Kaavoitus Helsinki Kartta: Paras

1. Ymparisto Asemakaavoitus

29.8.2013 · Asemakaavassa määritellään alueen tuleva käyttö: mitä säilytetään, mitä saa rakentaa, mihin ja millä tavalla. Kaavassa osoitetaan esimerkiksi rakennusten sijainti, koko ja käyttötarkoitus. Asemakaava voi koskea kokonaista asuntoaluetta asuin- , työ- ja virkistysalueineen tai joskus jopa vain yhtä tonttia. Asemakaavan laatii kunta.


Screenshot of www.ymparisto.fi

2. Karttapaikka | Maanmittauslaitos


13.10.2020 · Karttapaikka on kaikille avoin ja maksuton, eikä sen käyttö vaadi rekisteröitymistä. Karttapaikan käyttäjän tulee lukea huolellisesti nämä käyttöehdot. Käyttämällä Karttapaikkaa käyttäjä ilmoittaa lukeneensa käyttöehdot ja hyväksyvänsä ne itseään sitoviksi. Maanmittauslaitos voi koska tahansa muuttaa näitä ...


Screenshot of www.maanmittauslaitos.fi

3. Ajankohtaiset suunnitelmat | Helsingin kaupunki


1.11.2021 · Helsingin ajankohtaiset asemakaavat ja muut suunnitelmat, joihin voi vaikuttaa juuri nyt. Nähtäville asetetaan mm. osallistumis- ja arviointisuunnitelmat.


Screenshot of www.hel.fi

4. AINEISTOKUVAUS Helsingin ajantasa-asemakaava


Helsingin ajantasa-asemakaava Tuotetiedot Nimi suomeksi Helsingin ajantasa-asemakaava Nimi ruotsiksi Detaljplan karta över Helsingfors stad Nimi englanniksi Detailed Plan Map of The City of Helsinki Aineiston ylläpitäjä Helsingin kaupunki, kiinteistöviraston kaupunkimittausosasto Aineiston käyttöehdot/ lisenssi CC BY 4.0


Screenshot of kartta.hel.fi

5.
6. Helsingin ajantasa-asemakaava - Helsinki Region Infoshare


Helsingin ajantasa-asemakaava on koostekartta Helsingin kaupungin alueella sijaitsevista lainvoiman saaneista asemakaavoista. Aineistossa on mukana sekä asemakaavat että maanalaiset asemakaavat. Ajantasa-asemakaava sisältää koostekartan voimassa olevista asemakaavoista sekä maanalaisista asemakaavoista TIF-rasterikuvamuodossa ETRS-GK25-lehtijaon (ruudun leveys ja korkeus 2 km) …


Screenshot of www.hri.fi

7. Kaavoitus | Helsingin kaupunki


Kaavoitus. Kaavoituksella säädellään, miten mm. asuinalueet, työpaikat, viheralueet ja liikenne sijoitetaan kaupunkiin. Kaavoitus jakautuu eri kaavatasoihin: yleispiirteisempi yleiskaava ohjaa yksityiskohtaisempia asemakaavoja. Yleiskaava on kaupungin maankäytön ja liikenteen järjestämisen yleispiirteinen suunnitelma, joka kattaa koko ...


Screenshot of www.hel.fi

8. Kaavoitus Helsinki Kartta | Maailman Kartta


21.11.2019 · kaavoitus helsinki kartta Kaupunkikartat Helsingin historialliset kartat Helsinki Region Infoshare. Source Source. Kaupunkikartat. Helsingin arvometsät | Helsingin metsät. Karttoja ja aikatauluja | Uutta Helsinkiä.


Screenshot of wesleymabelle.blogspot.com

9. Helsingin karttapalvelu


Helsingin internet-paikkatietopalvelu. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja.

Screenshot of kartta.hel.fi

10. Helsingin asemakaavakartat - Helsinki Region Infoshare


Helsingin asemakaavakartat on kokoelma Helsingin kaupungin voimassa olevia ja kumoutuneita asemakaavoja. Asemakaavoilla ja asemakaavan muutoksilla luodaan edellytykset rakentamiselle. Asemakaavalla säädellään, mihin tarkoituksiin aluetta voi käyttää ja kuinka paljon saa rakentaa.


Screenshot of hri.fi

11. Rakentaminen | Uutta Helsinkiä

28.10.2021 · Rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja jatkuu noin vuoteen 2030. Ensimmäiset asukkaat muuttivat Borgströminmäkeen ja Gunillankallioon syksyllä 2015. Vuoden 2020 lopussa uusia asuntoja oli 2630 ja asukkaita noin 4800. Alueelle rakennetaan noin 7 500 asuntoa, joiden pinta-ala on yhteensä noin 580 000 kerrosneliötä.

Screenshot of www.uuttahelsinkia.fi

12. Kaavoitus | Uutta Helsinkiä


2.10.2020 · Hernesaaren osayleiskaava on hyväksytty Helsingin hallinto-oikeudessa ja se on tullut voimaan 18.4.2019. Osayleiskaavan mukaan Hernesaareen ja sitä ympäröiville vesialueille on mahdollista suunnitella asuntoja ja työpaikkoja, sekä satama- ja puistoalueita. Osayleiskaava-alueen pinta-ala on noin 33 hehtaaria ja sen omistaa Helsingin kaupunki.


Screenshot of www.uuttahelsinkia.fi

13. Vantaan kaupunki - Ajankohtaiset kaavat


Ajankohtaiset kaavat. Osallistu ja vaikuta kaavatyöhön! Ensimmäinen vaikuttamisen paikka sinulla on, kun kaavatyö lähtee liikkeelle ja siitä tehdään osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Kaavatyön pohjaksi tehdään tarvittavia selvityksiä, vaikutusten arviointia jne. …


Screenshot of www.vantaa.fi

14.


Vantaan internet paikkatietopalvelu. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri hallintokuntien ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja.


Screenshot of kartta.vantaa.fi

15. Joroinen kartta | Fonectan karttapalvelu


Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan Joroinen karttahakuun. Arvostamme yksityisyyttäsi. Me ja valitsemamme kolmannen osapuolen toimittajat tallennamme tietoja laitteelle ja/tai käytämme laitteilla olevia tietoja, kuten evästeitä, alla listattujen tarkoituksien mukaisesti.


Screenshot of www.fonecta.fi

16. Lohjan karttapalvelu


Tyhjennä. Paperin koko: A2 A3 A4 A5. Paperin asento: Pysty Vaaka Mittakaava: 1:50 1:100 1:200 1:500 1:1 000 1:2 000 1:3 000 1:4 000 1:5 000 1:7 500 1:10 000 1:15 000 1:20 000 1:50 000 1:100 000 1:500 000 1:1 000 000 1:1 250 000 Kommentti: Näytä Kartalla nyt. Valitse tulosteen keskikohta napsauttamalla kartalla. Tulosta.


Screenshot of karttapalvelu.lohja.fi

17. Nurmijärven karttapalvelu


Luo linkki valitsemaasi kohteeseen, kartan pisteeseen tai kartan alueeseen. Voit jakaa linkin myös sosiaalisen median palveluissa. Tee näin. Napsauta ja valitse karttalinkki. Avautuvassa ikkunassa, napsauta Tähtäin-kuvaketta ja napsauta haluamaasi pistettä kartalla.


Screenshot of kartta.nurmijarvi.fi

18. Vantaan kaupunki - Kivistön suuralue


Kasvava ja kehittyvä Kivistö. Kivistön suuralue on pinta-alaltaan Vantaan suurin. Siellä asuu noin 13 000 asukasta kymmenessä eri kaupunginosassa. Sen keskus on Kivistön kaupunginosa, jossa asuu puolet kaikista asukkaista. Muita kaupunginosia ovat Keimola, Kiila, Lapinkylä, Luhtaanmäki, Myllymäki, Piispankylä, Riipilä, Seutula ja Vestra.


Screenshot of www.vantaa.fi

19. Vireillä olevat asemakaavat - Hyvinkään kaupunki


15.5.2020 · Vireillä olevat asemakaavat. Vireillä olevat asemakaavat ovat käsittelyvaiheeltaan keskeneräisiä kaavahankkeita, joiden etenemistä voi seurata tällä sivulla. Asemakaavojen vireilletulosta sekä eri käsittelyvaiheista ilmoitetaan lehtikuulutuksella kaupungin …


Screenshot of www.hyvinkaa.fi

20. Ymparisto Maakuntakaavoitus


16.7.2013 · Maakuntakaavoitus. Maakuntakaava on yleispiirteinen suunnitelma alueiden käytöstä maakunnassa tai sen osa-alueella. Siinä esitetään alueiden käytön ja yhdyskuntarakenteen periaatteet sekä osoitetaan maakunnan kehittämisen kannalta tarpeellisia alueita. Maakuntakaavan tehtävänä on ratkaista valtakunnalliset, maakunnalliset ja ...


Screenshot of www.ymparisto.fi

Vastaa