Kokki kotona Turussa

1. PYYDÄ KOKI KOTIIN

Olisiko kiva, jos joku muu tekisi kerrankin ruokaa sinulle ja vieraillesi? Ja silti jättää siistein keittiö taakse? Ota Sami kokkaamaan sinulle! Juuri tästä kotikeittiöpalvelussa on kyse. Sinä ja ystäväsi voit nauttia erinomaisesta illallisesta omassa pöydässäsi ja Sami tuo herkullisia ruokia pöytään.

 2. RUOKINTA KOTONA

Kokki Kotiin on palvelu Suomessa, joka on tarkoitettu kaikille niille, jotka järjestävät juhlia kotona, mutta haluavat silti nauttia ruoanlaitosta ammattitaitoisen kokin avustuksella.

3. Pyydä kokki kotiin

Chef Home -palvelullamme voit hemmotella puolisoasi, tarjota ystävillesi laadukkaat juhlat tai järjestää perhejuhlat kanssamme.

4. Tuo sinulle Välimeren herkkuja

Turun gourmetille tuttu ravintola Gustavo syntyi intohimosta välimerelliseen keittiöön, viineihin ja kulttuuriin.

5. Palvelemaan maailman makuja Turun tuomiokirkon vieressä

Rosterin keittiö keskittyy ylellisiin makuihin Kari ’Kape’ Aihinen ja Olli Kolun johdolla. Yhdistämme rohkeasti vaikutteita eri puolilta maailmaa ja tuomme tarvittaessa takaisin uusia. Käytämme parhaita raaka-aineita vastuullisesti.

6. Turku sai palkinnon tauon jälkeen

Suomen Gastronominen Seura on jakanut Vuoden Ravintola -palkintoa ansioituneille ravintoloihin vuodesta 1985. Palkintoa on vuosien saatossa jaettu Helsingille selvästi useammin kuin muihin kaupunkeihin.

7. Michelin-kokki Tommi Tuomisen suunnittelemia ruokia

Michelin-luokan ravintolaruokaa on nyt saatavilla Downtown Food Market Herkussa ja maaliskuussa avatussa Herkkumyymälässä.

8. Huippukokit haluavat saada elintarviketuottajat mukaan

Jos tämä olisi vain ravintolatila, se kiinnostaisi turkulaisia ​​tai ruokamatkailijoita, jotka haluavat syödä Turun ravintoloissa.

9. Kotona syömisen uusi aikakausi

Kerro toiveesi ruokalistasta, budjetista, ruokailijoiden määrästä ja vähän tietoa keittiöstä ja tilaisuudesta.

10. kertoo keittiöjohtaja Kari Aihinen

Kari Aihinen on 43-vuotias pääkokki Helsingin arvostetussa Savoy-ravintolassa. Hänet tunnetaan parhaiten MTV3:n Capture in the Kitchen -ohjelmasta, joka on ollut tuotannossa kolme kautta. Ohjelmassa Aihinen vierailee suomalaisten perheiden kodeissa ja opastaa perheitä ruoka-asioissa.

Vastaa