Latva Ravintola Helsinki: Paras

1. 61 x HELSINGIN PARHAAT RAVINTOLAT – Start Living Your ...


Screenshot of www.lily.fi

2. Ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi


KaikkiPAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT. Amarillo, Helsinki. Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta.


Screenshot of www.raflaamo.fi

3. Ravintolassa – Latva – Blyygi Blumsteri


7.1.2018 · Tiistaina 2.1.2018 on avattu uusi ravintola Latva Kasarmitorin kupeessa. Kiersimme Lux Helsinki reittiä ja piipahdimme sisälle tutustumaan uudessa paikassa avanneeseen vanhaan tuttuun. Latva toimi aiemmin viinibaarina sisarravintola Juuren kyljessä Korkeavuorenkadulla. Nyt uudessa Latvassa on tarjolla myös ruokamenu.


Screenshot of blyygiblumsteri.com

4. Helsinkiin avautui 10 miljoonan euron teemaravintola ...


18.7.2019 · Ravintola Laava sijaitsee yli satavuotiaassa arvorakennuksessa Helsingin Kaartinkaupungissa. Aikamatka luo vahvan pohjan elämyksille ja fantasioille. Navigator-talo valmistui varustamoyhtiö Lars Krogius Oy:lle vuonna 1905. Arkkitehtinä oli Harald Neuovius.


Screenshot of viisitahtea.com

5. Uusi Latva on myös ruokaravintola - City


14.2.2018 · Uusi Latva on myös ruokaravintola. Kolmen korttelin muuttomatka teki viinibaari Latvasta ruokaravintolan. Tiia Rantanen. 14.2.2018 10:09. Tiia Rantanen. Kaartinkaupungin viinibaari Latva muutti tammikuussa uuteen osoitteeseen, noin kolme korttelia pohjoiseen. Kasarmitorin kupeeseen avattu uusi Latva ei ainakaan ensinäkemältä paljoa muistuta ...


Screenshot of www.city.fi

6.
7. Kaikki-ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi


Kaikki-ravintolat Helsinki - Raflaamo.fi. Takaisin. Sijainti. Helsinki. Tarkoitus. Lounas Illallinen Pikkujoulut Kaikki ravintolat Kahvilat Aamiainen & Brunssi Lapsille Take away Illanvietto Pubit & Baarit. Ruokatyypit. Valitse Burgeri Kala / äyriäiset Kana Kasvisruoka Keitto Lapsille Liharuoka Parsa-annos Pasta Pizza Pihvi Salaatti.


Screenshot of www.raflaamo.fi

8. Parhaat ravintolat Helsinki 2020 | Ida Hanhiniemi


26.2.2020 · & juoma, ravintolat Helsinki, ruoka 7 kommenttia Mä en ymmärrä miten en oo kirjoittanut tätä postausta jo ajat sitten, sillä Ida, minne kannattaisi mennä lounaalle / juhlaillalliselle / drinkeille / rennolle illalliselle / aamupalalle Helsingissä? on yksi niistä kysymyksistä joihin vastaan säännöllisesti muissa kaupungeissa asuville ystäville sekä instakamuille ja ...


Screenshot of ida365.fi

9. Ravintola Latva | Stadissa.fi


Ravintola Latva, Pohjoinen Makasiinikatu 9 00130 Helsinki, Liput ja tarkemmat paikkatiedot: https://www.latva.fi

Screenshot of www.stadissa.fi

10. Lounas Latva Bar, Helsinki


Latva Bar, Korkeavuorenkatu 25, 00130 Helsinki. Lounas ma-pe: 11-14. Käyttäjien arvio: ei arvioita


Screenshot of www.lounaat.info

11. Ravut Helsingin ravintoloissa: 16 x erinomaista paikkaa ...

27.7.2021 · Ravut Helsingin ravintoloissa: 16 x erinomaista paikkaa saksiniekkojen nauttimiseen. Rapukausi on kuumimmillaan! Kokosimme yhteen parhaat ravintolat näiden herkkujen nauttimiseen. Laura Matilainen. 27.7.2021 13:39 (päivitetty 28.7. 10:05) Kuva: AdobeStock. Ravustuskausi alkoi tänä vuonna 21. heinäkuuta - ja samalla alkoi myös hartaasti ...

Screenshot of www.city.fi

12. Nämä ovat Helsingin parhaat pikkujoulupaikat!


5.12.2013 · Helsingin klassikkoihin kuuluvat esimerkiksi Teatteri ja Kaarle XII, ... Toinen hyvä vaihtoehto viininjuojille on Korkeavuorenkadun Juuri-ravintolan vieressä toimiva kellaribaari Latva. 3. ... Ravintolan viinilista on ajatuksella koottu ja sisältää vain eurooppalaisia viinejä.


Screenshot of www.rantapallo.fi

13. Lounas Ravitsemusliike Latva, Helsinki


Ravitsemusliike Latva, Korkeavuorenkatu 25, 00130 Helsinki. Lounas ma-pe: 11-14. Käyttäjien arvio: ei arvioita


Screenshot of www.lounaat.info

14.


21.1.2018 · Ravintola-arvostelu: Latva, Helsinki. Viinibaarista muuton myötä ruokaan laajentanut Latva koki kunnon happotestin Herkuttelevan Herraseuran saapuessa kylään. Herkutteleva herraseura on muutaman kymmenen gastronomisia nautintoja arvostavan herrasmiehen, ammattilaisista ja ihan vain herkuttelijoista koostuva epämääräinen porukka, joka ...


Screenshot of www.mtvuutiset.fi

15. Viherlatva - Foodandco.fi


6.11.2021 · [email protected] 040 741 7425. Hyvä asiakkaamme, Olemme toistaiseksi avoinna lounasaikaan klo 11:00-13:00. Tervetuloa ruokailemaan!


Screenshot of www.foodandco.fi

16. Viinibaari Latva | Stadissa.fi


Latva lopetti toimintansa kokonaan alkuvuodesta 2020. Ravintola Juuren pikkuveli Latva toimi Korkeavuorenkadulla ja sen jälkeen Kasarmitorin kupeessa Pohjoisella Makasiinikadulla. Se tarjosi tapaan suomalaisia alkupalasia sapaksia sekä oivan valikoiman viinejä ja oluita.. Latvan viinivalikoimassa korostui luonnonmukainen tuotanto ja suomalaisten pienpanimoiden oluet.


Screenshot of www.stadissa.fi

17. Trumpetisti Yrjö Latva | Pitäjänmäki Muistelee


Tapanintansseissa 26.12.1959 Keravalla ravintola Kestihovissa. Erkki Latva (vas.), Pertti Ritaluoma (rummut), Jukka Latva (basso), Ritva Lindström, Yrjö Latva (trumpetti) ja Arvo Pennanen (hanuri). Erkki Latva, Juhani Pekanpalo, Leila Niemi, Jukka ja Yrjö Latva Pitäjänmäen VPK:lla 1960.


Screenshot of pitajanmakimuistelee.com

18. Latva – Lounaslaatikko


26.9.2016 · Tämä ravintola on Juuren kakkosmesta, mutta päätin silti mennä käymään koska mielestäni tämä ei sinänsä täytä ketjuravintolan kriteereitä, vaan on eri konseptilla toimiva rafla. Tämän lisäksi Tpas oli ilmestynyt eat.fi:n uutisvirtaan ja väitti olevansa auki lounaalle klo …


Screenshot of blog.juhah.org

19. Menu - Saariravintola Helsingin edustalla, parhaita kesän ...Screenshot of www.ravintolasaari.fi

20. Latva, Helsinki: Ruokalistat | Eat.fi


Latva on: Viinibaari, jossa suomalaiset pienpanimo-oluet sekä omat että kansainväliset cocktailit saavat seurakseen Sapakset hiukan rouheampana baarisyötävänä! Viinit pääosin luomua ja biodynaamisia. Lisäksi viinejä suomalaisilta viinintekijöiltä sekä luonnollisesti yksittäisiä kellari herkkuja.


Screenshot of old.eat.fi

Vastaa