Il Gabbiano Tokoinranta Helsinki: Paras

1. Kafé Koma | Stadissa.fi

Il Gabbiano oli kolmen kosovolaisveljeksen sekä italialaiskokin omistama ravintola. Helsinkiin avattiin vuonna 1977 uusi merenrantakahvila Tokoinrantaan Eläintarhantielle. Kahvila oli suunniteltu kaksiosaiseksi, toisessa keittiö-, tarjoilu- ja huoltotilat ja toisessa osassa kahvilan kabinetti. Osien välinen sisäpiha toimi ...


Screenshot of www.stadissa.fi

2. Tokoinranta | Helsingin ravintolat


24.7.2018 · Tokoinranta Tokoinrannan Il Gabbiano Espoolaisten maihinnousua hipsteröityneeseen Kallioon on pelätty viimeiset vuodet, mutta nyt se on sitten tapahtunut kun Sellon ravintolan lisäksi IL Gabbiano avasi toimipisteen myös Pirittan paikalle Tokoinrantaan.


Screenshot of helsinginravintolat.fi

3. Tokoinrannan Il Gabbiano | Helsingin ravintolat


24.7.2018 · Tokoinrannan Il Gabbiano. Espoolaisten maihinnousua hipsteröityneeseen Kallioon on pelätty viimeiset vuodet, mutta nyt se on sitten tapahtunut kun Sellon ravintolan lisäksi IL Gabbiano avasi toimipisteen myös Pirittan paikalle Tokoinrantaan. Paikka tarjoilee puhdasoppista italialaista ruokaa – ainakin ilmoituksensa mukaan, joten tottakai ...


Screenshot of helsinginravintolat.fi

4. IL Gabbiano Tokoinranta | My Helsinki


Restaurang IL Gabbiano i Tokoistranden serverar italiensk pizza, pasta och gelato tillverkade med passion. Den varma stämningen lockar både till lunch och middag i gott sällskap....


Screenshot of www.myhelsinki.fi

5. IL Gabbiano Tokoinranta | 09 7531732 | Helsinki


Missä yritys IL Gabbiano Tokoinranta sijaitse? Yritys IL Gabbiano Tokoinranta sijaitsee osoitteessa Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki, Finland, Uudenmaan maakunta.


Screenshot of www.allbiz.fi

6. Italialaista ruokaa ja raikkaita juomia Tokoinrannassa ...


24.5.2019 · Yhteistyössä Il Gabbiano. Tokoinrannassa pitkään toiminut Café Piritta vaihtoi viime vuonna omistajaa. Nyt terassiravintolassa palvelee italialainen ravintola Il Gabbiano. Tuomme raaka-aineet ja viinit suoraan Italiasta ja takaamme, että varmasti ruoka ja laatu ovat kohdallaan, ravintoloitsija Valon Nura kertoo videolla.


Screenshot of www.city.fi

7.
8. IL Gabbiano | My Helsinki


IL Gabbiano. Ratsukatu 3, Kauppakeskus Sello, 02600 Espoo. Kauppakeskus Sellossa sijaitseva IL Gabbiano tarjoilee suurella tunteella höystettyjä herkullisia italialaisia pizzoja, pastoja sekä jäätelöitä. Lämminhenkinen tunnelma houkuttelee niin lounaalle kuin illanviettoon hyvästä ruoasta nauttien!


Screenshot of www.myhelsinki.fi

9.10. Ristorante – IL Gabbiano


Olemme mukana Woltin jakelussa. Aitoa Italialaista. avaa menu. Loistava tunnelma. varaa pöytä. Parhaat raaka-aineet. tietoa ravintolasta. Huom! Isänpäivänä Sunnuntaina olemme auki klo 12:00-18:00.


Screenshot of www.ilgabbiano.fi

11. 6 § Oy:lle/Il Gabbiano Tokoinranta Elintarvikelain 55 ...

Screenshot of www.hel.fi

12. Il Gabbiano Tokoinranta - Helsinki, 01


Il Gabbiano Tokoinranta in Helsinki, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in Helsinki and beyond.


Screenshot of www.yelp.com

13. 6 § Oy:lle/Il Gabbiano Tokoinranta Elintarvikelain 55 ...Screenshot of www.hel.fi

14.


2.4.2019 · Il Gabbiano Sello ja Tokoinranta. Italialaisen ruoan ystäville herkkuja tarjoilee Il Gabbiano. Mukana ovat sekä Tokoinrannan että Sellon ravintolat. Molemmissa on tarjolla makoisaa kanarisottoa höystettynä punaisella pestolla, paprikalla ja chilillä sekä pennepastaa mozzarellalla ja tomaattikastikkeella.


Screenshot of www.city.fi

15. IL Gabbiano - Veneen vuokraus Helsinki | Facebook


Varaa unohtumaton merielämys ravintola IL Gabbianosta! https://www.ilgabbiano.fi/veneen-vuokraus/ #helsinki #tokoinranta #myhelsinki #kallio #hakaniemi...


Screenshot of www.facebook.com

16. il gabbiano helsinki – Amwam


Il Gabbiano Tokoinranta, Komassa järjestetään klubeja ja livekeikkoja,fi kertoo Il Gabbiano yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti, Nyt terassiravintolassa palvelee italialainen ravintola Il Gabbiano,193 likes · 2 talking about this · 14, in Sello shopping centre in Espoo, Ratsukatu 3, Baari/pubiruokaa,017 of 1, Italian ravintola ...


Screenshot of www.amwamkx.co

17. Tokoinranta | Yle Uutiset | spokenring.com


Skip to content . Grilli Kuusamo. Grilli Kuusamo


Screenshot of spokenring.com

18. IL Gabbiano - Tokoinranta - YouTube


About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ...


Screenshot of www.youtube.com

19. IL Gabbiano - Posts | Facebook


IL Gabbiano ? toivottaa maukasta kansainvälistä Pizzapäivää! ??. Pizza-sana on alunperin tarkoittanut kaikkia taikinapohjaisia ruokalajeja ?? Nykyisin taikinapohjaa suuremmassa roolissa on yleensä pitsan päälle pantavat täytteet ?? Pitsasta on kehitelty vuosien varrella lukuisia eri versioita, aina uudenlaisista pohjan raaka-aineista taitettuihin versioihin.


Screenshot of www.facebook.com

20. Vuosikokous 2019


11.3.2019 · Paikka: iL Gabbiano Tokoinranta. Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Jos haluat tuoda kokoukseen muita asioita, ilmoitathan niistä etukäteen johtokunnalle. Kokous järjestään kabinetissa iL Gabbiano ravintolassa, jossa myös illastamme kokouksen jälkeen.


Screenshot of pianonvirittajat.fi

Vastaa