Lennot Helsinki Petroskoi: Paras

1. Alk. menopaluu lennot kohteeseen Petroskoi - ebookers.fi

Löydä halvat lennot kohteeseen Petroskoi helposti vuodelle 2021. Hinnat alkaen 75 €! Vertaa lentoyhtiöiden hintoja ja varaa itsesi näköinen matka ebookersilta.


Screenshot of www.ebookers.fi

2. Halvat lennot Helsinki - Petroskoi : Halpalentotarjoukset ...


Halvat lennot - Vertaa halvat lennot Helsinki - Petroskoi. Halpalentotarjoukset Petroskoi alkaen Helsinki. Halpalentoyhtiöt Helsinki - Petroskoi - joulukuu 2018 (Meno)


Screenshot of www.halvatlennot.fi

3. Halvat lennot Helsinki Vantaa - Petroskoi Skyscannerilla


28.10.2021 · Löydä lennot Helsinki Vantaa - Petroskoi -reitille Skyscannerin avulla Skyscannerin matkahaku on näppärä, löydät avullamme halvat lennot Helsinki Vantaa - Petroskoi -reitille helposti! Me vertailemme miljoonia lentoja nettisivuilta ja hakukoneista ympäri maailman, jotta löydät mahdollisimman halvat lentoliput matkallesi.


Screenshot of www.skyscanner.fi

4. Varaa halvat lennot: Helsinki – Petroskoi | Booking.com


Hae ja varaa halpoja lentoja Helsinki – Petroskoi Booking.comissa! Vertaile reittejä, lentoyhtiöitä ja hintoja, niin löydät sopivan lennon reissullesi.


Screenshot of www.booking.com

5.
6. Halvat lennot Helsinki - Petroskoi : Halpalentotarjoukset ...


Halvat lennot - Vertaa halvat lennot Helsinki - Petroskoi. Halpalentotarjoukset Petroskoi alkaen Helsinki. Halpalentoyhtiöt Helsinki - Petroskoi


Screenshot of www.halvatlennot.fi

7. - Halvat lennot Petroskoi ? Helsinki | PES - HEL ...


Löydä halvat lennot kohteesta Petroskoi (PES) kohteeseen Helsinki (HEL). Hinnat yhteen suuntaan alkaen ja meno-paluu alkaen . Varaa nyt ja säästä!


Screenshot of www.expedia.fi

8. Halvat lennot Helsinki - Petroskoi : Halpalentotarjoukset ...


Halvat lennot - Vertaa halvat lennot Helsinki - Petroskoi. Halpalentotarjoukset Petroskoi alkaen 261,00 €. Halpalentoyhtiöt Helsinki - Petroskoi


Screenshot of www.lentoliput.com

9.


MainosVaraa lentosi rauhallisin mielin - voit nyt muuttaa varaustasi joustavasti. Valitse kohteesi ja varaa lentosi jo tänään!


10. Alk. menopaluu lennot Helsinki - Petroskoi - ebookers.fi


Lennot Helsinki - Petroskoi vuodelle 2021 jopa . Nyt kun COVID-19 häiritsee matkustamista, useat lentoyhtiöt ovat LUOPUNEET MUUTOSMAKSUISTA uusissa varauksissa.


Screenshot of www.ebookers.fi

11. Lennot reitille Petroskoi-Helsinki - YouTube

24.10.2019 · Karjalan ja Suomen väliset lennot aloitetaan uudestaan jo ensi vuoden keväänä.

Screenshot of www.youtube.com

12. Lennot Petroskoi: vertaa ja löydä halvat lentoliput ...


Halvat lennot Petroskoi - vertaa lennot 1000+ lentoyhtiön ja matkantarjoajan valikoimista ja löydä edulliset lentoliput ja lentotarjoukset Petroskoi


Screenshot of www.momondo.fi

13. - Lennot Petroskoi, Karjalan tasavalta | Expedia.fi


Lennot Helsinki-Vantaalta (HEL) kulkevat esimerkiksi Pietarin Pulkovon kansainvälisen lentokentän (LED) tai muiden Venäjän kaupunkien kautta. Itse Petroskoin lentoasema ... Kun haet lentoja kohteeseen Petroskoi, voit valita hakuehdoksi Ei muutosmaksuja -suodattimen.


Screenshot of www.expedia.fi

14.


12.10.2021 · Löydä lennot Petroskoi - Odesa International -reitille Skyscannerin avulla. Skyscannerin matkahaku on näppärä, löydät avullamme halvat lennot Petroskoi - Odesa International -reitille helposti! Me vertailemme miljoonia lentoja nettisivuilta ja hakukoneista ympäri maailman, jotta löydät mahdollisimman halvat lentoliput matkallesi.


Screenshot of www.skyscanner.fi

15. Lennot Helsinkiin - Halvat lennot Helsinkiin | Finnair Suomi


Helsinkiin saapuvat lennot laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle (HEL), josta pääkaupungin keskustaan pääsee kätevästi junalla, lentokenttäbussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Junamatka keskustaan kestää noin 30 minuuttia. Varaa lentosi Helsinkiin Finnairin parhain hinnoin ja aloita matkasuunnitelmasi kodikkaaseen mutta ...


Screenshot of www.finnair.com

16. Lennot ja bussikyydit Petroskoihin - Yleistä Venäjästä ...


16.7.2012 · Petroskoin ja Helsingin väliset lennot alkoivat uudelleen kesäkuun puolivälissä. Lentoja operoi nyt uusi lentoyhtiö: Dexter. Se lentää 8-paikkaisilla sveitsiläisvalmisteisilla Pilatus PC-12 -koneilla. Lennot operoidaan kolme kertaa viikossa: keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Yhdensuuntainen lentolipun hinta on noin 140 euroa.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

17. Lennot Petroskoihin alkavat uudelleen kesäksi ...


8.3.2020 · Venäläinen lentoyhtiö Severstal Airlines lentää kesän ajan kahdesti viikossa Petroskoista Helsinki-Vantaalle. Yhtiö avaa reitin uudelleen 01.05. – 23.10. väliseksi ajaksi. Lentoja on maanantaisin ja perjantaisin. Lennot tapahtuvat 50-paikkaisella Bombardierin CRJ-200 -matkustajakoneella. Uusi yhteys avaa mahdollisuuden esimerkiksi viikonloppumatkailulle Karjalan tasvallassa.


Screenshot of www.lennalomalle.com

18. Petroskoi - Niikon matkat


Petroskoi - Karjalan upea ja värikäs pääkaupunki! Vuoden aloittaa jää- ja jumiveistosfestivaalit 6.-9.2.2020 - toteutuu jo ryhmä koossa 15.1.2020. Hinta 420 euroa. 27.11.-1.12.2019 toivottu pikkujoulumatka, jossa on hienon yhteisen ohjelman lisäksi paljon omaa aikaa löytöretkeilyyn ja ostoksiin, tai vaikkapa lukuisten ravintoloiden ja museoiden tutkiskeluun.


Screenshot of niikonmatkat.fi

19. PETROSKOIN LENTOLINJA SUOSITTU - Yleistä Venäjästä ...


29.1.2012 · Helsinki-Petroskoi. 30.01.2012 17:02. Helsingin ja Petroskoin välillä on säännöllinen reittibussiyhteys. ... Rusline lopetti suorat lennot Petroskoin ja Helsingin välillä alkukeväästää 2012. Yhtiö ehti lentää reittiä vain muutaman kuukauden.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

20. 394 hotellia kohteessa Petroskoi, Venäjä. - Booking.com


Lennot: Helsinki ? Petroskoi. Etsi ja vertaa parhaita lentoja. Paras aika matkustaa Venäjälle. Tapahtumat, hinnat, säätiedot – löydät kaiken tarvittavan selvittääksesi, milloin kannattaa matkustaa Venäjälle. Hotellit alueella Karjala. Laajenna hakuasi ja tutustu lähialueeseen.


Screenshot of www.booking.com

Vastaa