K Rauta Helsinki Oulunkylä: Paras

1. K-Rauta Helsinki, Kauppakeskus Forum | Aukioloajat

K-Rauta on yksi monista liikkeistä, joiden tiedot on koottu kätevästi verkkosivuillemme. Tarkista täältä kaupan aukioloajat ja suunnista ostoksille osoitteeseen Kauppakeskus Forum, Helsinki. Ennen kuin lähdet ostoksille, muista että K-Rauta tarjoaa usein houkuttelevia kampanjatuotteita.


Screenshot of www.kimbino.fi

2. K-Rauta Helsinki - Tarjoukset ja kuvastot


K-Rauta julkaisee säännöllisesti tarjouslehtisiä, joissa on viimeisimmät huipputarjoukset. Viimeisin K-Rauta-etuvihko on nyt tarjolla, ja voimassa ajalla 06/10 - 31/01 Helsinki ei ole ainoa paikkunta, jolta K-Rauta löytyy. Liikkeitä löytyy monista muista kaupungeista, kuten …


Screenshot of www.kimbino.fi

3. K-rauta Oulunkylä, Helsinki


K-rauta Oulunkylä Käskynhaltijantie 10 …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 09 7771520 kanssa ? Aukioloajat ja Ajo-ohje


Screenshot of www.cylex.fi

4. K-Rauta Oulunkylä - taloustiedot, Y-tunnus ja ...


Yhtiön K-Rauta Oulunkylä liikevaihto oli 39,25 miljoonaa ja tilikauden tulos 2,33 miljoonaa. Liikevaihto nousi 15,2%. Liikevoittoprosentti oli 7,6%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2020. 12/2020 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 78 työntekijää.


Screenshot of www.finder.fi

5.
6. K-Rauta - Etusivu | Facebook


K-Rauta, Helsinki. 1 512 tykkäystä · 6 puhuu tästä · 574 oli täällä. Rautakauppa


Screenshot of fi-fi.facebook.com

7. K-Rauta Pasila Pro Center - Y-tunnus: 0177177-1 ...


K-Rauta Oulunkylä Käskynhaltijantie 10, 00640 Helsinki; Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.


Screenshot of www.finder.fi

8. Rautakauppa - K-Rauta


K-Rauta -ketju on rautakauppa-alan markkinajohtaja, joka palvelee sekä uudisrakentajia, remontoijia että ammattilaisia valtakunnan kattavimmalla myymäläverkostollaan. Meiltä löydät tuotteet niin pihalle kuin sisälle aina sisustamisen pientuotteista, remonttitarvikkeisiin tai vaikka koko talopaketin. Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille!


Screenshot of www.k-rauta.fi

9. K-Rauta Oulunkylä - K-Rauta


K-Rauta Oulunkylä on rautakauppa, jossa remontti- ja rakennusasiat hoituvat kuntoon alusta loppuun. Katso yhteystiedot ja aukioloajat!

Screenshot of www.k-rauta.fi

10. K-Rauta Oulunkylä - Helsinki - Rautakauppa - fonecta.fi


Etsitkö yrityksen K-Rauta Oulunkylä tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Yritys toimii toimialalla Rautakauppa.


Screenshot of www.fonecta.fi

11. K-Rauta - Nyt Ogelin K-Raudassa poistuvia ulko- ja...

K-Rauta (Oulunkylä, Helsinki) 1,4 t. katselua · 8. lokakuuta. 0:31. Nyt on Ogelin K-Raudassa varaston tyhjennyspäivät perjantaista sunnuntaihin 24.-26.9.! ?? Talo täynnä aivan loistavia poistotarjouksia! Hinnat alkaen 1€. Mallivalaisimia, suihkunurkkia ja -seiniä, kylpyhuonekalusteita, lattioita, laattoja, ovia, LVI …

Screenshot of fi-fi.facebook.com

12. K-Rauta Oulunkylä - Colornova Oy


K-Rauta Oulunkylä. Käskynhaltijantie 10, 00640 HELSINKI Verkkosivut


Screenshot of colornova.fi

13. K-Rauta - Home | Facebook


K-Rauta (Oulunkylä, Helsinki) Hardware Store in Helsinki. 2.9. 2.9 out of 5 stars. Closed Now. Community See All. 1,486 people like this. 1,529 people follow this. 568 check-ins. ... Ogelin K-Raudan Emma esittelee Makitan akkukäyttöisiä puutarhakoneita! ?? Ilman akkuja ja laturia hinnat ovat: ...


Screenshot of www.facebook.com

14.


19.7.2013 · Tips 5. Photos 33. K-rauta. 5.4/ 10. 57. ratings. Given the COVID-19 pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing.


Screenshot of foursquare.com

15. K rauta oulunkylä, k-rauta oulunkylä


K-Rauta Oulunkylä on perustettu vuonna 1901. Viralliselta nimeltään yhtiö on J & M Perälä Oy. Yhtiön K-Rauta Oulunkylä liikevaihto oli 32,54 miljoonaa ja tilikauden tulos 2,12 miljoonaa. K-rauta Oulunkylä KÄSKYNHALTIANTIE 10 lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 09 7771520 kanssa ? …


Screenshot of ghacloths.info

16. K-rauta Express: Tätä oli Helsinkiin kaivattu! | K ...Screenshot of www.k-kauppiasliitto.fi

17. Varastotyöntekijä K-Rauta Oulunkylä, Helsinki - Kesko ...


14.10.2021 · Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä K-Rauta Oulunkylä, Helsinki, on ilmoitettu Kesko-palvelussa 15.10.2021 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2021. Työpaikka sijaitsee kunnassa Helsinki. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 136 kappaletta.


Screenshot of duunitori.fi

18. Hyllyttäjä K-Rauta Oulunkylä, Helsinki - Kesko ...


25.5.2020 · Avoin työpaikka: Hyllyttäjä K-Rauta Oulunkylä, Helsinki - Kesko, Helsinki. Duunitorilla lisäksi yli 30 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!


Screenshot of duunitori.fi

19. K rauta oulunkylä aukioloajat – Huonekalut ja sisustus ...


Tällä hetkellä 14:llä K-raudalla on. K – Rauta Oulunkylä yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Yrityksen K – rauta ajankohtaiset tarjoukset, puhelinnumero ja aukioloajat osoitteessa Käskynhaltijantie 10, Helsinki. Kaikki K – rauta myymälöiden osoitteet, puhelinnumero ja ...


Screenshot of huonekalut.d-rp.ru

20. K-Rauta Pasila PRO Center, yritysasiakkaat - K-Rauta


K-Rauta Pasila PRO Center, yritysasiakkaat on rautakauppa, jossa remontti- ja rakennusasiat hoituvat kuntoon alusta loppuun. Katso yhteystiedot ja aukioloajat!


Screenshot of www.k-rauta.fi

Vastaa