Kanoottivuokraus Helsinki: Paras

1. Helsingin Melontakeskus - Featured

Helsingin Melontakeskus is the alpha and omega of experiences. With us you can offer for your group relaxing experience in a sauna by the sea, a paddling tour, a view of the dragon boat world or during winter a dip in the hole in the ice. We do also co-operate with some other experience service providers so what we cant offer, our partners can.


Screenshot of helsinginmelontakeskus.fi

2. Melonta - Kajakkivuokraus - Ohjatut melontaretket - Lassen ...


18.5.2019 · 25 km Lahti: 35 km Heinola: 75 km Hämeenlinna: 125 km Mikkeli: 130 km Tampere: 130 km Helsinki: 150 km Jyväskylä: 170 km Lappeenranta: 215 km Turku: 365 km Vaasa


Screenshot of www.lassenretket.fi

3. Vuosaaren melontakeskus - Natura Viva


Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa palvelee kaikkia melonnasta kiinnostuneita. Vuokraa kajakki, SUP-lauta, soutuvene tai Fatbike, saavu myös kahville! Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa on jokaisen melonnan ystävän ykkösvierailukohde keskellä kaunista ja merellistä Helsinkiä.


Screenshot of naturaviva.fi

4. melontakeskus.fi


Melontakeskus.fi on Natura Viva Oy:n hallinnoima sivusto. Sivustolla voit vuokrata haluamasi melontavälineen. Vuokrattavana on erilaisia kajakkeja, kanootteja sekä SUP-lautoja eri kohteissa. Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella.


Screenshot of www.melontakeskus.fi

5. Vuokraa kajakki, kanootti, packraft tai SUP-lauta ...


Vuokraa kajakki, kanootti, packraft tai SUP-lauta. Listaamme melontareitit.com-sivuilla kaikki Suomen yritykset, jotka vuokraavat kajakkeja ja tarvikkeita.


Screenshot of melontareitit.com

6. Melontaranta - Kanoottien ja kajakkien vuokrausta ...


Melontaranta sijaitsee Vantaanjoen varrella ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tutustua lajiin ja kehittää jo olemassa olevia taitoja. Melonta turvallisessa ja aallottomassa jokiuomassa on hyvä ja tehokas liikuntamuoto, joka sopii kaikille.


Screenshot of melontaranta.fi

7. Välinevuokraus - Hiking Travel, Hit


Hiking Travel, Hit Ky Rivitie 1 E 33430 Vuorentausta Päivystys/Duty: p. +358 (0)50 4147197 Pekka p. +358 (0)40 5176527 hikingtra[email protected]


Screenshot of hikingtravelhit.fi

8. Reittivinkki - Melontareitit.com


Helsinki: Tammisalo. Porolahden kanaali. Kenelle melontareitti sopii: aikille. Aloitus ja lopetus: Lähdet Porolahdesta joka on ennen Roihuvuorta. Alueella on kanaali Tammisalon takana. Siinä on mukava hiljalleen meloa joko herttoniemeen päin, jossa on luontorikas Tullisaari ja uimaranta.


Screenshot of melontareitit.com

9. Marine outdoors - Mustikkamaan ja Haikonkartanon ...


Merelliseen kaupunki- ja kulttuuriluontoon Marine Outdoorsin – Mustikkamaan ja Haikonkartanon välinevuokraamojen kautta KikkaPakka yhteistyössä Boatman Groupin, Haikonkartanon ja Welhonpesän kanssa vuokraa kajakkeja, kanootteja, kalastuskajakkeja, sup-lautoja, fatbikeja ja maastopyöriä Mustikkamaalla Boatman Groupin telakalla. Osoite Mustikkamaantie 2, 00570 Helsinki.

Screenshot of kikkapakka.fi

10. Kanoottiretket / Natura Viva - Tule kanoottiretkelle ...


Kanoottivuokraus sijaitsee Haukkalammen rannalla – tämä pieni metsäjärvi on erinomainen melontavesistö. Haukkalammen rannoilta kohoaa korkeita kallioita ja jylhiä metsiä, ja olosuhteet järvellä ovat useimmiten miellyttävästi tuulettomat. ... 00980 Helsinki +358 10 292 4030.


Screenshot of extra.naturaviva.fi

11. Natura Viva - Ulkona on hyvä olla!

Kausikortit - Ulkona on hyvä olla! Kajakki, Fatbike, kanootti, soutuvene ja SUP-lauta yhteishintaan 249 €. Kausikorteilla harrastat rajattomasti ilman kalliita hankintoja, huoltoa tai säilytystä. 249,00 € Fatbiket käytössä myös loppukauden 2021!

Screenshot of naturaviva.fi

12. Kanootti / Natura Viva - Kanoottivuokraus, avokanootti ...


Kun etsit kanoottivuokrausta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla, käänny Natura Vivan puoleen. Tule Nuuksioon tai Vuosaareen ja vuokraa meitä avokanootti. Avokanootti eli intiaanikanootti on kajakkeja leveämpi ja pidempi vesikulkuneuvo, ja sen koppa on nimensä mukaisesti avoin.


Screenshot of extra.naturaviva.fi

13. Pohjolan Kanootti Oy


Pohjolan Kanootti Oy: Kajakit ja kanootit : Myynti, vuokraus, opastus ja koulutus 40 vuoden ammattitaidolla Pohjolan Kanootti Oy Koskimelojantie 32


Screenshot of www.pohjolankanootti.fi

14.


A versatile and professional rental service of marine equipment in beautiful seaside surroundings in Töölö, within an easy reach from the city centre by public transportation. We offer an easy and quick way to rent SUP boards, kayaks, canoes, and even a rowing boat by the hour from dawn till dusk every day. We also offer professional ...


Screenshot of www.supregatta.com

15. Kajakin ja kanootin vuokraus Helsinki | Nettivuokraus


Vuokraa Kajakin ja kanootin vuokraus alueelta Helsinki kätevästi Nettivuokrauksesta. Sivustollamme 2394 ilmoitusta kohteesta Kajakin ja kanootin vuokraus. Tervetuloa!


Screenshot of www.nettivuokraus.com

16. Seurasaari | Helsingin kaupunki


Länsi-Helsingissä Meilahden eteläpuolella, noin 5 km keskustasta. Kuvaus. Seurasaari on suosittu ulkoilupuisto, jossa sijaitsee kaikkien suomalaisten tuntema ulkoilmamuseo. Saaresta tehtiin kansanpuisto jo vuonna 1890. Se oli suosittu työläisväestön retkikohde ja juhlien pitopaikka.


Screenshot of www.hel.fi

17. hoidetaan kanoottivuokraus Vantaanjoelle. Uusi ...


hoidetaan kanoottivuokraus Vantaanjoelle. Uusi kanoottiranta on suunnitteilla Ruutinkosken lähelle Vantaanjokeen. Uinti. ... Helsingin väestö piireittäin ja osa-alueittain 1.1.1962- ja ennuste Koko kaupunki 4 Pohjoinen suurpiiri 401 Maunulan peruspiiri 281 Pirkkola 282 Maunula


Screenshot of www.hel.fi

18. Kanoottivuokraus lähellänne - Cylex Suomi


Kanoottivuokraus (Näytetään 1 - 20 / 20 tulosta) ... Kanootteja, Venevuokrausta. Kanoottivuokrausta ja opastettuja melontaretkiä. Ohjelmistosta löytyy myös erilaiset ohjelmat syntymäpäiville, polttareihin yms. Esimerkiksi Viikinkikirveen heitto, korikiipeily, jousiammunta ... kanoottivuokraus, kajakkivuokraus, vuokraa kanootti, vuokraa ...


Screenshot of www.cylex.fi

19. Melontakeskus Siuntio, Espoo ja Inkoo - SE-Action


Melontakeskus sijaitsee Siuntiossa osoitteessa Störsvikintie 140, vain reilun 30 min. ajomatkan päässä Helsingistä. Otsolahden Melontakeskus sijaitsee Espoossa, Tapiolan keskustan vieressä, osoitteessa Sateenkaari 9. Inkoon Melontakeskus löytyy Inkoon keskustasta, osoitteesta Ola Westmanin puistotie 4.. Lue lisää: Melontakeskukset Siuntiossa, Espoossa ja Inkoossa


Screenshot of www.seaction.com

20. Melonta Oulussa - Leijakoulu Lappis


Tämä on mahdollista yhdistyttyämme pitkän linjan Raahelaisen melontayritys Botnia Outdoorin kanssa. Käytössämme Oulussa on tällä hetkellä n. 20 kpl kajakkeja joista pari kappaletta kaksareita eli kahden henkilön. Tämän lisäksi vuokravalikoimissamme pari inkkari …


Screenshot of www.lappis.fi

Vastaa