Koulut Helsinki: Paras

1. Koulutus Helsingissä - InfoFinland

Helsingissä on monipuolinen koulutustarjonta kaikenikäisille. Suurin osa alle kouluikäisistä helsinkiläisistä osallistuu varhaiskasvatukseen, koska se on laadukasta ja kohtuuhintaista. Ilmainen esikoulu pitää aloittaa sinä vuonna, kun lapsi täyttää kuusi vuotta. Suurin osa helsinkiläisistä menee 7-vuotiaina kaupungin peruskouluun.


Screenshot of www.infofinland.fi

2. Etusivu - Helsingin Rudolf Steiner -koulu


Helsingin Rudolf Steiner -koulu on 12-vuotinen yhtenäiskoulu, joka tarjoaa steinerpedagogista opetusta Helsingin Ruskeasuolla. Koulumme sijaitsee Keskuspuiston laidalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Steinerkoulussa pyritään tarjoamaan lapsille mahdollisimman turvallinen ja rauhallinen kasvuympäristö. Opetuksessa rakennetaan laaja-alaista yleissivistystä ja harjoitellaan ...


Screenshot of rudolfsteinerkoulu.fi

3.
4. Peruskoulujen aluejako | Helsingin kaupunki


Helsingin kaupungin peruskoulujen aluejako 1.1.2021 alkaen. Kaupungin suomenkieliset peruskoulut on ryhmitetty seitsemään alueeseen. Jokaisella alueella on nimetty aluepäällikkö, joka toimii myös oman alueensa rehtorien esimiehenä. Aluepäällikkö mm. myöntää HSL:n koululaisliput.


Screenshot of www.hel.fi

5.
6. Koulut - Helsingin kaupunki


Koulut. Pääset valitsemaan oheisesta listauksesta koulun, jonka opetussuunnitelmaa haluat tutkia. Voit myös kirjoittaa hakukenttään etsimäsi koulun ja saat listauksen hakusanaasi sopivista vaihtoehdoista.


Screenshot of ops.edu.hel.fi

7. Koulutus, Helsinki | Kurssit ja koulutus Helsingissä


Koulutus, Helsinki | Kurssit ja koulutus Helsingissä. Koulutukset (1302) Kouluttajat (136) Kurssi on nyt lisätty vertailulistaan, jonka löydät oikealta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-20 koulutusta 1302 tuloksesta. Lajittele listaa. Arvioinnit.


Screenshot of www.koulutus.fi

8. Koulutukset, Helsinki


Koulutukset, Helsinki. Hakutulokset. Tämä koulutus on nyt lisätty vertailulistaasi, jonka löydät oikeasta yläkulmasta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-20 koulutusta 369 tuloksesta.


Screenshot of www.aikuis-koulutus.fi

9. Koulut aakkosittain ja haku | Helsingin kaupunki


Helsinki: Kaikki Helsingin kaupungin sekä yksityiset koulut ja oppilaitokset aakkosjärjestyksessä

Screenshot of www.hel.fi

10. peruskoulut | Helsingin kaupunki


Helsingin peruskoulut. Tähän sivustoon on koottu kaupungin peruskoulujen verkkosivustot. Aakkosellinen sivustolistaus ja kouluhaku löytyvät Koulut aakkosittain -otsikon alta. Haun kautta pääsee myös lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten sivustoille. Yksityiset ja valtion koulut ja oppilaitokset ovat mukana haussa.


Screenshot of hel.fi

11. Opintiellä: helsinkiläisiä koulurakennuksia 1880–1980

Etusivu Toimivat käytännöt Kunnan koulut Helsinki Mikko Lindqvist, arkkitehti, Helsingin kaupunginmuseo, kulttuuriympäristöyksikkö Opintiellä-selvitys (1) on vuosien 1880–1980 välillä valmistuneiden helsinkiläisten koulurakennusten sektori-inventointi.

Screenshot of www.koulurakennus.fi

12. Wilmaan kirjautuminen - Wilma - Helsingin yksityiset ja ...


Tämän Wilma-lisenssin omistaa Helsingin yksityiset ja valtion koulut. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja …


Screenshot of yvkoulut.inschool.fi

13. Keskustelu - Helsingin koulut - parhaimmat/huonoimmat ...


17.9.2018 · Ikävä kyllä omia kokemuksia. Helsingissä kouluissa paljon homeongelmia ja ahtautta. Kirjoja ja koneita ei ole. Ihan vähässä en lähtisi koulushoppailuun, mutta harkitsisin kyllä painotusluokkia kiinnostuksen mukaan. Toki muutama alue esim. itä-helsingistä löytyy että …


Screenshot of www.vauva.fi

14.


Helsinki Christian School is a private comprehensive school for 7-16 year old students that provides a high level basic education based on Christian values. Following the Finnish National Core Curriculum the school aims to help students to learn, develope their skills and character and discover their full potential.


Screenshot of helsinginkristillinenkoulu.fi

15. Uimakoulut - Urheiluhallit.fi


Tammikuussa 2022 alkavat uimakoulut julkaistaan viikon 45 lopulla. Ilmoittautuminen uimakouluihin alkaa marraskuun viimeisellä viikolla: Vauvat & leikki-ikäiset ma 22.11. klo 6.15, kouluikäiset ti 23.11. klo 6.15 ja aikuiset ke 24.11. klo 6.15. Maaliskuun kurssit tulevat myyntiin helmikuun alussa. Lisätietoja: uimakoulut (at)urheiluhallit.fi.


Screenshot of www.urheiluhallit.fi

16. Koulutukset, Helsinki, Ammatillinen koulutus


Ammatillinen koulutus - Helsinki. Koulutukset (229) Oppilaitokset (15) Tämä koulutus on nyt lisätty vertailulistaasi, jonka löydät oikeasta yläkulmasta. Valitse koulutukset, joita haluat vertailla. Näyttää 1-20 koulutusta 229 tuloksesta.


Screenshot of www.studentum.fi

17. YKSITYISET KOULUT SUOMESSA | Kohti tutkivaa 2014


10.11.2014 · YKSITYISET KOULUT SUOMESSA. Teknisistä ongelmista johtuen viime perjantain blogikirjoitus julkaistaan vasta tänään: Tämän päivän blogikirjoituksessa syvennytään hieman yksityiskoulujen maailmaan Suomessa. Tässä kirjoituksessa yksityiskoululla tarkoitamme yksityiskouluja ja yksityisiä sopimuskouluja (sekä myös valtion kouluja).


Screenshot of blogs.helsinki.fi

18. Jäsenkoulut – Yksityiskoulujen Liitto ry


Yksityiskoulujen Liitto ry. Fredrikinkatu 61A 00100 HELSINKI FINLAND. Puh. +358 50 3799 599 Mail. tstoatyksityiskoulut.fi


Screenshot of www.yksityiskoulut.fi

19. Helsingin Saksalainen koulu – WikipediaScreenshot of fi.wikipedia.org

20. Koulut , Helsinki - Cylex


Tulokset Koulut Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Koulut .


Screenshot of www.cylex.fi

Vastaa