Hyvä Hieroja Helsinki: Paras

1. Hyvä hieroja helsinki-vantaa alue? - Hieronta - Suomi24 ...

24.4.2014 · Hyvä hieroja helsinki-vantaa alue? HIERONTAA? 24.04.2014 14:36. Onko suositella hyvää hierojaa? Tähän mennessä kokemuksia hierojista, jotka eivät tutki tai tunnustele vaan hierovat satunnaisesti sieltä täältä.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

2. Keskustelu - Hyvä hieroja helsingistä? Mielummin | Aihe ...


19.2.2012 · Mutta sanoi sitten, että kun on niin kauan tehnyt töitään niin on käsiin kehittynyt hyvän tuntoaistin lisäksi paljon voimaakin. Sitten kertoi, että silloin kun opettaa muita hierojia tai jäsenkorjaajia (ja muita joiden titteliä en muista) lisää oppimaan niin sanoo niille, että hieronta ei ole voimalaji vaan tekniikkalaji mutta että silti sitä voimaakin tarvitaan.


Screenshot of www.vauva.fi

3.
4. Hieronta, Hieroja, Helsinki - Tehohieronta.fi


Olen Anja, hieroja, hierontaterapeutti Helsingistä. Vahvuuteni on hyvä kehon ja mielen tuntemus. Hieron jokaisen asiakkaan juuri heidän toivomalla tavalla, koska hieronnan tarve on aina yksilöllistä. Voit tulla hoitoon luottavaisin mielin tietäen. että sinua odottaa ystävällinen alan ammattilainen.


Screenshot of tehohieronta.fi

5. Hyvänolon Hieronta


Hyvänolon Hieronta on aloittanut toimintansa vuonna 2006 tarjoten pääkaupunkiseudulla asiakkailleen räätälöityjä hierontapalveluita yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hierontavastaanotto on ollut Hietalahdessa vuodesta 2008 asti ja edelleen löydät loistavan palvelun torin laidalta. Voit tilata hierojan myös ...


Screenshot of www.hyvanolonhieronta.com

6. Keskustelu - Hyvä hieroja Helsingissä? | Aihe vapaa | Vauva


22.1.2018 · Hyvä hieroja Helsingissä? Vierailija. klo 15:06 | 22.1.2018. Minulla on hartiat ja lapaluiden väli todella jumissa. Nyt tarvitsisin suosituksia hyvästä hierojasta! Kävin yhdellä ja vaikka näytin ja selitin, että erityisesti hartiat ovat todella kipeät, niitä ei hierottu juuri ollenkaan.


Screenshot of www.vauva.fi

7. Hyvä hieroja Helsingin keskustassa? - Hieronta - Suomi24 ...


17.1.2012 · Hyvä hieroja löytyy Etelä-Haagasta, jollei ole liian pitkällä. www.kuntorelax.fi ja ajan voipi varata netissä, helppoa! Auki on saanut kaikki mun jumit ja selkäkivut on jääny jumppaohjeiden avulla. Ulla8. 02.04.2013 14:20. Oman kokemukseni pohjalta suosittelen hierontaan menoa juuri HIEROJAN, en pel-kän ketjun pohjalta.


Screenshot of keskustelu.suomi24.fi

8. Hieronta & Urheiluhieronta | Fysiomekka


Fysiomekka. Fysiomekka on vuonna 2014 perustettu yritys, joka toimii tällä hetkellä Kuopion, Jyväskylän, Siilinjärven, Kotkan, Helsingin ja Vantaan alueella. Fysiomekan palveluihin kuuluvat hieronta, urheiluhieronta, kalvokampaus (gua-sha), kinesioteippaus, dry needling -neulahoito sekä fysioterapia. Hieronnalla voidaan esimerkiksi ...


Screenshot of fysiomekka.fi

9. Hierontaa ja kehonhuoltoa Helsingissä - Studio Eudokia


Löydä hyvä hieroja Helsingin Kalliosta. Ammattitaitoinen koulutettu hieroja ja kehonhuoltaja hoitaa kireät, särkevät sekä jumissa olevat lihaksesi, tarjoten erilaisia hierontaa tukevia hoitomuotoja ja -tekniikoita. Tarjoamme rentouttavia, ...

Screenshot of www.studioeudokia.fi

10. Helsinki Wellness Center | Hieronta Kamppi ...


3.3.2021 · Helsinki Wellness Center on ammattitaitoisella henkilökunnalla varustettu koko kehonhuoltoa tarjoava hyvinvointikeskus. Saman katon alla yhdistyvät hieronta, fysioterapia, sekä osteopatia. Meille tärkeintä on tarjota parhaita mahdollisia kehonhoitopalveluita tyylikkäässä ja rennossa ympäristössä kaikille sitä tarvitseville!


Screenshot of helsinkiwellnesscenter.fi

11. Hyvä hieroja espoossa/helsingissä? | Pakkotoisto.com

12.7.2009 · Ei kukaan osaisi suositella jotain hyvää hierojaa joko espoossa (otaniemi, tapiola, mankkaa, leppävaara) tai sitten jossain helsingin keskustassa? On meinaa ollut sellainen jumi jo viikon verran tuossa lapaluiden välissä, että ei pysty päätä kunnolla kääntämään kun vihlaisee sieltä ja asialle olisi varmaan hyvä tehdä jotain ja hieronta kuulemma auttaa.

Screenshot of keskustelu.pakkotoisto.com

12. Hiraeth Hieronta — Helsinki


Hiraeth Hieronta Helsinki Perinteinen kiinalainen meridiaanihieronta on loistava tapa rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hieronnan avulla voit vähentää kehosi stressiä ja lievittää tai poistaa kipuja. Hieronta on oivallinen tapa rentoutua vapaa-ajallasi tai muuten ollessasi kiireinen.


Screenshot of hiraethhieronta.fi

13. Hieronta - Fressi - Fressin hierontapalvelut apunasi


Hieronta on hyvä lisä jokaiselle kuntoilijalle – se toimii tärkeänä osana jokaisen aktiivisen ihmisen lihashuoltoa ja ehkäisee mm. rasitusvammoja ja ponnistuspäänsärkyä. Kaikki Fressin hierojat ovat koulutettuja ammattilaisia – olet siis hyvissä käsissä!


Screenshot of www.fressi.fi

14.


12.9.2018 · Tension Neck, jännitysniska. Yleinen vaiva Hierontapalvelu Parane vastaanotolla Joka viikko tapaan työhuoneellani, Helsingin Töölössä Hierontapalvelu Parane vastaanotollani, vähintään yhden asiakkaan, joka kertoo, hieronnan alkuhaastattelun aikana, kärsivänsä niska hartia seudun kivuista, huimauksesta, sormien satunnaisesta tunnottomuudesta sekä, kroonisesta päänsärystä.


Screenshot of hierontapalveluparane.com

15. Hieronta HyväHetki – Heitä hyvästit kireille lihaksille


Hieronta HyväHetki tarjoaa laadukasta hierontaa Helsingissä. Hieronta HyväHetki tarjoaa yksilöllistä ja ammattitaitoista hierontaa Helsingissä. Vastaanottomme sijaitsee Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Viihtyisissä tiloissamme on miellyttävä asioida, helppo rentoutua ja unohtaa päivän kiireet.


Screenshot of www.hierontahyvahetki.fi

16. Kalevankatu 3 — Hieroja Helsinki


KALEVANKATU 3. Hierontaan Helsingin ydinkeskustassa, Forumin ja Stockmann tavaratalon naapurissa, osoitteessa Kalevankatu 3 A. Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja erikoistuneet urheiluhierontaan tai edelleen osteopatiaan ja fysioterapiaan. Tarjoamme myös raskausajan hierontaa. Varaa oma aikasi hierontaan jo tänään ja tehdään ...


Screenshot of www.hierojahelsinki.fi

17. Hieronta ja hyvinvointi


Hieronta ja hyvinvointi. Hieronnalla pyritään lievittämään erilaisia oireita, kuten päänsärkyä, raajojen puutumista tai nivelten särkyä ja liikerajoitteita. Urheilijat ja kuntoilijat käyttävät hierontaa kilpailusuoritukseen valmistavana toimenpiteenä, edistääkseen palautumistaan harjoittelun aiheuttamasta rasituksesta,


Screenshot of hierontabasic.fi

18. Hinnasto — Hieroja Helsinki


Hieroja Helsinki, Kalevankatu 3, 00100 Helsinki [email protected] HIEROJA HELSINKI - RUNEBERGINKATU 63, 00260 HELSINKI HIEROJA HELSINKI - HÄMEENTIE 26, 00530 HELSINKI


Screenshot of www.hierojahelsinki.fi

19. Lääkkeettömiä hoitoja


Helsinkiläinen terveyshoitola joka sijaitsee itis kauppakeskuksen lähellä Itä Helsingissä Puotilassa ja tarjoaa akupunktio, asahia, hieronta, hoito stressiniskalle, intialainen päähieronta, jalkahoito, kasvohoito, kiinalainen lääketiede, kuumakivihieronta, lymfaterapia, reiki, shiatsu, virkistävä jalkahieronta kylvyllä


Screenshot of www.hoidonaika.fi

20. Helsinki - Kehonhuolto Jumissa Oy


Helsingin toimipisteellä tarjotaan ammattitaitoista hierontaa. Valittavana on perinteisten hierontojen lisäksi myös kuumakivihierontaa, pään hierontaa, vauvahierontaa sekä raskausajan hierontaa. Valitse itsellesi hieroja joukostamme ja tule hoitoon, hierotaan lihaksesi vetreiksi! Hinnaston ja henkilökunnan esittelyt löydät alapuolelta.


Screenshot of jumissa.fi

Vastaa