Karjaa Helsinki Välimatka: Paras

1. Tiehallinto, välimatkoja Suomessa

Huomaa: Jos haluat kokeilla esimerkiksi eri keskinopeuksien vaikutusta, palaa tulosruudusta tähän ruutuun selausohjelman Edellinen sivu -valinnalla, silloin jo tehdyt paikkakuntavalinnat säilyvät.Huomaa myös, että alakohteet kunnissa on listattu ao. kunnan kohdalle, esim.Enontekiö, Kilpisjärvi. Ilmoitetut välimatkat ovat lyhimpiä etäisyyksiä pääasiassa yleisten teiden verkkoa ...


Screenshot of www.tieh.fi

2. Reittihaku.Org – Reittiopas- ja haku


Hain reittihakua Helsinki -Harmoinen. Päätepaikaksi tuli Ikolantie 510, 52100 Anttola, Finland Päijänteen itäpuolella. Ihan metsään menee, jos tuota reittiä noudattaa. Harmoinen ei ole Päijänteen itä- vaan länsipuolella valtatie 24:n varrella. Jos reittihaku ei tunnista …


Screenshot of reittihaku.org

3. Karjaa Helsinki Välimatka


Karjaa Helsinki Välimatka. August 28, 2021 Helsinki oulu; Vantaan ja Helsingin välinen etäisyys linnuntietä mitattuna on 15 kilometriä. Ajomatka autolla Vantaalta Helsinkiin on 21 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 22 minuuttia.


Screenshot of kingandman.com

4. Välimatkalaskuri - Laske etäisyys kaupunkien välillä


Reittihaku - Laske etäisyys autolla ja lentokoneella, kilometreinä ja mailia, lentoreitti, reitti kartalla ja matka-aika, polttoaineen kokonaishinta ja polttoaineenkulutuksen laskin.


Screenshot of fi.etaisyydet.himmera.com

5. Reittihaku, kartat ja välimatkat


Reittihaku: Helppokäyttöiset ja maksuttomat välimatkat, ajo-ohjeet ja kartat Suomessa. Kuin Eniron reittiopas, mutta sisältää myös suorat linkit juna- ja bussi-reitteihin!


Screenshot of reittikartta.net

6. Välimatkat ja reittihaku


Mittaa etäisyys kaupungista tai kunnasta toiseen. Reittihaku näyttää ajoreitin kartalla, sekä matkan pituuden tietä pitkin mitattuna ja välimatkat kilometreissä linnuntietä pitkin. Sivuilta löytyy myös välimatkalaskuri lentokenttien välisten etäisyyksien laskemiseen, aikaerot kaupunkien välillä ja muuta tietoa matkustamiseen liittyen.


Screenshot of www.etaisyys.com

7. Karjaa Helsinki Välimatka


Välimatka Vantaa - Helsinki kartalla Välimatka linnuntietä: kilometriä Etäisyys tietä pitkin: Vantaa Kaupunki: Vantaa Maakunta: Uusimaa Sijainti: 60°17?36?N, 25°2?15?E Helsinki Kaupunki: Helsinki Sijainti: 60°10?10?N, 24°56?13?E Reittihaku ja välimatkat Suomen kaupunkien ja kuntien välillä Mistä Minne Mittaa etäisyys lentoasemien välillä Minne


Screenshot of anunciosedificios.com

8. Laske etäisyys...


Laske etäisyydet maailmanlaajuisesti: suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot. Autolla, junalla, laivalla tai lentokoneella.


Screenshot of www.vaelimatka.org

9. Karjaa - Helsinki: Reitti, välimatka ja ajo-ohjeet


Reittihaku, ajo-ohjeet ja reittikartta matkalle Karjaa - Helsinki. Vertaa helposti etäisyyksiä, juna, linja-auto ja lentoreittien kestoja ja hintoja - löydä sinulle sopivin vaihtoehto!

Screenshot of reittikartta.net

10. Karjaa - Helsinki välimatka, km autolla ja lento. Himmera ...


yhteenveto - Välimatka- Mikä on etäisyys Karjaa ja Helsinki välillä? Kuinka kaukana on Karjaa - Helsinki? Kuinka monta kilometriä ja mailia. Ajomatka (auto, bussi linja-auto, moottoripyörä) on 76.2 km (47.3 mi) ja Lentomatka (suora viiva - suora lento) on 71.6 km (44.5 mi) - Matka-aika- …


Screenshot of fi.etaisyydet.himmera.com

11. Fonecta.fi – Suomen kartta, karttahaku, karttapalvelu ...

Nämä evästeet ovat tarpeellisia sivuston toiminnan kannalta, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Niitä asetetaan tavallisesti vain, kun käytät toimintoja, jotka luovat palvelupyyntöjä, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen.

Screenshot of www.fonecta.fi

12. Raasepori–Helsinki etäisyys


Raaseporin ja Helsingin välinen etäisyys linnuntietä mitattuna on 86 kilometriä. Ajomatka autolla Raaseporista Helsinkiin on 93 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 1 tunti 18 minuuttia. Välimatka Raasepori - Helsinki kartalla


Screenshot of www.etaisyys.com

13. Löydä Raaseporiin - Visit RaseborgScreenshot of www.visitraseborg.com

14.


Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

15. Aikataulut ja junan seuranta - VR


Etsi junien aikatauluja matkahausta, seuraa oman junasi kulkua VR Matkalla -sovelluksesta tai Junat kartalla-palvelusta.


Screenshot of www.vr.fi

16. Helsingin seudun lähijunaliikenteen linjat – WikipediaScreenshot of fi.wikipedia.org

17. VR:n liityntäbussiyhteydet - VR


Kirkkonummi–Karjaa. Liityntäbussit Kirkkonummen ja Karjaan välillä ajetaan arkipäivisin. Bussien lähtö- ja saapumispaikat. Kirkkonummi: laituri 15, rautatieaseman Helsingin puoleisessa päädyssä oleva bussipysäkki. Inkoo: Inkoon keskusta, Inkoon Apteekki -pysäkki.


Screenshot of www.vr.fi

18. Aikataulut, reitit ja pysäkit - Vainion Liikenne


15.11.2021 · Osta liput Aikataulut, reitit ja pysäkit REITTI- JA PYSÄKKIHAKU EI OLE VOIMASSA KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILANTEEN AIKANA Valitse alla olevasta listasta linja ja klikkaa Katso-nappia. Voit suodattaa linjoja pysäkin perusteella. Aikataulujen merkintöjen selitykset sivun alalaidassa. Aikataulujen merkkien selitykset M-S Joka päivä M-L Maanantai – lauantai M-P …


Screenshot of vainionliikenne.fi

19. Reittiopas matka.fi


Matka.fi -palvelu on Traficomin tarjoama ovelta-ovelle -reittisuunnittelupalvelu, joka yhdistää liikennemuotoja ja näyttää eri matkustusvaihtoehtoja. Matka.fi -palvelu kertoo reitin pisteestä A pisteeseen B (katuosoitteesta katuosoitteeseen) valittuna ajankohtana.


Screenshot of www.traficom.fi

20. Tietoa kävijälle - Fiskars Village


Sijainti. GPS-osoite: Fiskars 60°748N, 23°3240E Navigaattoriosoite: Peltorivi 1, Fiskars, tulet torin parkkipaikalle. Fiskars sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä länteen, Raaseporin kaupungissa. Helsingistä pääsee bussilla tai junalla Karjaalle noin tunnissa, ja noin 15 kilometrin loppumatka Fiskarsiin sujuu taksilla, paikallisella linja-autolla tai ...


Screenshot of www.fiskarsvillage.fi

Vastaa