Kidutettujen Kuntoutuskeskus Helsinki: Paras

1. HDL Fysioterapeutti Kidutettujen kuntoutuskeskus ...

14.2.2018 · Avoin työpaikka: HDL Fysioterapeutti Kidutettujen kuntoutuskeskus - Helsingin Diakonissalaitos, Helsinki. Duunitorilla lisäksi yli 30 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!


Screenshot of duunitori.fi

2. Oulun Diakonissalaitoksen säätiö - Kidutettujen kuntoutus


1.8.2021 · Kidutettujen kuntoutus. Yhteistyössä: Kidutettujen kuntoutuspalvelut on suljettuna 5.7. - 1.8.2021. Kuntoutus kidutuksen uhreille . Psykiatrinen kidutettujen kuntoutuspalvelu on tarkoitettu kidutuksen uhriksi joutuneille pakolaistaustaisille maahanmuuttajille, jotka ovat saaneet oleskeluluvan.


Screenshot of www.odl.fi

3. selko.fi Lisätietoa


Kidutettujen kuntoutuskeskus Mäkelänkatu 58-60 4. kerros 00510 Helsinki puhelin (09) 7750 4584 sähköposti: [email protected] Turvakodit. Turvakodit antavat suojapaikan perheenjäsenille, jos he ovat joutuneet omassa perheessä väkivallan uhriksi. Väkivalta voi olla henkistä tai ruumiillista.


Screenshot of selko.fi

4. HELSINGIN DIAKONISSALAITOS KIDUTETTUJEN …


KIDUTETTUJEN KUNTOUTUSKESKUS FERDINAND GAROFF, PSYKOLOGI. KIDUTETTUJEN KUNTOUTUSKESKUS HELSINGIN DIAKONISSALAITOS. HENKILÖKUNTA 16.6.2014 Helsingin Diakonissalaitos 3 Aikuiset • Osastonhoitaja • 3 psykiatria • Neurologi • Fysioterapeutti • Psykoterapeutti • Psykologi. Lasten-ja nuorten hanke


Screenshot of www.jamk.fi

5. Psykotraumatologian keskus | Diakonissalaitos


Psykotraumatologian keskus – Centret för psykotraumatologi. Toimisto – Kontor. Puh 050 502 7581. Faksi 09 775 09215. Tfn 050 502 7581. Fax 09 09775 09215.


Screenshot of www.hdl.fi

6.
7. KIDUTETTUJEN PALVELUOHJAUS Työntekijöiden käsityksiä ...


3 KIDUTETTUJEN KUNTOUTUSKESKUS 3.1 Ihmisoikeudellinen näkökulma toiminnan perustana Opinnäytetyön työelämäyhteistyökumppani on Helsingin Diakonissalaitoksen Kidutettujen kuntoutuskeskus. Kidutettujen kuntoutuskeskuksen ihmisoikeudel-lista näkökulmaa edustava toiminta aloitettiin 1993. Kidutettujen kuntoutuskes-


Screenshot of www.theseus.fi

8. HDL Psykologi Kidutettujen kuntoutuskeskus - Helsingin ...


Laita Duunivahti töihin. Tämä työpaikka, HDL Psykologi Kidutettujen kuntoutuskeskus, on ilmoitettu Helsingin Diakonissalaitos-palvelussa 14.02.2018 ja sen on julkaissut Helsingin Diakonissalaitos . Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.03.2018. Työpaikka sijaitsee kunnassa Helsinki.


Screenshot of duunitori.fi

9. Kidutettujen kuntoutus | Diakonissalaitos


5.11.2021 · Kidutettujen kuntoutusta tuetaan Veikkauksen tuotoilla. Käyntiosoite. Psykotraumatologian keskus. Kidutettujen kuntoutus. Munkkisaarenkatu 16, 4. krs. 00150 Helsinki. Faksi 09 775 09216 (Toimisto) Ennen lähetteen tekoa ole ystävällinen ja varaa puhelinkonsultaatioaika, osastosihteeri Tea Helle p. 050 502 7581.

Screenshot of www.hdl.fi

10. Kidutettujen kuntoutuskeskus – Wikipedia


Kidutettujen kuntoutuskeskus on kotimaissaan kidutetuille pakolaisille ja turvapaikanhakijoille apua tarjoava poliklinikka ja psykiatrisen erikoissairaanhoidon yksikkö. Keskus harjoittaa myös tutkimusta ja antaa neuvontaa kidutettujen perheille. Vuodesta 1993 lähtien sen toimipaikkana on ollut Helsinki. Keskuksen toiminnasta vastaavat Helsingin Diakonissalaitos ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus.


Screenshot of fi.m.wikipedia.org

11. Kidutettujen on saatava hoitoa Suomessa, vaatii Amnesty ...

Kidutettujen on saatava hoitoa Suomessa, vaatii Amnesty. Suomessa on tuhansia kidutuksen uhreja. Amnesty ja Kidutettujen kuntoutuskeskus muistuttavat, että kidutetuilla on oikeus hoitoon ja kuntoutukseen. Läheskään kaikki kidutuksen uhrit Suomessa eivät saa tarvitsemaansa hoitoa.

Screenshot of www.kansanuutiset.fi

12. Lääkärilehti - Ouluun kidutettujen kuntoutusyksikkö


17.2.2006 · Helsingin kidutettujen kuntoutuskeskus on toiminut vuodesta 1993. Keskus osallistuu toiminnan käynnistämiseen Oulussa. Toiminnan rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Yksikköön haetaan parhaillaan henkilökuntaa.


Screenshot of www.laakarilehti.fi

13. Ihmisen luovuudella ei ole rajoja pahuudessa – Suomessa ...


16.2.2021 · Ihmisen luovuudella ei ole rajoja pahuudessakaan, kiteyttää Helsingin Diakonissalaitoksen kidutettujen kuntoutuskeskuksen yksikön johtaja Jaana Pajunen sen, mitä hän joka päivä työssään kohtaa.. Kidutettujen kuntoutuskeskus auttaa kidutuksen uhriksi joutuneita aikuisia ja heidän lisäkseen kiintiöpakolaislapsia ja -nuoria, jotka ovat vaikeasti traumatisoituneita.


Screenshot of www.kirkkojakaupunki.fi

14.


16.2.2006 · Kuntoutuskeskus tarjoaa myös viranomaisille koulutusta ja työnohjausta. Potilaat tulevat hoitoon lähetteellä. Asiakkaita arvioidaan olevan kymmeniä vuodessa. Helsingin Diakonissalaitoksen yhteydessä toimiva kidutettujen kuntoutuskeskus on toiminut vuodesta 1993. Keskus osallistuu toiminnan käynnistämiseen Oulussa.


Screenshot of www.laakarilehti.fi

15. Amnesty ja Kidutettujen kuntoutuskeskus: Suomen ...


Amnesty ja Kidutettujen kuntoutuskeskus: Suomen täytettävä velvollisuutensa kidutettujen hoidosta ke, kesä 25, 2014 10.30 CET Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin Suomen osasto ja Kidutettujen kuntoutuskeskus muistuttavat kansainvälisen kidutuksen uhrien päivän alla, että ammattimaista hoitoa ei ole riittävästi saatavilla.


Screenshot of news.cision.com

16. Helsingin Diakonissalaitos, Kidutettujen kuntoutuskeskus ...


21.5.2020 · Kidutettujen kuntoutus aloitti kliinisen toimintansa syyskuussa Kuntoutuskeskus mriteltiin erikoistason palveluyksikksi, jonka tehtvn. Sotatraumatisoituneita ja kidutettuja lapsia hoidetaan Diakonissalaitoksen Kidutettujen kuntoutuskeskuksessa. Keskus harjoittaa mys tutkimusta ja antaa neuvontaa kidutettujen perheille. Jo hajut, vrit tai tungos.


Screenshot of floristsaratogasprings.com

17. Ouluun kidutettujen kuntoutusyksikkö | Mediuutiset


10.2.2006 · Oulun keskuksen toiminta rahoitetaan Raha-automaattiyhdistyksen tuella. Toiminnan käynnistämiseen osallistuu myös Helsingin kidutettujen kuntoutuskeskus. Kidutusta kokeneiden kuntouttamisesta on sovittu kansainvälisissä sopimuksissa. Helsingin Diakonissalaitoksen yhteydessä toimiva yksikkö ei enää riitä vastaamaan kuntoutuksen tarpeeseen.


Screenshot of www.mediuutiset.fi

18. Kidutettujen kuntoutus | HDL verkkovuosikertomus 2016


Kidutettujen kuntoutuskeskus on erikoistuneita psykiatrisia palveluita tarjoava päiväpoliklinikka, joka hoitaa ja kuntouttaa kidutuksen vuoksi traumatisoituneita pakolaisia ja oleskeluluvan saaneita aikuisia sekä heidän perheenjäseniään. Uuden, kertomusvuonna perustetun lasten ja nuorten työryhmän asiakkaita ovat kiintiöpakolaisina ...


Screenshot of vuosikertomus2016.hdl.fi

19. Amnesty: Kidutettujen saatava hoitoa myös Suomessa ...


Helsingin Diakonissalaitoksen ylläpitämä Kidutettujen kuntoutuskeskus on vastannut pääosin kidutettujen kuntoutuksesta Suomessa viimeisten kahdenkymmenen vuoden ajan. Amnesty korostaa, että keskus toimii Raha-automaattiyhdistyksen varoin, vaikka YK:n sopimus edellyttää valtiota varmistamaan kidutettujen hoidon ja kuntoutuksen.


Screenshot of www.ts.fi

20. Pitkäperjantain jumalanpalvelus (verkossa)


?Psykotraumatologian keskuksen (ent. Kidutettujen kuntoutuskeskus) työn tukemiseen. Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr, Alppikatu 2, 00530 Helsinki, Tilinumero: FI50 8000 1200 0618 45. Rahankeräyslupa RA/2019/120, myönnetty 7.2.2019, Poliisihallitus.


Screenshot of www.helsinginseurakunnat.fi

Vastaa