Kuvastin Kampaamo Helsinki: Paras

1. Parturi-Kampaamo Kuvastin, Helsinki, Kirstinkatu 2 C 37

Parturi-Kampaamo Kuvastin on perustettu vuonna 2009. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Kampaamot ja parturit. Viralliselta nimeltään yhtiö on Aune-Anastasian Kuvastin Oy. Yhtiön Parturi-Kampaamo Kuvastin liikevaihto oli 36 tuhatta ja tilikauden tulos -7 tuhatta.


Screenshot of www.cylex.fi

2. Parturi-Kampaamo Kuvastin - Y-tunnus: 2272861-7 ...


Varasit ajan onnistuneesti yrityksestä Kuvastin. Saat varauksesta sähköpostin. Varauksesi on maksettu ja saat myös siitä kuitin sähköpostiisi. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.


Screenshot of www.finder.fi

3. Kampaamo Kuvastin - Etusivu | FacebookScreenshot of fi-fi.facebook.com

4.


Kampaamo Kuvastin. Hair Salon in Helsinki. 5. 5 out of 5 stars. Open Now. Community See All. 386 people like this. 376 people follow this. 141 check-ins.5. Kampaamo Kuvastin - Home | Facebook


Etsitkö yrityksen Parturi-Kampaamo Kuvastin tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Yritys toimii toimialalla Kampaamot ja parturit.


Screenshot of www.facebook.com

6. Parturi-Kampaamo Kuvastin - Helsinki - Kampaamot ja ...


Mannerheimintie 55. Helsinki, 00250. We are focused on blondes, balayages and highlighting. Our goal is to give you long lasting and luxurious hair & experience Ajanvaraus: 040 2147663 tai timma.fi/aleksandrab Located in Mannerheimintie 55 Helsinki Open mostly 10-20. Hius+ Jari Salmi , Parturi-Kampaamo.


Screenshot of www.fonecta.fi

7. Kampaamo Kuvastin, Mikonkatu 8 (Aikatalo 2krs.), Helsinki ...


Parturi Kampaamo Kuvastin Ateneuminkuja Helsinki - Shop. Drive, bike, walk, public transport directions on map to Parturi Kampaamo Kuvastin - HERE WeGo


Screenshot of www.beautynailhairsalons.com

8. Parturi Kampaamo Kuvastin - Shop - Helsinki - HERE WeGo


Parturi-Kampaamo Kuvastin Kirstinkatu 2 C 37 …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 09 664273 kanssa ? Aukioloajat ja Kategoriat


Screenshot of wego.here.com

9. Parturi | Parturi-Kampaamo Kuvastin | Helsinki


Screenshot of www.kampaamokuvastin.fi

10.


Kampaamo Kuvastin, Helsinki. 385 tykkäystä · 1 puhuu tästä · 142 oli täällä. Kampaamo keskellä Helsinkiä11. Kuvastin | Ajanvaraus

Varaa edullinen kampaamoaika paikassa Helsinki. Vertaile kampaamoita helposti hinnan, sijainnin ja arvostelujen perusteella ja valitse sinulle sopiva aika.

Screenshot of timma.fi

12. Timma


Kampaamo Pesula on lämminhenkinen ja moderni kampaamo Helsingin Töölössä. Tyylinä selkeys, linjakkuus ja ajattomuuus. Ydinajatuksemme on tarjota alusta loppuun täydellinen kampaamokäynti. Kaikki työntekijämme kouluttautuvat säännöllisesti ja seuraamme tarkasti muotimaailman tapahtumia.


Screenshot of timma.fi

13. KAMPAAMO PESULA - Hiuspalvelut Töölö


Niitty Töölö on kampaamo Töölössä, Mannerheimintie 37:ssä. Käytämme työskentelyssämme laadukkaita kotimaisia värisarjoja ja meiltä löytyy useita vaihtoehtoja kotihoitoon. Jos et löydä mieleistäsi aikaa Timman kalenterista, niin laita rohkeasti sähköpostia, pyrimme joustamaan asiakkaan toiveiden mukaan niin hyvin kuin mahdollista.


Screenshot of kampaamopesula.fi

14.


20/10/2015 · Kuvastin on kevyt, mutta systemaattisuutta lisäävä työtapa, jota käytetään rakenteistamaan tiimityötä ja tukemaan työssä oppimista. Kuvastin on väline, jolla voidaan avata asiakastyön prosesseja, sanallistaa hiljaista tietoa sekä arvioida, syventää ja kehittää asiakastyössä käytettäviä keinoja.


Screenshot of niittytoolo.com

15. Kuvastin menetelmä - Socca


Kampaamo Kuvastin Helsingin keskusta, Mikonkadulla 8, 2 krs. 09 664273 www.aakuvastin.fi. Posts Tagged. Search


Screenshot of www.socca.fi

16. Kampaamo Kuvastin (@kampaamo.kuvastin) • Instagram photos ...


Helsinki, 00180 Trendikäs, nykyaikainen parturi-kampaamo ydinkeskustassa. Tule ilmaiselle konsultaatiolle ja suunnitellaan sinulle katseita kääntävä hiuslookki.


Screenshot of www.instagram.com

17. Aikatalon parturi, Mikonkatu 8, Helsinki (2021)


Kampaamo Kuvastin. 1. lokakuuta 2019 ·. HUOMIO ! TYÖPAIKKOJA TARJOLLA. Nyt ainutlaatuinen tilaisuus toimia Helsingin ydinkeskustassa vilkkaiden. asiakasvirtojen keskellä. Etsimme parturi kampaajia, kiinteällä kuukausi vuokralla tai kiinteällä päivä vuokralla. osa- tai kokoaikaisena. Voit olla myös vastavalmistunut.


Screenshot of www.beautynailhairsalons.com

18. Kampaamo Kuvastin - Julkaisut | Facebook


21/08/2021 · Kuinka päästä kohteeseen Parturi-Kampaamo Callas paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi tai Metro | Moovit. Aune-Anastasian Kuvastin Oy, Helsinki Aune-Anastasian Kuvastin Oy:n toimiala on Parturit ja kampaamot ja toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 8, 00100 HELSINKI.


Screenshot of fi-fi.facebook.com

19. Kuvastin Kampaamo Helsinki - newyorkvelodrome.com


Aune-Anastasian Kuvastin Oy Mikonkatu 8 …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 041 5854003 kanssa Ajo-ohje


Screenshot of newyorkvelodrome.com

20. Aune-Anastasian Kuvastin Oy, Helsinki


30/06/2010 · Yritys: Parturi-Kampaamo Tanjan Kuvastin, Ii - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.


Screenshot of www.cylex.fi

Vastaa