Koronarokotusaika.Fi Helsinki: Paras

1. Usein kysytyt kysymykset koronarokotuksesta | Helsingin ...

Ajan voi varata osoitteesta koronarokotusaika.fi tai soittamalla ajanvarausnumeroon 09 310 46300 arkisin klo 8–16. Numerossa on käytössä takaisinsoitto. Jos puheluusi ei heti vastata, numerosi tallentuu ja sinulle soitetaan takaisin muutaman päivän kuluessa. Soitamme takaisin myös …


Screenshot of www.jatkasaari.edu.hel.fi

2. Koronarokotuksen sähköinen ajanvaraus toimii jälleen ...


4.2.2021 · Koronarokotuksen sähköinen ajanvaraus toimii jälleen. Sähköisen ajanvarauksen kautta voivat varata ajan vain vuonna 1941 ja sitä aikaisemmin syntyneet. 80-vuotiaille ja sitä vanhemmille tarkoitettu koronarokotuksen sähköinen ajanvaraus toimii jälleen. Ajanvarauksessa havaittiin aamulla ongelma, minkä vuoksi asiakkaat eivät ...


Screenshot of www.phhyky.fi

3. Näin varaat ajan koronarokotukseen | Helsingin kaupunki


Suomi.fi-palvelussa voit antaa tai pyytää toiselle henkilölle valtuuden eli oikeuden asioida omasta puolesta. Saat lisätietoja tästä linkistä. Huom! Huoltaja voi varata ajan 12–17-vuotiaalle osoitteessa koronarokotusaika.fi. Näin varaat koronarokotusajan sähköisesti. Tarkista, kuulutko nyt rokotettavien ryhmään sekä rokotuspisteet.


Screenshot of www.hel.fi

4. Koronarokotus | Helsingin kaupunki


Rokotuksia annetaan sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta. Voit varata ajan sähköisesti tai puhelimitse. Nopeiten rokotusajan saat sähköisesti osoitteessa koronarokotusaika.fi . Voit myös siirtää tai perua aikasi. Varaa aika puhelimitse soittamalla numeroon 09 310 46300 arkisin klo 8–16.


Screenshot of www.hel.fi

5. Uudenmaan asukkaille - Koronarokotusaika.fi


Koronarokotusaika.fi-ajanvarauspalvelun tarjoaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Koronarokotuksista vastaavat Uudenmaan alueen kunnat. Käytämme sivustolla evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.


Screenshot of www.koronarokotusaika.fi

6. Koronarokotusten nettiajanvaraus on avattu Uudenmaan ...


25.1.2021 · Ajanvarauspalvelun on tuottanut HUS. Uudenmaan koronarokotusajanvarauspalvelu koostuu koronarokotusaika.fi -infosivustosta, jossa kerrotaan palvelusta ja ohjataan rokotusvuorossa olevat asukkaat ja sote-ammattilaiset käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen vahvaan tunnistautumiseen. Palvelun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.


Screenshot of www.hus.fi

7.


Ajanvaraus koronarokotuksiin kaikissa Uudenmaan kunnissa koottiin s…8. Ajanvaraus koronarokotuksiin kaikissa Uudenmaan ... - Yle.fi


26.1.2021 · Koronarokotusaika.fi-sivustolle on koottu linkit kaikkien Uudenmaan kuntien koronarokotussivuille. Kuntien sivuilta löytyy tietoa siitä, ... Helsingin ajanvarausnumero on 09 3104 6300, se palvelee arkisin kello 8–18. Puhelinpalvelu on avautunut myös tänään, tiistaina.


Screenshot of yle.fi

9.10. Etusivu - Koronarokotusaika.fi


Etusivu - Koronarokotusaika.fi. Koronarokotusaika.fi on Uudenmaan alueen kuntien koronarokotusten ajanvarauspalvelun infosivusto. Tältä sivustolta pääset Uudenmaan kuntien koronavirusrokotusten ajanvarauspalveluun ja saat tietoa palvelusta. Koronavirusrokote tarjoaa suojaa koronavirustautia ja erityisesti sen vakavia muotoja vastaan ...


Screenshot of www.koronarokotusaika.fi

11. Varaa aika | Rokotesuoja

Varaa aika Keskustele rokotustarpeestasi terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Voit varata ajan rokottautumiseen joko terveysasemalle tai yksityiselle lääkäriasemalle. Aika voi olla joko terveyden- tai rokotehoitajalle tai lääkärille. Yksityiset lääkäriasemat Varaa rokotusaika netin kautta tai puhelimitse. Useimmilla lääkäriasemilla on oma rokotushoitaja.

Screenshot of rokotesuoja.fi

12. koronarokotusaika.fi | Helsingin ja Uudenmaan ...


7.12.2020 · FI. Y-tunnus: 1567535-0. Puh: Lähde: Traficom. Siirry verkkotunnukseen. Verkkotunnus on ONLINE (ping: 56 ms) Koronarokotusaika.fi on rekisteröity 9 kuukautta sitten. Verkkotunnuksen haltija on Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä - HUS ja välittäjänä toimii Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä .


Screenshot of fi-domain.name

13. Koronarokotusten ajanvaraus avautui Uudellamaalla ...


26.1.2021 · Koronarokotusaika.fi-sivustolle on koottu linkit kaikkien Uudenmaan kuntien koronarokotussivuille. Kuntien sivuilta löytyy tietoa siitä, ketkä ovat kyseisessä kunnassa rokotusvuorossa, kunnan rokotuspisteet sekä puhelinpalvelun yhteystiedot.


Screenshot of www.mediuutiset.fi

14.


4.2.2021 · Helsinki aloitti ikäihmisten massarokotukset maanantaina. Ensimmäisten joukossa rokotteen hakivat myös Pertti ja Riitta Solla, jotka Iltalehti tapasi rokotuspisteellä Helsingin Jätkäsaaressa. ... Puolesta asiointia ei koronarokotusaika.fi-alustassa vielä ole.


Screenshot of www.iltalehti.fi

15. Helsinki ja korona - Toimi näin, jos epäilet saaneesi ...


Helsinki ja korona – Toimi näin, jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan. Helsinki tiedottaa nettisivuillaan ajankohtaisista muutoksista, linjauksista, ohjeistuksista sekä suosituksista. Kaupungilla on koronaviruksen suhteen hyvä toimintavalmius.


Screenshot of www.helsinkikanava.fi

16. Vantaan kaupunki - Koronarokotukset


22.6.2021 · Helsingin pitäjän kirkonkyl ... Voit tarvittaessa peruuttaa tai siirtää ajanvarauksesi koronarokotusaika.fi -sivulla. Ajanvarauspisteellä voit varata ajan 1. koronarokotukseen, jos se ei ole mahdollista puhelimitse tai netin kautta, sekä siirtää tehosterokotusta lääketieteellisin perustein.


Screenshot of www.vantaa.fi

17. Koronavirusrokotukset | HUS


11.11.2021 · Koronavirusrokotukset Uudellamaalla ovat käynnissä. Kunnat vastaavat asukkaidensa rokotuksista. Lisätietoa rokotuksista löydät koronarokotusaika.fi-sivustolta ja kuntien koronarokotussivuilta.. Koronavirusrokote tarjoaa suojaa koronavirustautia ja erityisesti sen vakavia muotoja vastaan.


Screenshot of www.hus.fi

18. Koronarokotus - Kerava


koronarokotusaika.fi-palvelun kautta; huom! Jos olet varannut ajan samalla kertaa molempiin rokotuksiin: Jos perut ensimmäisen rokotusajan, peruuntuu myös tehosteaika. Tällöin pitää varata molemmat ajat uudestaan. Pelkän tehosteajan voi perua tai siirtää varausoikeuden puitteissa.


Screenshot of terveyspalvelut.kerava.fi

19. Covid jab bookings now open online for elderly in Uusimaa ...


26.1.2021 · Residents of Uusimaa aged 85 or over can now reserve appointments to receive the coronavirus vaccine through a new website. People in the region can book a slot online at koronarokotusaika.fi (siirryt toiseen palveluun) (link in Finnish) after using their bank ID or mobile certificate to confirm their identity.. Currently, users will be able to reserve a time to receive the first …


Screenshot of yle.fi

20. Ajankohtaisia koronatiedotteita 12.11.2021-Kirkkonummi


9.11.2021 · Rokotusajanvarauksen voi tarvittaessa kätevimmin siirtää koronarokotusaika.fi sivustolla. Yleisötilaisuudet ja muut yleisölle avoimet tilat. Sisätilat. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla voidaan järjestää sisätiloissa yli 10 (kymmenen) henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia edellyttäen, että


Screenshot of www.kirkkonummi.fi

Vastaa