Kapselihotelli Helsinki: Paras

1. Tokion kapselihotellit | Tripsteri

Tokion kapselihotellit. Kapselihotelli on japanilaisen uniikki tapa viettää yö suhteellisen edullisesti. Jos omaat seikkailevan luonteen, hyvät unenlahjat ja keveähkön kukkaron, tutustu Tokion kapselikoloihin. Alla olevat kapselihotellit sopivat myös (tai vain) naisille.


Screenshot of tripsteri.fi

2. Halvat lennot kohteeseen Incheon alk. 352 € vuonna 2021 ...


Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee matkaan ainakin kolmella eri lentoyhtiöllä. ... Lisäksi tarjolla on Darakhyu Capsule -kapselihotelli, josta löytyy yhden ja kahden hengen huoneita. Joissakin huoneissa on myös suihku. Kapselihotelli on varattava ainakin kolmeksi tunniksi.


Screenshot of www.momondo.fi

3. Kapselihotellit Showa | ebookers.fi


Miltä kuulostaisi kohteen Showa Kapselihotellit? Täällä voit vertailla hintoja ja lukea arvosteluja. Tee varauksesi nyt!


Screenshot of www.ebookers.fi

4.
5. Kapselihotelli – Wikipedia


Kapselihotelli (jap. ???????, kapuseru hoteru) on Japanissa yleinen majoitusliiketyyppi. Siinä on huoneistoon sijoitettu päällekkäin ja rinnakkain useita samansuuruisia, pieniä kapseleita. Kapselin koko on yleensä noin 2x1x1 metriä eli tilaa siinä on vain nukkumista varten. Jokaisessa kapselissa on yleensä myös televisio ja radio sekä minibaari.


Screenshot of fi.wikipedia.org

6. Kapselihotelli Helsinkiin jo tänä vuonna? Kotimainen ...


Kapselihotelli Helsinkiin jo tänä vuonna? Kotimainen majoitusstartup tarjoaisi yöpymistä alle 30 eurolla. Sofia Virtanen, 27.6.2014 06:57. ... Finnair lupaa: Helsinki-Vantaa kaikki kaikessa, reitit palautetaan entiselle tasolle – Finnairin liikenne yhä 50 % kuopalla, ...


Screenshot of www.tekniikkatalous.fi

7. IKILOMALLA - Karkkilinnoja, Candy castles in Moscow


11.9.2015 · Karkkilinnoja ja avaruuskapseleita Moskovassa, Candy castles and space capsules in Moscow. Juoksimme oravanpyörässä ihan loppuun asti ennen ikiloman alkua. Hölkkäsimme stressaantuneina Helsingin keskustassa hoitelemassa malarialääkehankintoja, teltan hakua ja tavaroiden palautuksia. Meille tuli niin kova kiire, että jouduimme ottamaan ...


Screenshot of ikilomalla.fi

8. Japanilaiset kapselihotellit - majoitu Tokiossa ...


19.7.2012 · Kapselihotelli on nimensä mukaisesti hotelli, jossa matkaajat yöpyvät kukin henkilökohtaisessa kapselissaan, joka on tarkoitettu vain nukkumista varten. Japanilaiset kapselihotellit suunnattiin alunperin pitkien työpäivien uuvuttamille liikemiehille, joista kapselihotellien pääasiallinen asiakaskunta vieläkin koostuu.


Screenshot of www.rantapallo.fi

9. Kapselihotelli GoSleep Lounge (Suomi Vantaa) - Booking.com


Kapselihotelli GoSleep Lounge. GoSleep Lounge. Lentoasemantie Terminal 2, gate 28-29, 01531 Vantaa, Suomi – Loistava sijainti – näytä kartta. Varaamisen jälkeen kaikki majoituspaikan yhteystiedot, kuten puhelinnumero ja osoite, löytyvät varausvahvistuksesta sekä käyttäjätililtäsi. 7,9.

Screenshot of www.booking.com

10. Suomen ensimmäinen kapselihotelli tulee Lahteen – myös ...


30.10.2015 · Suomen ensimmäinen kapselihotelli tulee Lahteen – myös Helsingistä etsitään sopivia kiinteistöjä. Ensimmäinen kapselihotelli aiotaan avata Lahdessa jo ensi vuoden alussa, kertoo majoitusyhtiö Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas. Mikäli kokeilu onnistuu, kapseleita tulisi myös Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun.


Screenshot of www.hs.fi

11. Kapselihotelli ja Japanitunnelmia Tallinnassa

2.5.2020 · Kapselihotelli ja Japanitunnelmia Tallinnassa. Moikka! Täällä kirjoittaa vaihteeksi Sooloiluja-blogin nuorisokirjeenvaihtaja Max Mikkilä. Äitini Hennan kevyen painostuksen alla kirjoitan teille pienen vieraskynäpostauksen yöpymisestäni Tallinnan ja Baltian ensimmäisessä kapselihotellissa. Kuvasin kokemuksestani alla näkyvän videon ...

Screenshot of sooloiluja.com

12. Kapselihotellit Tam Dao | ebookers.fi


Miltä kuulostaisi kohteen Tam Dao Kapselihotellit? Täällä voit vertailla hintoja ja lukea arvosteluja. Tee varauksesi nyt!


Screenshot of www.ebookers.fi

13. Kapselihotelli Helsinkiin jo tänä vuonna? Kotimainen ...


Kapselihotelli Helsinkiin jo tänä vuonna? Kotimainen majoitusstartup tarjoaisi yöpymistä alle 30 eurolla. Close. 40. Posted by 6 years ago. Archived. Kapselihotelli Helsinkiin jo tänä vuonna? Kotimainen majoitusstartup tarjoaisi yöpymistä alle 30 eurolla. tekniikkatalous.fi/rakenn... 10 comments.


Screenshot of www.reddit.com

14.


The Global Hotel Tokyo1 tähteä. Shinjukun erillisalue, Tokio. The Global Hotel Tokyo sijaitsee Tokiossa Shinjuku Wardin alueella. Tämä kapselihotelli on noin 1,8 km:n päässä Shinjukun Gyoenin kansallispuistosta ja 2,7 km:n päässä Meiji Jingun pyhäköstä. Very comfortable bed and cleanliness is really commendable.


Screenshot of www.booking.com

15. Tokio - Naisten kapselihotellissa hipiä lepää – vai ...


6.12.2015 · Tokio – Naisten kapselihotellissa hipiä lepää – vai lepääkö? Vaikka ajatus ahtaasta yöstä pienessä putkilossa on periaatteessa kaikkea muuta kuin houkutteleva, kiinnostaa japanilainen kapselihotelli länsimaisia elämysturisteja. Onhan se nyt niin hurmaavaa ryömiä unille mehiläiskennoon, jossa on oma telkkari.


Screenshot of tripsteri.fi

16. Majoitus- ja konferenssitilat | KK-Palokonsultti Oy


MAJOITUS- JA KONFERENSSITILAT2021Katajanokan laituri, Helsinki. Palotekninen suunnittelu (2020-2021).2020Mannerheimintie SSA Hotelli, Helsinki. Kolmannen


Screenshot of www.kk-palokonsultti.com

17. Satu Pelasoja - Laurea University of Applied Sciences ...


Tutkimus mahdollisuudesta rakentaa kapselihotelli Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Oma osioni sisälti psykologisia vaikutuksia ja miten ne täytyy huomioida hotellin suunnittelussa. We did the research if it is possible to open capsule-hotel in Helsinki-Vantaa Airport Languages suomi -Finnish ...


Screenshot of fi.linkedin.com

18. Kapselihotellit Turussa? - Turku - Suomi24 Keskustelut


15.12.2005 · ONkohan jossainpäin Turun keskustaa kapselihotelleitä, mitä maksaa yö, ja onko tilavat vuoteet?


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

19. kuorsaus - uusimmat sisällöt – yle.fi


Ensimmäinen kapselihotelli Shanghaihin. Kiinassa avataan pian ensimmäinen kapselihotelli. Japanissa suositusta hotellityypistä on otettu mallia miljoonakaupunki Shanghaissa. Yöpyminen makuukapselissa maksaa alle kolmanneksen siitä, mitä Shanghain halvimmat hotellit pyytävät.


Screenshot of yle.fi

20. Avara: Aasian kartta


31.1.2009 · Matkailu avartaa ja tärkeintähän ei ole kohde, vaan itse matka. Matkahehkutuksen ohella kirjoittelemme juttua kaikesta muustakin päässä liikkuvasta. Lukekaa ja kommentoikaa, se saa aina hymyn korvillemme.


Screenshot of avaramieli.blogspot.com

Vastaa