Lähimatkailu Helsinki: Paras

1. Helposti merelle ja saariin - Helsingin kaupunki

24.6.2019 · Lähimatkailu nousee – Todella moni on hämmästynyt, kuinka upeita paikkoja meillä rannan läheisyydessä on, sanoo Lennart Pettersson, Visit Espoon Rantaraitin kehittämispäällikkö. ... Katso Helsingin, Espoon ja HSL:n yhteinen Meri kuuluu kaikille! -video.


Screenshot of hel.fi

2. Staycation by Kati


arki Elokuvafestivaalit Espoo helsinki irtiotto joulu juhlat karanteeni kesäloma koiranpentu korona koronavirus Koti Kotimaa Kotimaanmatkailu kotona Lapset leffafestarit liikunta luonto lähiloma lähimatkailu Maailma matkailu metsä musiikki omaaika Perhe podengo rentoutuminen sisustus staycation staycationbykati stressi suomi Syksy taide ...


Screenshot of staycationfinland.com

3. Lähimatkailu on halpaa - Suomessa on kymmeniä tuhansia ...


7.6.2017 · Sitäpaitsi lähimatkailu on usein halpaa ja ekologista. Sitä paitsi kotimaan kulttuuriperintöön kannattaa tutustua viimeistään nyt – vaikkapa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Matkailija sivistyy, ... Helsinki. 1700-luvulla Helsingin edustalle haaksirikkoutuneen laivan hylyn …


Screenshot of seura.fi

4. Junaliikenne | Helsingin kaupunki


Junaliikenne. Lähijunat kulkevat Helsingin seudulla arkisin noin kello 05.00 – 01.30 ja viikonloppuisin noin 06.00 – 04.00. Lähijunaliikenteessä tehdään vuosittain 51,9 miljoonaa matkaa (2014). Lähijunat muodostavat keskeisen osan Helsingin seudun joukkoliikenteen runkolinjastoa.


Screenshot of www.hel.fi

5. Lähimatkailu kunniaan! - Suomen Luonto


Lähimatkailu kunniaan! Jaa! Maapallo ei kestä lentomatkailun nykyistä yhä kiihtyvää tahtia. ... Vain 130 kilometriä kotoa Helsingistä ja tuntuu kuin olisi viettänyt viikonlopun jossain kauempanakin. Kotka ihastutti luonnollaan, merellisyydellään ja arkkitehtuurillaan.


Screenshot of suomenluonto.fi

6. Innostus lähimatkailuun sataa tulevaisuudessa entistä ...


7.11.2020 · Lähimatkailu oli kasvava trendi jo ennen koronaa, mutta koronaviruspandemian aiheuttama rajojen sulkeminen ajoi lähimatkailijoiksi myös ihmisiä, joita oma lähialue ei aiemmin ollut kiinnostanut matkakohteena. ... Simonkatu 6 PL 440 00101 Helsinki 6 020 413 2100.


Screenshot of www.maaseuduntulevaisuus.fi

7. helsinki – Staycation by Kati


21/02/2020. tekijä Kati. Olin viettämässä talvilomaa Tallinnassa äitini ja tyttärieni kanssa. Havahduin matkalla siihen, että sinne on Helsingistä matkaa vain vajaat 90 kilometriä. Synnyinkaupunkiini Joensuuhun on sen sijaan Helsingistä reitistä riippuen noin 450 kilometriä (ja suunnilleen sama matka Tukholmaan, noin vertailun vuoksi).


Screenshot of staycationfinland.com

8. Pääkaupunkiseutu kuhisee nähtävää - Helsingin Sanomat


11.5.2019 · Pääkaupunkiseudulta löytyy runsaasti matkakohteita, joissa viettää kesäisiä päiviä. Jos Helsingin, Espoon ja Vantaan nurkat ovat käyneet jo tutuiksi, kiinnostavia päiväretkikohteita löytyy myös radanvarren pikkukaupungeista.


Screenshot of www.hs.fi

9. Lähimatkailu | Helsingin leimattuun lähiöön piiloutuu ...


Screenshot of www.hs.fi

10. Kiinnostaako lähimatkailu Itä-Helsingissä? Ota talteen ...


30.7.2020 · Itä-Helsinki on lähimatkailijalle unelmakohde, jossa ei normaalisti tarvitse väistellä ihmisiä, eikä jonottaa ravintolaan. Lähimatkailu itään...


Screenshot of itahelsinki.fi

11. Pääkirjoitus: Helsinki on Suomen paras kesäkaupunki ...

5.6.2021 · Koronan takia lähimatkailu kotimaassa on nyt suositumpaa kuin koskaan. Viime kesänä Helsinki hävisi kisan muulle Suomelle, toivottavasti tänä kesänä käy paremmin. Toki ihmisten halu koronaturvallisuuteen on ymmärrettävää. Maailman mittakaavassa Helsinki on yksi koronaturvallisimmista paikoista, mutta Suomen sisällä tilanne on eri.

Screenshot of www.helsinginuutiset.fi

12. Katutaidetta Helsingin kantakaupungissa – Sol y Sombra Blog


24.3.2019 · Categories Helsinki, Lähimatkailu Tags Arabia, Helsinki, Helsinki Urban Art, katutaide, Kaupunkikulttuuri, Pasila, street art, taidekävely, Toukola, Vallila Post navigation. Previous Post Previous Vuoden 2019 matkasuunnitelmia. Next Post Next Sol y Sombra Blog 1-v.


Screenshot of solysombra.fi

13. Kesän reitit


4.9.2013 · Helsingistä, Vantaalta ja ... bussi Espoo Helsingin Seudun Liikenne Helsinki HSL itä-Helsinki julkinen liikenne Kesäloma Kesän reitit lähimatkailu matkakohde päivälippu päiväretki pääkaupunkiseutu raitiovaunu reitti retket Vantaa Viikin luonnonsuojelualue. Arkisto. 2013. Syyskuu 2013. Elokuu 2013.


Screenshot of www.city.fi

14.


17.6.2020 · Koronan takia lähimatkailu kotimaassa on nyt suositumpaa kuin koskaan. ... Helsingin Uutiset on Helsingin kaupungin kumppanina mukana Merellinen Helsinki -hankkeessa. Tämän lehden sivuilta voit lukea lisää pääkaupungin merellisistä palveluista ja nähtävyyksistä.


Screenshot of www.helsinginuutiset.fi

15. Tilaa elämälle ja huumorille ~ Notes on a life


5.10.2021 · Kaupallinen yhteistyö Iittala Uusi kotimme tulee olemaan työmaa vielä useamman kuukauden. Märkätilat ovat raakapinnoilla ja odottavat piikkausta. Työhuoneesta Jarno nakutti juuri lattian irti ja seuraavaksi lähtevät vanhat tapetit. Makuuhuoneesta lähtee niin lattia kuin katto. Keittiö on purettu ja odottaa keittiöremontin … Continue reading ?


Screenshot of www.stellaharasek.com

16. Lähimatkailu elpyy kaukomatkoja nopeammin – Näin ...


Lähimatkailu elpyy kaukomatkoja nopeammin – Näin saksalaisia houkutellaan nyt Suomeen. 6.10.2021 07:51 päivitetty 6.10.2021 07:52. Matkailu; Mökkiloma. ... Vaihde: 010 665 101 Postiosoite: PL 189, 00101 HELSINKI Käyntiosoite: Alvar Aallon katu 3 C. Vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.


Screenshot of www.kauppalehti.fi

17. Tässä ovat suomalaisten korona-ajan matkailutrendit ...


5.8.2020 · Kuluvan vuoden matkailutrendeihin kuuluu lähimatkailu. Sen seurauksena teillä on näkynyt paljon matkailuautoja. ... Kravatti ja jakkupuku kotiin - paras kokoustunnelma löytyy luonnon helmasta vain parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. NCC.


Screenshot of www.kauppalehti.fi

18. Viking Linen laivat palaavat liikenteeseen ...


25.6.2020 · Lähimatkailu vetää jälleen ja uskomme, että kesästä tulee vilkas, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander kertoo. Kun pandemiatilanne keväällä hetkellisesti rajoitti ihmisten matkustamista, Viking Linen laivat kuljettivat Suomen huoltovarmuuden kannalta elintärkeää rahtia.


Screenshot of www.salkunrakentaja.fi

19. Herkuttelijan Suomi | Mondo - Apu


11.5.2016 · Ruoka on kuitenkin kerrassaan herkullista. Maistamisen arvoinen on burgeri (19 e), joka on yksi Suomen parhaista, ellei jopa paras. Luomunaudasta tehty pihvi paistetaan mediumiksi ja sujautetaan sämpylän väliin cheddarjuuston, barbequekastikkeen ja suolakurkkujen kanssa. Onneksi Sinne löytyy nykyisin myös Helsingistä.


Screenshot of www.apu.fi

20. Suomalaiset hullaantuivat nyt kotimaanmatkailusta! IS ...


3.7.2020 · – Lähimatkailu on siitä kivaa, että voi aika spontaanistikin lähteä. Voi päätyä paikkoihin, ... Luultavasti väkeä on tullut muualtakin kuin perinteisistä paikoista kuten Turun ja Helsingin seudulta. En tosin ole paljon jutellut matkailijoiden kanssa, koska ei se tässä näy niin paljon.


Screenshot of www.is.fi

Vastaa