Kerroshoitaja Helsinki: Paras

1. Hotelli kerroshoitaja työpaikat - 247 Hotelli ...

Hae Hotelli kerroshoitaja työpaikkoja. Vahvistetut työntekijät. Ilmainen, nopea ja helppo tapa löytää työ 15.000+ nykyisistä työpaikkailmoituksista kohteessa Suomessa ja ulkomailla.


Screenshot of fi.jooble.org

2. Mitä kerroshoitajalta vaaditaan? – Näin pamilaiset ...


31.10.2019 · Tavoitimme viime viikonloppuna järjestetyiltä kerroshoitajien ajankohtaispäiviltä kolme pamilaista, jotka kertoivat työstään ja sen vaatimuksista.


Screenshot of www.pam.fi

3. 126 Työpaikat, avoimet työpaikat: Kerroshoitaja | Indeed.com


Hae 126 Kerroshoitaja työpaikkaa avoinna Indeed.com, maailman suurimassa työpaikkasivustolla.


Screenshot of fi.indeed.com

4. Kerroshoitaja Leppävirralle, Lassila&Tikanoja Oyj


3.11.2021 · Kerroshoitaja Leppävirralle Lassila&Tikanoja Oyj Hae työpaikkaa. Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2021 . Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? ... L&T on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja yrityksest ...


Screenshot of tyopaikat.oikotie.fi

5. Kerroshoitaja - Siskon siivous Oy - Helsinki ...


Kerroshoitaja Siskon siivous Oy – Helsinki. 33 päivää sitten Siskon Siivous tarjoaa kaikki siivouspalvelut yritysasiakkaille Helsingin, Turun ja Tampereen alueella yli 1000 ammattilaisen voimin. Meille on tärkeää, että voimme olla ylpeitä työstämme - joka päivä! ETSIMME …


Screenshot of avointyopaikka.fi

6.
7. Avoimet työpaikat - Staffpoint


Työnhakuvalmennukset. Uravalmennus. Ulkomaalaisten kotoutuminen. Työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaus. Osaamisen ja ammattitaidon kartoitus. Ammatillinen ja yhteishankintakoulutus. Sujuvan työn valmennukset. Sujuvan työn valmennukset. Sujuvan työn valmennukset.


Screenshot of www.staffpoint.fi

8. Kerroshoitajia vakituiseen työsuhteeseen, Eezy Oyj


10 tuntia sitten · Kerroshoitaja. Haemme asiakasyrityksellemme Santasport Oy:lle kerroshoitajia vakituiseen työsuhteeseen. ... Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Screenshot of tyopaikat.oikotie.fi

9. Kerroshoitaja - Työpaikat yhdellä haulla - Duunitori


Kerroshoitaja - Avoimet työpaikat Löysimme haullesi 103 työpaikkaa, joista 10 on julkaistu viimeisen 7 päivän aikana. Näytetään työpaikat 1-20. Kerroshoitajaksi Levin hotelleihin. Kerroshoitajaksi Levin hotelleihin ... Uusi Helsinki – Julkaistu 8.11. Lis ...

Screenshot of duunitori.fi

10. Kerroshoitaja, N-Clean Oy - Helsinki | Monster


Kerroshoitaja, Monster, N-Clean Oy, Helsinki ja Asennus ja kunnossapito. Haemme hotellikohteeseemme Helsinkiin. KERROSHOITAJAA. Työt koostuvat kerroshoidon tehtävistä ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä.


Screenshot of www.monster.fi

11. 10. Kerros on näköalaravintola Helsingin parhaalla ...

10. Kerros on näköalaravintola Helsingin parhaalla paikalla - sokoshotels.fi. Huomaathan, että sinulla on jo toinen varaus auki selaimessa. Jos haet uuden varauksen, edellinen suljetaan. 10. Kerroksen upeat yksityiskohdat. 10. Kerroksen upeat yksityiskohdat. Terassi Helsingin keskustassa - 10.

Screenshot of www.sokoshotels.fi

12. Etusivu – N-Clean | Fresh and clean is wellbeing!


Fresh and clean is wellbeing! Kun kaikki on paikallaan, raikas tuoksu, puhtaat tilat ja pinnat. Asiakkaan hymy. Se on meille sydämen asia. Uutuuden tunne – sen me teemme! Uskomme että hyvä asiakaskokemus alkaa puhtaista ja raikkaista tiloista! Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja osaamme palveluillamme tukea asiakkaita onnistumaan. Olemme läsnä joka päivä ihmiseltä ihmiselle ...


Screenshot of nclean.fi

13. kerroshoitaja | SOL


kerroshoitaja. Lapin luonto vei ... SOLilainen Helsinki-Vantaan lentokentällä työskennellyt Maria Mäkinen halusi pari vuotta sitten elämäänsä kunnon muutosta. Oman työnantajan kautta muutto pohjoiseen laskettelukeskukseen sujui kätevästi ja Levillä hän aloittaa nyt toista kauttaan tunturihotellin palveluohjaajana ja siivoustiimin ...


Screenshot of www.sol.fi

14.


7.9.2021 · Tämä työpaikka, Kerroshoitaja, on ilmoitettu TE-palvelut-palvelussa 08.09.2021 ja sen on julkaissut Siskon Siivous Oy . Kyseessä on muu osa-aikatyö, sopimuksen mukaan, yli 12 kuukautta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.09.2021. Työpaikka sijaitsee kunnassa Helsinki.


Screenshot of duunitori.fi

15. Avoimet työpaikat - kerroshoitaja - Suomi - Jobatlas


119 kerroshoitaja avoimia työpaikkoja Suomi sivustolla Jobatlas.fi. Kaikki avoimet työpaikat Suomesta ja ulkomailta.


Screenshot of www.jobatlas.fi

16. Avoin työpaikka: Kerroshoitaja - Kassiopeia Finland Oy


7.7.2021 · Avoin työpaikka: Kerroshoitaja - Kassiopeia Finland Oy. Kassiopeia Hotels & Restaurants työllistää yli 60 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja …


Screenshot of rekrytointi.com

17. Kerroshoitaja - Siivoustyö - Suomi24 Keskustelut


20.1.2004 · Olin helsingin hienoimissa hotelleissa, sai nähdä kuuluisuuksia esim. Paul Ankan, tippiä sai asiakkailta parhainpina päivänä jopa 500 mk tipit loppuivat 90luvuna alussa kun tuli lama. Nuorena kyllä jaksaa, erittäin antoisaa työtä, mutta kun nykyisin vedetään viimeisetkin mehut siivoojasta niin ei se enään ole mielekästä.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

18. 52 Työpaikat, avoimet työpaikat: Merja Ja - Helsinki ...


Hae 52 Merja Ja työpaikkoihin palkataan nyt Helsinki Indeed.com, maailman suurimassa työpaikkasivustolla.


Screenshot of fi.indeed.com

19. Avoin työpaikka Helsingissä: Toimistosiivooja ...


Työpaikka Helsingissä. Lassila & Tikanoja Oyj etsii Toimistosiivooja / kerroshoitaja- työntekijää. Työn kesto on yli 12 kuukautta.


Screenshot of xn--tyvoimatoimisto-9sb.net

20. Keskustelu - Apua! Kerroshoitajaksi hotelliin... | Aihe ...


7.4.2014 · Kerroshoitaja? mulle kyllä ihan uusi juttu. Olen luullut että ne on ihan kerrossiivoojia. Hoitavatko jotain muutakin kuin siivousta, jos nykytermi on hoitaja? ... Huh, kaikki kunnia kerroshoitajille! Olin 90-luvulla Helsingin Kalastajatorpalla ja siellä maksettiin 7 markkaa huoneelta.


Screenshot of www.vauva.fi

Vastaa