Juutalainen Koulu Helsinki: Paras

1. Satavuotiaan Helsingin Juutalaisen Yhteiskoulun tärkeä ...

27.1.2020 · Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu täytti sata vuotta 2018. Koulu on harvinainen tapaus juutalaisuuden historiassa, sillä melkeinpä ainoana se edustaa suoraa jatkumoa itä- ja keskieurooppalaisesta hepreankielisestä ja sionistisesta koulujärjestelmästä, joka katosi lähes kokonaan holokaustin myötä.


Screenshot of teologia.fi

2. Juutalainen koulu Helsingissä oli ainutlaatuisessa ...


23.3.2020 · Silloin perustettiin Helsingin Juutalainen yhteiskoulu marraskuussa 1918. Koulusta tehtiin ruotsalais-heprealainen koulu, ja se aloitti toimintansa Malminkadun synagogan alakerrassa. Koulussa oli ensimmäisen lukuvuoden aikana sekä heprean että ruotsinkielinen osasto. Hepreankielinen toimi aamuisin, ruotsinkielinen iltapäivisin.


Screenshot of skolhistoriafi.wordpress.com

3. Koulun esittely | Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu


Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu on vuonna 1918 perustettu 9-luokkainen yksityinen peruskoulu, jonka ylläpitäjä on Helsingin juutalainen seurakunta. Perusopetuksen lisäksi koulun tehtävänä on juutalaisen uskonnon ja perinteen sekä heprean kielen opetus. Koulun juutalaiskasvatuksen tavoitteena on vahvistaa oppilaiden juutalaista ...


Screenshot of www.hjyk.fi

4. Helsingin Juutalainen yhteiskoulu | Helsingin kaupunki


Helsingin Juutalainen yhteiskoulu. Avaa suurempi kartta Osoite: Malminkatu 26 00100 Helsinki. Toimipisteen kuvaus: Koulun erityisenä tehtävänä on juutalaisen tradition ja heprean kielen opetus ja esiopetus. Koulu noudattaa suomalaista opetussuunnitelmaa.


Screenshot of www.hel.fi

5.
6. Juutalainen kasvatus - Helsingin juutalainen seurakunta


Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu. Suomen ensimmäinen juutalainen koulu aloitti toimintansa vuonna 1893. Tämä Judiska skolan ehti toimia vain seitsemän vuotta, sillä koulu oli lopetettava taloudellisten vaikeuksien vuoksi vuonna 1900. Vaikka kansalaisoikeuksien saamisen jälkeen vuonna 1918 kaikki opinahjot olivat juutalaisille avoinna ...


Screenshot of jchelsinki.fi

7. JUUTALAINEN KOULU (HELSINKI)


Koulu muuttui suomenkieliseksi 9.10.1936 annetulla luvalla. Juutalainen koulu on nykyisin suomenkielinen yksityinen koulu, jota ylläpitää Helsingin juutalainen seurakunta. Perusopetuksen lisäksi koulun erityisenä koulutustehtävänä on juutalaisen uskonnon ja perinteen sekä heprean kielen opetus.


Screenshot of www.yksityiskoulut.fi

8.
9. Etusivu | Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu


Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu on vuonna 1918 perustettu 9-luokkainen yksityinen peruskoulu, jonka ylläpitäjä on Helsingin juutalainen seurakunta. Perusopetuksen lisäksi koulun tehtävänä on juutalaisen uskonnon ja perinteen sekä heprean kielen opetus.

Screenshot of hjyk.fi

10. Koulut aakkosittain ja haku | Helsingin kaupunki


Helsinki: Kaikki Helsingin kaupungin sekä yksityiset koulut ja oppilaitokset aakkosjärjestyksessä


Screenshot of www.hel.fi

11. Juutalainen koulu, Helsinki - Suomi Cylex

24.10.2020 · Juutalainen koulu MALMINKATU 26 …lla/llä,-ssa/ssä Helsinki, ? Puhelin 09 6941424 kanssa Ajo-ohje

Screenshot of www.cylex.fi

12. Kampissa toimii juutalainen koulu ... - Helsingin Sanomat


12.1.2020 · Kampissa toimii juutalainen koulu, jonka historia on poikkeuksellinen koko Euroopassa. 1800-luvun loppupuolen alkuvaikeuksien jälkeen juutalainen koulu on jatkanut toimintaansa sadan vuoden ajan lähes keskeytyksettä.


Screenshot of www.hs.fi

13. Helsingin juutalainen seurakunta


8.10.2021 · Helsingin juutalainen seurakunta. Olet Suomen aktiivisimman juutalaisen yhteisön sivustolla. Täällä kerromme mm. lasten kasvatuksesta seurakunnassamme, senioritoiminnasta sekä tietenkin kosher-ruoasta ja sen saatavuudesta Suomessa.


Screenshot of jchelsinki.fi

14.Screenshot of magma.fi

15. Jäsenkoulut – Yksityiskoulujen Liitto ry


Yksityiskoulujen Liitto ry. Fredrikinkatu 61A 00100 HELSINKI FINLAND. Puh. +358 50 3799 599 Mail. tstoatyksityiskoulut.fi


Screenshot of www.yksityiskoulut.fi

16. Juutalainen koulu | Helsinki | Koulukaverit


Juutalainen koulu/Helsinki on Koulukaverit palvelussa. Etsi nykyisiä ja entisiä oppilaita! Tärkeä tiedote. Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.


Screenshot of koulukaverit.com

17. Etusivu


Tervetuloa Turun juutalaisen seurakunnan internetsivuille. Seurakunta on palvellut Turun ja lähiseutujen juutalaisia 1800-luvun lopulta asti. Keskustassa sijaitseva synagoga on toiminut seurakuntalaisten hengellisenä keskuksena vuodesta 1912.


Screenshot of jcturku.fi

18. Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvassa ...


28.11.2017 · Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvassa uusnatsien häiriköinnin pelossa – päiväkoti ja koulu toimivat turvaovien takana, jäsenmaksuista yli puolet menee turvatoimiin. Terrori-isku on äärimmäinen uhka, jota vastaan Helsingin juutalainen seurakunta varustautuu.


Screenshot of www.hs.fi

19. Kyläkoulu keskellä kaupunkia - Helsingin Juutalainen ...


Harviainen, T 2020, Kyläkoulu keskellä kaupunkia - Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu , HaKehila : seurakunnan tiedotuslehti, no. 4/2018-1/2019 = 2/5779, pp. 44-46 & 72. Kyläkoulu keskellä kaupunkia - Helsingin Juutalainen Yhteiskoulu.


Screenshot of researchportal.helsinki.fi

20. Suomen juutalaiset – WikipediaScreenshot of fi.wikipedia.org

Vastaa