Kaupunginarkisto Helsinki: Paras

1. Helsinki ennen

Tällä painikkeella voit hakea nykyisiä osoitteita ja nähdä niiden sijainnin kartalla. Palaute, kehitysideat ja tiedustelut ovat tervetulleita osoitteeseen [email protected] Katso myös vanhempi sivusto Helsinki ennen ja nyt, jossa voit vertailla Signe Branderin kuvia 1910-luvulta tämän päivän kuviin.


Screenshot of helsinkiennen.fi

2. Etusivu - Kansallisarkisto


Helsinki-Seuran luennot 20.10.-24.11.2021 24.06.2021 Seilin saaren asiakirjakätkö esillä Kansallisarkiston Turun toimipaikassa 20.05.2021 Suomenlinna – Kolmen valtakunnan linnoitus -näyttely


Screenshot of arkisto.fi

3. SINETTI-arkistotietojärjestelmä | Helsingin kaupunki


Helsingin kaupunginarkisto on siirtynyt asiakirjojen sähköiseen tilaamiseen. ... • Helsingin tilastolliset vuosikirjat 1905 - 2008 • Helsingin kadunnimet –kirjasarja • Maistraatin pöytäkirjat 1721 – 1829 • Rahatoimikamarin pöytäkirjat 1785 – 1917. JAA.


Screenshot of www.hel.fi

4.
5. Kaupunginarkiston asiakaspalvelu | Helsingin kaupunki


Haluamme, että Helsingin kaupunginarkisto on erinomainen arkisto ja ymmärrämme, että muutokset palveluissamme ovat osa jatkuvaa kehittämistä. Monet muutokset, joita olemme viime vuosina tehneet, ovat seurausta käyttäjiemme ehdotuksista. Mielestämme on …


Screenshot of www.hel.fi

6. Etusivu - Helsingin kaupunginarkisto


Postiosoite Helsingin kaupunginarkisto PL 5510 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Kysy kaupunginarkiston aineistosta tai anna palautetta Sinetistä. Käyntiosoite Eläintarhantie 3 F Helsinki 00530. Puhelin Tutkijapalvelu (09) 310 43571 Helsingin kaupunginarkisto. Telekopio (09) 310 43841.


Screenshot of yksa3.darchive.fi

7. Käyttöohje - Helsingin kaupunginarkisto


Postiosoite Helsingin kaupunginarkisto PL 551 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Kysy kaupunginarkiston aineistosta tai anna palautetta Sinetistä Käyntiosoite Eläintarhantie 3 F Helsinki 00530 Puhelin Tutkijapalvelu (09) 310 43571 Helsingin kaupunginarkisto


Screenshot of yksa.disec.fi

8. Helsingin kaupunginarkisto | Kuvista ja muita kuulumisia


Helsingin kaupunginarkistossa on talletettuna mikrofilmeille vuosina 1907–1973 Helsingissä asuneiden henkilöiden osoitetiedot (toki myös syntymä- ja kuolinaikoja, perhesuhteita ym.). Olisin luonnollisesti kaivannut tietoja myös 1800-luvun lopun vuosilta. Ja totta tämäkin, että joskus asiakirjoissa on suoranaisia virheitä tai ne ovat ...


Screenshot of pekkakononen.wordpress.com

9. Helsingin kaupunginarkisto | Helsingin kaupunki


Mikä on Helsingin kaupunginarkisto? Kaupunginarkiston asiakirja-aineistot antavat hyvän kuvan Helsingin menneisyydestä ja sen kehityksestä. Kaupunginarkisto on yksi Suomen suurimmista julkisista arkistoista. Kokoelmamme sisältävät: • kaupungin virastojen ja laitosten 20 vuotta vanhemmat, pysyvästi säilytettävät asiakirjat.

Screenshot of www.hel.fi

10. Arkisto - Helsingin kaupunginarkisto


Postiosoite Helsingin kaupunginarkisto PL 551 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Kysy kaupunginarkiston aineistosta tai anna palautetta Sinetistä Käyntiosoite Eläintarhantie 3 F Helsinki 00530 Puhelin Tutkijapalvelu (09) 310 43571 Helsingin kaupunginarkisto


Screenshot of yksa.disec.fi

11. Vantaan kaupunki - Kirjaamo ja kaupunginarkisto

Alueliitosten takia osa asiakirjoista, jotka koskevat Helsingin maalaiskuntaan kuuluneita alueita, on luovutettu Helsingin kaupungille. Kaupunginarkisto ottaa sopimuksesta vastaan myös vantaalaisten yhdistysten ja yhteisöjen arkistoja. Ota yhteyttä ennen luovutusta; teemme asiasta sopimuksen.

Screenshot of www.vantaa.fi

12. Helsingin kaupunginarkisto, Helsinki - Cylex


Helsingin kaupunginarkisto, Helsinki, ELÄINTARHANTIE 3 F, opening hours, Kunnat, Municipalities, Libraries, Kirjastot


Screenshot of www.cylex.fi

13. Sukututkijan loppuvuosi: Helsingin kaupunginarkisto ...


12.1.2015 · Taisin ehtiä kirjoittamaan jotain positiivista Helsingin kaupunginarkiston Sinetin uudesta käyttöliittymästä.Sitä käyttämättä. Moka. Nyt tuli tarvetta kiinteistökortiston korteille. Portin vanhaa ohjetta ei oltu päivitetty - ehtiihän sitä myöhemminkin. Se kuitenkin kertoi missä arkistoyksikössä - Tilastotoimisto - kortit olivat, joten ei kun sitä etsimään.


Screenshot of sukututkijanloppuvuosi.blogspot.com

14.


Yhteystiedot Asioi verkossa. Tietopyyntölomakkeet. Tilaa kantakortti. Luovuta yksityisarkistosi Kansallisarkistoon . Kirjaamo. Sähköposti: [email protected] Käytä tarvittaessa turvapostia, joka on turvallinen tapa toimittaa luottamuksellisia ja salassa pidettäviä tietoja Kansallisarkiston kirjaamoon.. Puhelin: 029 533 7400 (tietopyynnöt asiakirjoista arkisin klo 10-14)


Screenshot of arkisto.fi

15. Helsingin historialliset kartta-arkistot avautuvat ...


3.11.2009 · Helsingin kaupunginarkisto on avannut karttoja käsittelevän näyttelyn internetissä. Näyttelyn suosiosta kertoo se, että internetsivut menivät tukkoon heti ensimetreillä. Karttanäyttely on avoinna ensi vuoden vappuun saakka.


Screenshot of yle.fi

16. Suomen humanistiverkko - Espoon kaupunginarkisto


Helsingin kaupunginarkisto Kaupunginarkisto on yksi Suomen suurimmista julkisista arkistoista. Kokoelmat sisältävät: kaupungin virastojen ja laitosten 20 vuotta vanhemmat, pysyvästi säilytettävät asiakirjat, toimintansa lopettaneiden virastojen ja laitosten asiakirjat, helsinkiläisten järjestöjen, taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden arkistoaineistoja.


Screenshot of agricolaverkko.fi

17. Juhan suku-uutiset: Helsingin kaupunginarkisto


25.1.2018 · Helsingin kaupunginarkisto Kävin tänään vierailulla Helsingin kaupunginarkistolla. Reissu oli hyvin antoisa. Tässä ihan ranskalaisilla viivoilla arkiston sisältöä; Perustettu 1945 Kallion Virastotalo paikkana Kaupungin kanslian alainen Selvityksiä voidaan tehdä vain viranomaisille


Screenshot of juhansuku.blogspot.com

18. Kaupunginarkisto - Government Building in Helsinki


15.7.2020 · kaupunginarkisto helsinki • kaupunginarkisto helsinki photos • kaupunginarkisto helsinki location • kaupunginarkisto helsinki address • kaupunginarkisto helsinki • kaupunginarkisto helsinki • kaupunginarkisto linjat helsinki


Screenshot of foursquare.com

19. Helsingin kaupungin kartta vuodelta 1925 - Helsinki Region ...


Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunginarkisto ja alkuperäinen tekijä Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunginarkisto sekä Helsingin kaupunkiympäristön toimiala. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare-palvelusta 30.10.2021 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.


Screenshot of www.hri.fi

20. Opaskartta Helsingin kaupungista vuodelta 1900 - Helsinki ...


Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunginarkisto ja alkuperäinen tekijä Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunginarkisto sekä Helsingin kaupunkiympäristön toimiala. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare-palvelusta 14.11.2021 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.


Screenshot of hri.fi

Vastaa