Kampintori Helsinki: Paras

1. Testaakorona.fi – Koronatestaus nopeasti ja turvallisesti

Kampintori, Fredrikinkatu 63 00100 Helsinki. avoinna pe – la 18 – 23. Tulos valmistuu 15 minuutissa ja todistuksen saat omakantaan. Ei erillistä ajanvarausta – Walk-in piste. Huom! Kampintorin pisteessä tehdään vain antigeenitestejä. Drive-in näytteenottopiste.


Screenshot of www.testaakorona.fi

2. Mummotunneli - Ravintola - Raflaamo.fi


Mummotunneli Pohjoisesplanadilta Aleksille kutsuu viihtymään myös kesällä 2021. Erilaiset ravintolamme terassin ympärillä tarjoilevat ruokaa lounaasta illalliseen, voit piipahtaa virkistäytymään hetkeksi, pois kaupungin hulinasta.


Screenshot of www.raflaamo.fi

3. Kampintori | Stadissa.fi


Kampintori, Fredrikinkatu 63 00100 Helsinki. Kampintori on pieni puistoksi rakennettu kolmio Fredrikinkadun, Malminkadun ja Malminrinteen välissä Sähkötalon vieressä. Se on kesäisin skeittaajien suosiossa monipuolisten pinnanmuotojensa ja esteidensä ansiosta.


Screenshot of www.stadissa.fi

4. Kampintorin antikvaarinen kirjakauppa Oy - laaja valikoima ...


KAMPINTORIN ANTIKVAARINENKIRJAKAUPPA OY. Fredrikinkatu 63. 00100 Helsinki. 09 6943306. AVOINNA. ma-pe 10-18. la 10-14. Ilahduta ystävääsi lahjakortilla. Suomen antikvariaattiyhdistys ry.


Screenshot of www.kampinkirjakauppa.fi

5.
6. Helsinki, Kampintori (Kamppi 2. kerros) | Picnic


16.3.2016 · Helsinki, Kampintori (Kamppi 2. kerros) Virkistäydy hetkeksi tai ota herkut mukaan! Aukioloajat. Olemme avoinna: ma-pe 09-19.00 la 10.00-19.00 su 11.00-17.00. Lauantaina 6.11. olemme auki 11-17! Osoite. Urho Kekkosen katu 1 / 2. kerros. 00100 Helsinki. Suomi. 0207 590 333


Screenshot of www.picnic.fi

7. Mosaiikki


Kampintori on Fredrikinkadun, Malminkadun ja Malminrinteen rajaama aukio Helsingin Kampin kaupunginosassa. Tori on kolmion muotoinen. Sillä sijaitsi Kampin paloasema, joka valmistui vuonna 1893. Se oli koristeellinen tiilirakennus, jonka katolla oli torni ja tornissa kuparinen kello. Rakennus purettiin vuonna 1960.


Screenshot of mosaiikki.info

8. Kampintori, Helsinki (Eteläinen suurpiiri, Kamppi)


Kampintori, Helsinki (Eteläinen suurpiiri, Kamppi) Näytä kartta Tällä sivulla löydät sijaintikartan sekä luettelon paikoista ja palveluista, jotka ovat saatavilla ympäri Kampintori: Hotellit, ravintolat, urheilutilat, koulutuskeskukset, pankkiautomaatit, supermarketit, huoltoasemat ja paljon muuta.


Screenshot of kaduilla-suomi.openalfa.com

9. Kampintori, Helsinki kartta | Fonectan karttapalvelu


Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan Kampintori, Helsinki karttahakuun.

Screenshot of www.fonecta.fi

10. Kampintori – Wikipedia


Kampintori (ruots. Kamptorget) on Fredrikinkadun, Malminkadun ja Malminrinteen rajaama aukio Helsingin Kampin kaupunginosassa.
Tori on kolmion muotoinen. Sillä sijaitsi Kampin paloasema, joka valmistui vuonna 1893. Se oli koristeellinen tiilirakennus, jonka katolla oli torni ja tornissa kuparinen kello. Rakennus purettiin vuonna 1960. Sen jälkeen aukio oli pysäköintialueena 1990 …


Screenshot of fi.wikipedia.org

11. 7 Reitti: Aikataulut, pysäkit ja kartat – Länsiterminaali

7-raitiovaunu - reitin aikataulut ja pysäkit. 7-raitiovaunulla (Länsiterminaali) on 26 asemaa alkaen asemalta Pasilan Asema ja päättyen asemalle Länsiterm. T2. 7-raitiovaunu - aikataulun yhteenveto tulevalle viikolle: aloittaa kulkemisen 00.11 ja lopettaa 23.51. Normaalit kulkupäivät: joka päivä.

Screenshot of moovitapp.com

12. Konttorit - Danske Bank


Helsinki - Narinkkatori. Osoite Simonkatu 9, Narinkkatori, 00100 Helsinki Käynti Forumin yhdyskäytävältä Palvelut: Kassa- ja käteispalvelut ma, ke, pe klo 10-16.30; Muut ilman ajanvarausta hoidettavat päivittäiset raha-asiat ma-pe klo 10-16.30; Narinkkatorin konttori kartalla


Screenshot of danskebank.fi

13. Kampin paloasema, Kampin tori | Helsingin kaupunginmuseo ...


Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti. CC BY 4.0-merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta.


Screenshot of hkm.finna.fi

14.


15.7.2020 · Related Searches. hsl 1217 kampintori helsinki • hsl 1217 kampintori helsinki photos • hsl 1217 kampintori helsinki location • hsl 1217 kampintori helsinki address •


Screenshot of foursquare.com

15. Kuinka päästä kohteeseen Kampintori paikassa Helsinki ...


Moovit auttaa sinua löytämään parhaat reitit määränpäähän Kampintori julkisia kulkuvälineitä käyttämällä ja antaa sinulle askel askeleelta reittiohjeet päivitetyillä Bussi, Metro, Juna tai Raitiovaunu aikatauluilla kaupungissa Helsinki.


Screenshot of moovitapp.com

16. Kamppi Helsinki - Kauppakeskus Helsingin ytimessä


Kampissa on yli 150 liikettä, palvelua, ravintolaa ja kahvilaa. Kamppi Helsinki on luonnollinen kohtaamispaikka Helsingin ytimessä.


Screenshot of www.kamppihelsinki.fi

17. Yhteystiedot - Apollo Live Club


Apollo live club on Forumin (Helsinki) vanhan elokuvateatterin tiloihin lokakuussa 2007 avattu ohjelmaravintola ja yökerho. Apollosta löydät myös karaoken.


Screenshot of apolloliveclub.fi

18. Buenos Aires


Kaurismäkeläinen olohuone Eerikinkadulla. Buenos Aires Cafe/Bar aukeaa jo aamiaiselle, hotellin asukkaille ja aikaisille ohikulkijoille. Aamiaisen jälkeen tarjolla on viikoittain vaihtuva lounas, virvokkeita, erikoiskahveja ja alkoholijuomia,


Screenshot of www.buenosaires.fi

19. Kampintori Helsinki - Öffnungszeiten


Kampintori Helsinki - Öffnungszeiten Get information about places, companies, pubs, restaurants, doctors, hair desser, shoe shop, clothes shop, bakers, stations based on OpenStreetMap


Screenshot of whatishere.info

20. Reittiopas


Helsingin seudun liikenteen Reittiopas. Pysäkkien lähtöajat päivittyvät reaaliajassa. Länsiterm. T2


Screenshot of reittiopas.hsl.fi

Vastaa