Kahvila Navetta Helsinki: Paras

1. Helsingin parhaat kahvilat - 10 kahvilavinkkiä

Valoisassa Kämp Garden -kauppakeskuksessa sijaitseva Kuuma Helsinki on trendikäs kahvila, jossa on helppo pistäytyä shoppailupäivänä. Rauhallinen kahvila tarjoilee aamiaista koko päivän, ja avokadopaahtoleipien, munakkaiden, smoothieiden, pannukakkujen ja chia pudding -puurojen lisäksi saatavilla on tietysti myös teetä ja kahvia.


Screenshot of www.rantapallo.fi

2. Kahvila Helsinki | Myös yksityistilaisuudet


Kahvila Café Torpanranta palvelee Helsingin Munkkiniemenrannassa. Meillä voit järjestää myös yksityistilaisuuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Screenshot of www.torpanranta.fi

3. NAvetta - Etusivu | Facebook


NAvetta, Västerskog, Etelä-Suomen Lääni, Finland. 7 780 tykkäystä · 324 puhuu tästä · 8 522 oli täällä. Vanhaan navettaan rakennettu idyllinen LeipomoKahvila, 23 km Helsingin keskustasta....


Screenshot of fi-fi.facebook.com

4. N’avetta – koko kylän kahvila | Anna.fi


19.11.2014 · Koko kylän kahvila. N’Avettan asiakkaat ovat pääosin lähialueelta, mutta vakioasiakkaita saapuu runsaasti Helsingin Eirasta, Itäkeskuksesta, Vantaan Tikkurilasta, Espoosta ja Porvoosta. Kahvilan tunnelma on kotoinen ja Johanna juttelee kaikkien asiakkaiden kanssa. Moni kahvilaa koskeva huolenaihe onkin ratkennut juuri jutustellessa.


Screenshot of anna.fi

5. ETUSIVU | Navetta


19.1.2015 · LeipomoKahvila N´avetta Sipoon Västerskogissa on aito perheyritys, jossa tarjoamme päivittäin omassa leipomossamme loihdittuja makeita ja suolaisia herkkuja.


Screenshot of www.leipomokahvilanavetta.fi

6. NAVETTA | Navetta


Sijaintimme Sipoon Västerskogissa on mitä mainioin – vain 25 km Helsingistä tai Porvoosta. Meille on helppo tulla niin autolla, bussilla kuin pyörälläkin, miksei jopa ratsastaen. Tervetuloa nauttimaan! Leipomokahvila Navetta. Katajakalliontie 2, 01120 Västerskog.


Screenshot of www.leipomokahvilanavetta.fi

7. Kortteliravintola Navetta - Lounas


Tarkista ajantasainen lounaslistamme ja saavu herkuttelemaan. Tarjoamme myös Take Away lounasta!


Screenshot of www.navettakortteliravintola.fi

8. Metsänkylän Navetta


Metsänkylän Navetta on välittänyt vanhoja hirsikehikoita vuodesta 2003. ... Domus Classica Helsinki (Erottajankatu 11) p. ... Kiitos kaikille teille kuluneesta kesästä! Navetan, Kahvilan ja Domus Classican myymälän sunnuntait avautuvat taas toukokuun alussa. Domus on avoinna talvisinkin arkisin klo 9 …


Screenshot of www.metsankylannavetta.fi

9. WayFi - Navetta Leipomo Kahvila


Navetassa on niin mukava, reipas ja iloinen henkilökunta piristänee monenkin kulkijan päivää Navetan tarjoamien makunautintojen lisäksi. Kahvi ei ole Pauligin ainakaan perinteisimpiä mutta juotavaa kumminkin. Ei siis aivan tummaa ja kitkerän ja palaneen makuista. Eli kahvi ok ja ennenkaikkea kahvileivät on ne jotka kahvihetken Navetta kruunaavat.

Screenshot of way.fi

10.
11. Kortteliravintola Navetta - Raunistulan sydämessä

Navetta on laadukas ja idyllinen kortteliravintola Turussa, Raunistulan sydämessä. Navetta tarjoaa laadukasta ja nykyaikaista lounasta sekä itse valmistettuja artesaanipizzoja lounaasta iltaan asti. Ruuan lisäksi meillä viihdyt urheilupelejä katsoessa ja lautapelejä pelaten.

Screenshot of www.navettakortteliravintola.fi

12. Cafekierros: Leipomo Kahvila Navetta


7.9.2020 · Cafekierros: Leipomo Kahvila Navetta. Tekijä AnnaJ syyskuuta 07, 2020. Elokuun alussa vietimme viikonlopun Helsingissä ja toisena päivänä suuntasimme kotimatkalle Porvoon kautta. Olin koko kesän halunnut käydä Porvoossa ja miten ihanaa oli päästä sinne juuri omana syntymäpävänään, kun sääkin oli vielä mitä parhain.


Screenshot of annaj-sukkiajasuklaata.blogspot.com

13. Pelikahvila Helsinki - Internet kahvila Helsinki ...


Pelikahvila Helsinki - internet kahvila Helsinki vaihtoehtoihin kuuluu kaupungin alueella mm. Shelter Gameroom (Hermannin rantatie 5).


Screenshot of matkailu-opas.com

14.


Helsingin paras kahvila. Helkatti valittiin vuonna 2016 Helsingin parhaaksi kahvilaksi. Voittoon vaikuttivat kissojen ja kissarakkaiden kävijöiden lisäksi ystävällinen palvelu, laadukkaat tarjoiltavat sekä yleinen tunnelma. Tunnelma onkin Helkatissa tärkeintä.


Screenshot of helkatti.fi

15. Navetta Kortteliravintola – kahvilaksi muutettu navetta ...


20.1.2020 · Navetta on kaunis, mutta kaunistelematon kortteliravintola Raunistulassa, Turussa. Idyllinen ravintola tarjoilee päiväsaikaan modernia buffetlounasta ja itse valmistettuja artesaanipizzoja lounaasta iltaan asti. Navetta rakentaa korttelihenkeä omien tapahtumien kautta. Mukaan mahtuu tangoiltaa, kiitosta kerännyttä koirabingoa, klassista ja ...


Screenshot of www.city.fi

16. Helsingin parhaat kahvilat - kahvilavinkki Helsinkiin x 13


29.8.2019 · Lempikahvilat Helsingissä x 13. 29.08.2019 Helsinki. Jonna. I like this Unlike. 23. Olen viettänyt tällä viikolla aikaa Helsingissä ja nauttinut ystävien ja läheisten seurasta taas täysin rinnoin. Parasta kun sääkin on suosinut, niin on päässyt vielä ottamaan kaiken ilon irti iltalenkeistä lämpimissä illoissa, ulkona nautituista ...


Screenshot of jonnaleppanen.com

17. Ravintolat ja kahvilat — Ihana Helsinki


Ihana Helsinki on Helsinki City Markkinointi ry:n järjestämä ja suunnittelutoimisto Pluto Finlandin toteuttama kaupunkifestivaali. Ihana Helsinki kutsuu tutustumaan keskustan ihanaan ja monipuoliseen tarjontaan toukokuisen tapahtumaviikon äärellä. Keskusta täyttyy tapahtumista, tarjouksista, kukista ja keväisestä tunnelmasta.


Screenshot of www.lovelyhelsinki.com

18. LeipomoKahvila NAvetta Oy kaupungissa Sipoo


LeipomoKahvila NAvetta Oy kaupungissa Sipoo osoitteen mukaan Katajakalliontie 2, 01120 Sipoo. ... Ihanan tunnelmallinen kahvila lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä! ... Leipomo-kahvila Navetta . Jo. Kommentti ?66. Aina yhtä herkullista ja ihana miljöö. Mi.


Screenshot of fi.worldorgs.com

19. Kahvila Navetta - Café


15.7.2020 · Tips 7. Photos 38. Kahvila Navetta. 9.1/ 10. 47. ratings. Given the COVID-19 pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing. Lovely athmosphere, tasty dessert, fresh coffee and good soup lunch (4 Tips) nice view in the area (2 Tips)


Screenshot of foursquare.com

20. Kahvila: Andante / Fredrikinkatu, Helsinki - uuttaja.fi


30.10.2017 · Kahvila: Andante / Fredrikinkatu, Helsinki 30/10/2017 On enemmän sääntö kuin poikkeus, että hakeudun johonkin pikkaisen parempaan kahvilaan aina kun mahdollista.


Screenshot of uuttaja.fi

Vastaa