Käyttöehdot

Tällä verkkosivustolla tarjottujen tuotteiden ostamisen edellytyksenä on, että luet ja hyväksyt seuraavat ehdot, jotka on lueteltu alla. Palvelujemme käyttö ja tuotteidemme ostaminen edellyttävät, että olet lukenut ja hyväksynyt tämän asiakirjan käyttöehdot. Kaikki sivustollamme tarjottavat tuotteet voivat olla kolmannen osapuolen verkkosivuston luomia, kerättyjä, lähettämiä tai esiteltyjä, ja siinä tapauksessa niihin sovelletaan heidän omia ehtojaan. Joissakin tapauksissa tuotteen ostamiseksi käyttäjän on rekisteröidyttävä antamalla luotettavat henkilötiedot ja asettamalla salasana.

Käyttäjä voi valita ja vaihtaa salasanan päästäkseen tilinsä hallintaan milloin tahansa, jos hän on rekisteröitynyt ja tämä on tarpeen jonkin tuotteemme ostamiseksi. PIVOX ei ota vastuuta, jos salasana välitetään kolmansille osapuolille.

Kaikki tämän verkkosivuston kautta tehdyt ostot ja tapahtumat ovat vahvistus- ja varmistusprosessin alaisia, jotka sisältävät varaston ja tuotteen saatavuuden tarkistamisen, maksutavan vahvistamisen, laskun (jos sellainen on) vahvistamisen ja . Vaaditut ehdot voivat sisältää valitun maksutavan. Joissakin tapauksissa saatetaan vaatia sähköpostivahvistus.

Tässä verkkokaupassa tarjottavien tuotteiden hinnat ovat voimassa vain tällä sivustolla tehtävien ostosten yhteydessä.

KÄYTTÖOIKEUS

PIVOX myöntää käyttäjille verkkosivustonsa kautta luvan käyttää tällä sivustolla myytäviä tuotteita tässä asiakirjassa kuvattujen yleisten ehtojen mukaisesti.

LUVATON KÄYTTÖ

Tarvittaessa (ohjelmistojen, mallien tai muiden suunnittelu- ja ohjelmointituotteiden myyntiä varten) et saa sijoittaa muokattuja tai muuttumattomia tuotteitamme CD-levylle, verkkosivustolle tai muulle välineelle ja tarjota sitä edelleen jakeluun.

KIINTEISTÖ

Et voi ilmoittaa tuotteidemme henkistä tai yksinomaista omaisuutta, ei muutettuna tai muuttumattomana. Kaikki tuotteet ovat sisällöntuottajien omaisuutta. Ellei toisin mainita, tuotteemme toimitetaan ilman mitään nimenomaista tai oletettua takuuta. Tämä yritys ei ole millään tavalla vastuussa mistään vahingoista, mukaan lukien suorat, epäsuorat, erityiset, satunnaiset tai välilliset vahingot tai muut vahingot, jotka johtuvat tuotteidemme käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää.

HYVITYS- JA TAKUUPOLITIIKKA

Tuotteista, jotka ovat peruuttamattomia aineettomia tavaroita, emme hyvitä tuotteen lähetyksen jälkeen. Sinun vastuullasi on ymmärtää tämä ennen ostamista. Pyydämme sinua lukemaan huolellisesti ennen ostamista. Teemme poikkeuksia tähän sääntöön vain, jos kuvaus ei vastaa tuotetta. Joillakin tuotteilla voi olla takuu ja hyvitysmahdollisuus, mutta tämä ilmoitetaan tuotteen oston yhteydessä. Tällaisissa tapauksissa takuu kattaa vain valmistusvirheet ja on voimassa vain, jos tuotetta on käytetty oikein. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä aiheutuneita vikoja tai vaurioita. Takuuehdot koskevat valmistus- ja käyttövirheitä normaaleissa tuoteolosuhteissa ja nämä ehdot ovat voimassa vain, jos laitetta on käytetty oikein. Tämä sisältää:

– Kullekin tuotteelle annettujen teknisten tietojen mukaan. – Valmistajan määrittelemissä ympäristöolosuhteissa. – Kun sitä käytetään erityisesti siihen toimintoon, jota varten se on suunniteltu tehtaalla. – Sähkökäyttöisissä olosuhteissa eritelmien ja määritettyjen toleranssien mukaisesti.

PETOSTEN TORJUNTA

Asiakkaan osto voidaan lykätä petostentorjuntatarkastuksen vuoksi. Se voidaan myös keskeyttää pidemmäksi ajaksi perusteellisempaa tutkintaa ja vilpillisten liiketoimien estämiseksi.

YKSITYISYYDEN SUOJA

Tämä PIVOX takaa, että Celta de vigo newsista lähettämilläsi henkilötiedoilla on tarvittava suojaus. Käyttäjän antamia tietoja tai tilausten vahvistuksen yhteydessä ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei niitä ole välitettävä oikeuden määräyksen tai lain nojalla.

Mainossähköpostiuutiskirjeiden tilaaminen on vapaaehtoista ja se voidaan valita tiliäsi luotaessa.

PIVOX varaa oikeuden muuttaa tai muokata näitä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta.