Kuusihokki Helsinki: Paras

1. Vanha mukava Risuhokki - Kaupunki | HS.fi

19.1.1996 · Logo: Helsingin korttelit kertovat, osa 71 Tänä vuonna 50-vuotispäiviään viettävä ravintola Kuusihokki Pihlajatie 34:ssä on yksi harvoista alkuperäisasunsa säilyttäneistä ravintoloista Helsingissä. Naapurit mainitsevat mielellään sen samaksi kantakapakaksi, josta Matti Hälli kertoo riemukkaissa kirjoissaan Ystävämme Andersson ja Vanha mukava Andersson.


Screenshot of www.hs.fi

2. Ravintola Messenius


Since 1937 Ravintola Messenius has served bohemian, classic Finnish delicacies in Taka-Töölö, Helsinki. Chef and owner Nina Kaukonen stirs traditions with fresh seasonal tastes in …


Screenshot of www.messenius.fi

3. HOK Ravintola Kuusihokki, lempiniminä Käpyhokki ja ...


Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti. CC BY 4.0-merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta.


Screenshot of hkm.finna.fi

4. Ravintola N:o 11 - Etusivu


Ravintola Kuusihokki on nyt Ravintola N:o 11. Ravintola N:o 11 on suljettu. Vuokrasopimuksemme päättyi. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneista mukavista vuosista.


Screenshot of no11.fi

5.
6. Perinteikäs Kuusihokki muuttui ... - Helsingin Sanomat


10.4.2019 · Perinteikäs Kuusihokki muuttui Meicuksi: Kaunis ravintola kompuroi pääruokien kanssa. Meilahden Kuusihokki tunnetaan nyt nimellä Meiccu. Puitteet ovat …


Screenshot of www.hs.fi

7. Missä on Helsingin klassikkoravintoloiden klassikko ...


8.6.2016 · Historia Helsingissä toimii yhä kymmeniä samoja ravintoloita kuin vuonna 1966. Siirry suoraan sisältöön; ... o 11, joka oli välillä Kuusihokki – kansan suussa Risuhokki – ja nyt taas yksityisenä Ravintola N:o 11. Ruokalista on klassisen klassinen.


Screenshot of www.lansivayla.fi

8. Restaurant & Bar - Meiccu


Meiccu - Ravintola Helsingissä. Meiltä löytyy À la cartea, lounasta ja brunssia. Tervetuloa tutustumaan ruokamaailmaamme!


Screenshot of meiccu.fi

9. Helsingin ravintolat: Ravintola N:o 11 - Kuusihokki ...


15.3.2011 · Helsingin Meilahden perinteikäs Ravintola Kuusihokki, joka tunnettiin myös lempinimillä Risuhokki ja Käpyhokki on jo vuosia jatkanut perinteikästä tarinaansa nimen Ravintola N:o 11 alla. Ravintola N:o 11 jatkaa hyvin pitkälti samalla perinteisellä …

Screenshot of helsinginravintolat.blogspot.com

10. Ravintola Kuusihokki, biljardihuone; interiööri ...


Ravintola Kuusihokki, Pihlajatie 34, Helsinki . 25.11.1998 . Luokitus: mustavalkoinen valokuva (kuvatyyppi) ruoan nauttiminen (pääluokka) ruokailupalvelut (alaluokka) rakennusten varustus, hoito ja palveluskunta (pääluokka) huonekalut ja matot ...


Screenshot of www.finna.fi

11. Myytävät asunnot Kuusisaari, Helsinki: 7 kpl - Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 7 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Kuusisaari, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Screenshot of www.etuovi.com

12. Ravintola N:o 11 - Lounas


Ravintola Kuusihokki on nyt Ravintola N:o 11. Tilaa lounaslistamme sähköpostiisi! Tästä voit tilata viikottain päivittyvän lounaslistamme sähköpostiisi.


Screenshot of no11.fi

13. sytytin; savukkeensytytin; Kuusihokki | Helsinki City ...


sytytin; savukkeensytytin; Kuusihokki. 2. Previous images. Next images. more less . Download image. Show Image Information Hide Image Information. Rights holder: Helsingin kaupunginmuseo : Credits ... The terms and conditions of Helsinki City Museum images …


Screenshot of helsinginkaupunginmuseo.finna.fi

14.


Ravintola N, Helsinki, Pihlajatie 34, opening hours, Ravintola Kuusihokki on nyt Ravintola N o 11 Ravintola, Lounas, Ruoka, Catering, Numero, Meilahti, Kuusihokki, N ...


Screenshot of www.cylex.fi

15. Lounas - Meiccu


Lounas. Lounas tarjoillaan klo 11-14.30 . Annokset voi myös ostaa mukaan .Oikeus muutoksiin pidätetään. – Lounaan kaikki annokset sisältävät salaattipöydän ja kahvin/teen. Kotiruokabuffet 10.90€. Lounas viikko 46.


Screenshot of meiccu.fi

16. Perinteet elävät ravintola Meicussa ...


13.3.2019 · Meilahteen vuonna 1946 perustettu Ravintola N:o 11 eli Kuusihokki on nyt Meiccu. Meicussa on säilytetty ravintola N:o 11:n perinteikäs interiööri. Kuva: Meiccu. Kun tieto Ravintola N:o 11:n sulkeutumisesta tuli loppuvuodesta julkisuuteen, heräsi huoli siitä, miten käy yli 70 vuotta Meilahdessa toimineelle klassikkoravintolalle.


Screenshot of www.city.fi

17. Sikala ja Kuusihokki – kortteliravintoloita kansan ...


13.3.2016 · Sikala ja Kuusihokki – kortteliravintoloita kansan makuun. 13 maaliskuun, 2016 / Henna Helander. Helsingissä on hämmästyttävän paljon vuosikymmeniä toimineita korttelikapakoita eli kauniimmin kortteliravintoloita. Niiden interiööreissä on mutkatonta vaatimattomuutta, ja samalla kaunista aikaa kestänyttä kauneutta.


Screenshot of hennahelander.wordpress.com

18. Menu — Ravintola Messenius


1.9.2021 · Fried thymus , Dijon -sauce 15. Soup of the day 12. Cold archipelago fish plate, warm vegetables 23. Vegetarian dish, varies 23. Fried vendace, herb yoghurt and mash 25. Vorschmack 25. Riilax organic meat stew, mash 25. Rydberg`s Beef hash 29. Pepper steak, roasted garlic potatoes & creamy Cognac sauce 30.


Screenshot of www.messenius.fi

19. HOK Ravintola Kuusihokki, lempiniminä Käpyhokki ja ...


HOK Ravintola Kuusihokki, lempiniminä Käpyhokki ja Risuhokki. Pihlajatie 34. -- negatiivi vedos, paperi paperi, mv HOK Ravintola Kuusihokki, lempiniminä Käpyhokki ja Risuhokki | Helsinki City Museum | Finna - Helsingin kaupunginmuseo


Screenshot of hkm.finna.fi

20. Pihlajatie 34. Kuusitie 6.; Helsinki | Helsinki City ...


Helsinki. Rakennuksessa on alusta lähtien toiminut ravintola Kuusihokki. Rakennuksen julkisivumateriaalina on rappaus. Julkisivut ovat naapurirakennusten tapaan 1940 -luvulla suosittua pelkistettyä tyyliä. Korkeita, suoralinjaisia julkisivuja jäsentävät tasaisin välein sijoitetut ikkunat sekä päätyjulkisivun erkkeri.


Screenshot of finna.fi

Vastaa