Intian Suurlähetystö Helsinki Viisumi: Paras

1. Intia: matkustustiedote - Ulkoministeriö

15.9.2021 · Liikenne . Intian maantieliikenne on vasemmanpuoleista. Tärkeimmät tieyhteydet (national highways) suurten kaupunkien välillä soveltuvat automatkailuun, vaikka tiet …


Screenshot of um.fi

2. Viisumit turisti- ja liikematkoille | Nopeasti, helposti ...


Visumservice on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailuun tarkoitettujen viisumipalveluiden tarjoajana. Miljoonat kansainväliset matkaajat ovat varmistaneet liike- tai lomamatkaan tarkoitetun viisuminsa saannin Visumservice -yrityksen kautta.


Screenshot of visumservice.fi

3. Viisumin hinta - Suomi ulkomailla: Intia


Schengen-viisumi alle 6-vuotiaille lapsille, EU-kansalaisen perheenjäsenille sekä koululaisille, opiskelijoille ja opettajille, jotka matkustavat opiskelun tai ammattikoulutuksen vuoksi. Katso lisätiedot ryhmistä, joilta viisumimaksua ei peritä: viisumisäännöstö, artikla 16, kohta 5.


Screenshot of finlandabroad.fi

4. Miten haet viisumia? - Suomi ulkomailla: Intia


Miten haet viisumia? Viisumihakemukseen tarvitset. Viisuminhakemuksen käsittelyaika. Jos matkasi pääkohdemaa on Suomi, hae viisumia lähimmästä Suomen edustustosta tai edustuston osoittamasta viisumikeskuksesta. Kunniakonsulit ja -konsulaatit eivät voi myöntää viisumeita. Joissakin maissa on sovittu, että viisumiasioissa Suomea ...


Screenshot of finlandabroad.fi

5. Viisumin hakeminen Intiaan | reppureissaaja.info


22.6.2011 · Intian suurlähetystö ottaa vastaan hakemuksia arkisin aamupäivällä kello 0900-1200 ja valmiita dokumentteja voi noutaa iltapäivällä 1400-1630 välisenä aikana. Jos matkustat Intiaan ja tarkoituksesi on olla siellä alle kuukauden, voit hakea viisumia saapuessasi Intiaan Delhin, Mumbain, Chennain tai Kolkata lentokentälle.


Screenshot of reppureissaaja.info

6. Embassy of India in Helsinki, Finland


See above. Contact details for the Indian embassy in Helsinki. The embassy of India in Helsinki is located at Kulosaarentie 32 and can be contacted by telephone on 9 228 99 10 and 447 579 259 (Emergency) as well as by email [email protected] The consular section, which shares premises with the embassy, can be reached by email visacons ...


Screenshot of www.embassypages.com

7. Intian viisumit ja viisumianomuslomakkeet | LähialuematkatScreenshot of www.lahialuematkat.fi

8. Viisumi Intiaan - Albatros Travel


- 5 vuoden viisumi: 80 USD Jos haet 30 päivän viisumia, viisumihakemuksen voi tehdä aikaisintaan 30 päivää ennen Intiaan saapumispäivääsi. 1 ja 5 vuoden viisumien voimassaolo alkaa siitä päivästä, jolloin olet täyttänyt hakemuksen. Huomioi, että sekä lähtö- että …


Screenshot of www.albatros-travel.fi

9. Aloita tästä - Embassy of India | Finland and Estonia


Viisumin kesto. Viisumin keston ja maahantulokertojen määrän päättää suurlähetystö. Suomen ja Viron kansalaisille viisumi myönnetään yleensä vuodeksi, mutta se voi olla myös lyhyempi. Viisumia voi hakea myös yli vuodeksi, jolloin viisumimaksua ei tule maksaa etukäteen.

Screenshot of www.indembhelsinki.gov.in

10. Home - Embassy of India | Finland and Estonia


34 likes. india_in_finland. India Business & Professionals Forum has been set up as a networking platform for Indian and Indian-origin professionals and entrepreneurs in Finland with exciting events lined up. The objectives of the IBPF are to. - Discuss important economic and commercial issues of the day. - Provide a stage for a direct dialogue ...


Screenshot of www.indembhelsinki.gov.in

11. Intian Viisumi Rustravel Oy Ltd

Intian suurlähetystö on ilmoittanut, että Applen Safari ja Googlen Chrome -selaimet eivät toimi kunnolla hakemuksen täyttämisessä! Niitä käyttäessäsi kirjoita päivämäärät kauttaviivoin: 19/11/2017. Varmista myös, että laitteessasi on PDF-dokumenttien lukemiseen tarkoitettu ohjelma (esim. ilmainen Adobe Acrobat Reader).

Screenshot of www.rustravel.fi

12. Lähialuematkat | Venäjän viisumit ja matkat. Nopea ...


00140 Helsinki Avoinna arkisin klo 10 - 14, puhelinpalvelu klo 10 - 16 Viisumit: +358 (0)9-6689 5735, [email protected] Matkat: +358 (0)9-6689 5730, [email protected]


Screenshot of www.lahialuematkat.fi

13. INTIAN VIISUMI - Intia - Suomi24 Keskustelut


12.2.2009 · Intian suurlähetystö kirjoitti: neuvoo täyttämään kaavakkeen jokaisen kohdan. Joten ei ainakaan tämä antamasi neuvo ole kovin suositeltava etenkään niille, jotka eivät itse henkilökohtaisesti asioi lähytöstössä, vaan lähettävät hakemuksen sinne. Tylsää, jos hakemus palautuu sen takia, että on vaillinaisesti täytetty.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

14.


Viisumeiden tilaaminen onnistuu nyt helposti online-tilauksena Rustravelin uudistuneen verkkopalvelun kautta. Voit hakea Venäjän viisumia täyttämällä sähköisen lomakkeen tai soittamalla meille +358 40 350 7428. Tällä hetkellä verkkopalvelun kautta voi tilata vain viisumin Venäjälle, mutta jatkossa viisumeiden tilaaminen onnistuu myös muihin alla oleviin maihin.


Screenshot of www.rustravel.fi

15. Viisumitoimisto IGCS meni konkurssiin – hae Intian ...


18.10.2013 · Lue uudet tiedot Intian viisumin hakemista täältä! Aiemmin Intian viisumihakemuksia käsitellyt yritys IGCS meni konkurssiin heinäkuussa 2013. Näin ollen hakemuksia käsittelee nykyisin taas Intian suurlähetystö Suomessa, jonka osoite on Kulosaarentie 32, 00570 Helsinki.


Screenshot of reppureissaaja.info

16. Taloyhtiön asiakirjat: Intian viisumi helsinki


Intian viisumi helsinki Viisumin hakeminen postitse. Jos haet kuukauden viisumia ja suurlähetystö. INDIAN MISSION – FINLAND HELSINKI (valitse valikosta). Tilauksen jälkeen toimitat tarvittavat asiakirjat liitteineen meille ja me hoidamme loput. Lähetystö on Helsingissä.


Screenshot of taloyhtionasiakirjat.blogspot.com

17. Taloyhtiön asiakirjat: Intian suurlähetystö viisumihakemus


Suurlähetystö kehottaa kaikkia Nepaliin matkustavia sekä pidempään. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Helsinki. Intiassa ja Nepalissa 2. Toimita hakemus ja kuitti suurlähetystöön. Yhdysvallat pidätti joulukuussa intialaisdiplomaatin tämän . Huomioithan, että viisumi voidaan myöntää ainoastaan passin voimassaolon .


Screenshot of taloyhtionasiakirjat.blogspot.com

18. Intian viisumi - Intia - Suomi24 Keskustelut


17.5.2010 · Intian viisumin hankkiminen ennen matkaa täältä Suomesta on postin kautta niin helppoa ja kätevää, ettei viisumin hankintaa kannata jättää Intian lentokentille. Pääsee paljon vähemmällä riesalla täältä hankittuna. Lue lisää. Riittäkö pelkkä 50€ viisumimaksusta tilisiirtona hakemukseen kun postin kautta haen viisumia?


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

19. Intian viisumi - Pallontallaajat.net


8.9.2014 · Parisen vuotta sitten hankittiin Sri Lankalta Kandysta Intian viisumi. Yritettiin hakea 6 kuukautta, mutta meille myönnettiin vain kolme. Se oli pienoinen shokki silloin, kun meitä ei ollut kukaan varoittanut, että yleensä suomalainen ei saa ulkomailta yli 3 kuukauden viisumia Intiaan.


Screenshot of www.pallontallaajat.net

20. Matkat Intia | Tjäreborgilta


Passin tulee olla ehjä ja siinä on oltava vähintään kaksi tyhjää aukeamaa. Lue lisää viisumin hakemisesta ja hinnoista Intian suurlähetystön sivuilta. Intian suurlähetystö Helsingissä: 32 Kulosaarentie, 00570 Helsinki. Sähköposti: [email protected] , [email protected] P. +358 (0)9 228 99 10.


Screenshot of www.tjareborg.fi

Vastaa