Lentokenttähotelli Helsinki Ilmainen Pysäköinti: Paras

1. Helsinki-Vantaan lentokenttä (HEL) – 10 lähintä ...

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport, an IHG Hotel4 tähteä. Hotelli Vantaalla ( 2,6 km) Hotellin ilmainen edestakainen lentokenttäkuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalta kestää vain 10 minuuttia. Se liikennöi aikataulun mukaan. Aamiainen on saatavilla klo 6 alkaen.


Screenshot of www.booking.com

2. Lentokenttähotellit Helsinki-Vantaa | Scandic Hotels


Scandic Helsinki Airport. Lentäjäntie 1, Vantaa 20 km Etäisyys kaupunkiin Näytä kartalla. Inspiroiva hotelli kaikilla mukavuuksilla, Helsinki-Vantaan lentoasemalla T2-terminaalin vieressä, jonne saavut osittain katettua jalkakäytävää pitkin. Scandic Helsinki Airport. Close.


Screenshot of www.scandichotels.fi

3.
4. Pilot Airport Hotel | Laskeudu uuteen mukavuuteen


Ilmainen pysäköinti. LUE LIS ... Pilot Airport Hotel on sympaattinen, yksityinen lentokenttähotelli Helsinki-Vantaalla, vain 10 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Tule meille, kun tarvitset rauhallisen levähdyspaikan lentojen välillä, työpäivän päätteeksi tai ennen aikaista aamulentoa.


Screenshot of airporthotelpilot.fi

5. Lentokenttähotellit Helsinki-Vantaalla (HEL) alkaen 52 ...


Listasimme edulliset hotellit Helsinki-Vantaalla. jotta sinun matkasi alkaa mahdollisimman helposti. Parhaan hinnan takuu. Varaa alkaen 52 € ja säästä!


Screenshot of www.ebookers.fi

6.
7. Lentokenttähotellit Helsinki-Vantaa | Moderni ja ...


Lentokenttähotellit Helsinki-Vantaalla - Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel tarjoavat majoittujille ilmaisen lentokenttäkuljetuksen ja pysäköinnin!


Screenshot of airporthotelshelsinki.com

8. Esittelyssä Helsinki-Vantaan lentokenttähotellit


Huoneiden hintaan kuuluu ilmainen pysäköinti, lentokenttäkuljetukset, langaton verkkoyhteys ja aamiainen. Aikaisilla lennoilla lähtijät saavat halutessaan aamiaista jo kello 3.30 alkaen. Airport Hotel Pilotti Lue myös: Tiesitkö? Kaiken tämän voit tehdä …


Screenshot of www.rantapallo.fi

9. Lentokenttähotelli Skyline - Vain 5 minuuttia lentoasemalta


Lentokenttähotelli Skylinen vieraille ilmainen autopaikoitus jopa 15 vuorokaudeksi, ... Ilmainen pysäköinti. ... Hotel on yksityisessä omistuksessa oleva viihtyisä kotimainen lentokenttähotelli 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Screenshot of airporthotelskyline.fi

10. Ilmaiset parkkipaikat Helsingissä | Stadissa.fi


13.11.2021 · Ilmaiset parkkipaikat Helsingissä, Mannerheimintie 00100 Helsinki. Helsingin kantakaupungista löytyy paljon ilmaisia pysäköintipaikkoja.


Screenshot of www.stadissa.fi

11. Airport Hotels Helsinki

Lentokenttähotellit Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel sijaitsevat aivan Helsinki-Vantaan lentokentän naapurissa. Varaa huoneesi jo nyt!

Screenshot of airporthotelshelsinki.com

12. Helsinki-Vantaan virallinen pysäköinti | Finavia


Helsinki-Vantaan lentoasemalla on paljon pysäköintitilaa terminaalien läheisyydessä. Varaa pysäköinti etukäteen ja varmista parkkipaikka haluamaltasi alueelta. Mitä aiemmin varaat, sitä enemmän säästät.


Screenshot of www.finavia.fi

13. Lentokenttäpysäköinti | Pilot Airport Hotel


Huomioithan, että ilmainen pysäköinti koskee ainoastaan yhtä autoa per huone. Lisäviikoista veloitetaan 25 EUR / alkava viikko. Lentokenttäparkki Helsinki-Vantaalla maksaa normaalisti muualla noin 40 eur per viikko. Pysäköintialueet eivät ole vartioituja eikä niitä voi varata etukäteen.


Screenshot of airporthotelpilot.fi

14.


Lentokenttähotelli ilmainen pysäköinti Lentokenttähotellit tarjoavat asiakkailleen yhä useammin ilmaisen pysäköinnin matkan ajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että oman auton voi jättää lentokenttähotellin maksuttomaan pysäköintiin matkan ajaksi – jälleen yksi hyvä syy viettää yö lentokentällä ennen matkaa, ja auton voi jättää odottamaan kentälle matkan ajaksi ilman ...


Screenshot of www.vertaahinta.com

15. Skyline Airport Hotel | Edullinen lentokenttähotelli ...


Sijainti. Lentokenttähotelli Bonus Inn sijaitsee Vantaan Pakkalassa, Kauppakeskus Jumbon naapurissa, vain 600 m. FLAMINGO-elämyskeskuksesta. Ajoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä on vain 5-10 min. ja Helsingin keskustasta 30 min. Paikallisbussiyhteys Helsingin Rautatientorilta laiturista 7, bussit 614 (pysäkki hotellin vieressä) ja 615 (Osuustien pysäkki).


Screenshot of airporthotelskyline.fi

16. Lentokenttä, pysäköinti, hinnat | Helsinki-Vantaa ...


Edullinen pysäköinti Lentoparkissa, Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä! Tutustu hinnastoomme – kanta-asiakkaanamme saat -15 % alennuksen!


Screenshot of www.lentoparkki.fi

17. Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotelli | Varaa ...


Mukava lentokenttähotelli Aviapolisin alueella. Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport tarjoaa maksuttoman bussikuljetuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalle.Aviapolisin alueella sijaitseva hotellimme on vain 10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaa lentoasemalta (HEL). Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki ja Vantaan portti tulevaisuuteen.


Screenshot of www.finland.holidayinn.com

18. Hilton Helsinki Airport Helsingin lentokentällä


Hilton Helsinki Airport on täyden palvelun hotelli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsingin lentokentän terminaaleista. Hilton Helsinki Airportissa on monipuolisia mahdollisuuksia yöpymiseen, olet sitten työmatkalla tai vapaa-ajan vietossa.


Screenshot of www.hiltonhotels.com

19. Lentokenttähotellit Helsinki-Malmi (HEM) alkaen 36 ...


Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 309 huonetta 12 kerroksessa. ... Lentokenttähotelli kohteessa Helsinki-Malmi voi säästää rahaa.


Screenshot of www.ebookers.fi

20. Pilot Airport Hotel, Vantaa – päivitetyt vuoden 2021 hinnat


Tässä vain 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta sijaitsevassa hotellissa on tarjolla ilmainen WiFi ja aikainen aamiainen. Pysäköinti on ilmaista majoituksen ajan. Pilot Airport Hotel sijaitsee asuinalueella Vantaalla, ja sen viihtyisissä ja rauhallisissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla ja oma kylpyhuone.


Screenshot of www.booking.com

Vastaa