot of www.skyscanner.fi

13. Lennot Helsinkiin - Halvat lennot Helsinkiin | Finnair Suomi


Helsingin julkista liikennettä hallinnoi Helsingin seudun liikenne (HSL). Vieraile heidän nettisivuillaan tai lataa HSL:n mobiilisovellus, jotta pääset käyttämään Reittiopasta, ostamaan kätevästi lippuja ja näkemään aikataulujen päivityksiä.. Raitiovaunu – Helsingin raitiovaunuverkosto koostuu 11 eri linjasta ja on yksi vanhimmista ja väitetysti maailman helpoiten ...


Screenshot of www.finnair.com

14.


Etsi lentotarjouksia, vertaa parhaita hintoja ja löydä halvat lentoliput hakukoneemme avulla. Varaa nyt lentosi Helsinki kohteeseen Kemi!


Screenshot of www.logitravel.fi

15. Alk. 138 € menopaluu lennot Helsinki - Kemi - ebookers.fi


Parhaat lennot Helsinki – Kemi. Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Kemi ovat meno-paluulennoille 78 € ja yhdensuuntaisille lennoille 39 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Kemi lentotarjoukset vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Screenshot of www.ebookers.fi

16. Kemi-Tornion lähtevät ja saapuvat lennot | Finavia


15.11.2021 · Verkkosivuiltamme löydät kaikki Kemi-Tornion lentoaseman saapuvat ja lähtevät lennot. Lentotiedot päivittyvät jatkuvasti, minkä ansiosta saat ajantasaisen tiedon. Tutustu lähtevien ja saapuvien lentojen aikatauluihin sivustoltamme.


Screenshot of www.finavia.fi

17. 39 €- Lennot Kemi, Lappi | Expedia.fi


Vain Helsingistä on tarjolla suoria lentoyhteyksiä Kemiin, mutta muiltakin Suomen lentoasemilta pääsee lentämään Kemiin yhdellä Helsingissä tehtävällä välilaskulla. Vaikka Helsingin ja Kemin välinen etäisyys maantietä pitkin on yli 700 kilometriä, ei lento Kemiin kestä kuin noin puolitoista tuntia.


Screenshot of www.expedia.fi

18. Halvat lennot Kemi - Helsinki | Logitravel


Etsi lentotarjouksia, vertaa parhaita hintoja ja löydä halvat lentoliput hakukoneemme avulla. Varaa nyt lentosi Kemi kohteeseen Helsinki!


Screenshot of www.logitravel.fi

19. Lento Helsinki - Kemi-Tornio | varaa halvat lennot


Lento Helsinki (HEL) Kemi-Tornio (KEM), halvat lennot ja halpalentotarjoukset Helsinki (HEL) Kemi-Tornio (KEM) välillä alk. 34 € (hinta alk. 15.8.21). Varaa edulliset lentoliput verkossa.


Screenshot of lennot.idealo.fi

20. Halvat lennot Kemi - KAYAK


Etsitkö halpaa lentolippua Kemi? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Kemi näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 137 € yhdensuuntainen - 119 € meno-paluu, Turusta 177 € meno-paluu, Tampereelta 314 € meno-paluu. Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.


Screenshot of www.fi.kayak.com

Vastaa