Hsl Matkakortin Palvelupiste Helsinki: Paras

1. Palvelut - Päärautatieasema

HSL:n eli Helsingin seudun liikenteen palvelupiste palvelee sinua kaikissa paikallisliikenteeseen liittyvissä asioissa. Palvelupisteessä voit hankkia paikallisliikenteen matkakortin, ladata sille aikaa tai arvoa sekä saat neuvontaa sinua askarruttavissa kysymyksissä.


Screenshot of paarautatieasema.fi

2. HSL-korttipalvelusta saat korttisi ... - Helsingin kaupunki


16.4.2019 · HSL-korttipalvelusta saat korttisi saldon ja latausmuistutukset. HSL (Helsingin seudun liikenne)-korttipalvelu on avautunut. Palvelussa voit tarkastaa HSL-korttisi saldon ja kausilipun keston sekä tilata latausmuistutuksia kauden tai arvon loppumisesta sähköpostiisi. Voit lisätä palveluun myös perheenjäsenten HSL-kortit.


Screenshot of www.hel.fi

3. Asiakaspalvelut - Helsingin kaupunki


HSL:n palvelupiste sijaitsee. Helsingin päärautatieasemalla, päärautatieaseman länsisiivessä; Päärautatieaseman palvelupiste on avoinna. maanantaista perjantaihin kello 7.30–19; lauantaina kello 9.30–17. Voit ostaa lippuja ja ladata matkakortin myös HSL:n myyntipisteistä, joita on monissa kioskeissa ja marketeissa.


Screenshot of www.helsinginseutu.fi

4. Matkakortin lataaminen - Helsingin kaupunki


Matkakortin arvolla voit maksaa matkan bussien, junien, raitiovaunujen ja metroasemien kortinlukijoilla. Matkakortilla maksetut matkat ovat halvempia kuin kertaliput, joita saa esimerkiksi lippuautomaateista tai bussien kuljettajilta. HSL:n palvelupisteet Helsingissä. Rautatientorin metroasema, Elielinaukio 3; Itäkeskuksen metroasema ...


Screenshot of www.helsinginseutu.fi

5. HSL Kortti


HSL-korttipalvelussa voi nyt ostaa kortille kautta, vrk-lippuja ja arvoa verkossa! Voit aloittaa palvelun käytön välittömästi kirjautumalla sisään. Lisää oma ja vaikkapa perheenjäsenesi HSL-kortti. Korttien hallinta onnistuu kätevästi yhdessä paikassa. Osta kautta, vrk-lippuja ja arvoa kortille. Tilaa kortin muistutukset suoraan ...


Screenshot of kortti.hsl.fi

6.
7. HSL-kortin voi ladata netissä ... - Helsingin kaupunki


8.6.2020 · HSL-kortin voi ladata netissä maanantaista 8.6. alkaen. Matkakortin nettilataus otetaan käyttöön maanantaina 8.6. Palvelussa voit ladata kortille kausilippuja ja arvoa eli rahaa. Netistä ostetut liput siirtyvät HSL-kortille, kun näytät korttia kortinlukijalle. Lisäksi HSL-korttipalvelu muistuttaa sinua sähköpostitse, kun kausilippu ...


Screenshot of www.hel.fi

8. HSL:n palvelut - Keravan Kaupunki


10.6.2021 · Asiointipiste on Helsingin seudun liikenteen palvelupiste. Meiltä voitte hankkia matkakortin sekä ladata sille kautta ja arvoa. Henkilökohtaista matkakorttia hankittaessa tulee olla mukana henkilökortti, passi tai ajokortti, alaikäiseltä riittää kelakortti.


Screenshot of www.kerava.fi

9. Myynti- ja palvelupisteet | Asiakaspalvelu | HSL.fi


Voit ostaa lipun HSL.fi:stä, lippuautomaateilta, monista kaupoista ja kioskeista. Kuljettajat eivät myy lippuja.

Screenshot of www.hsl.fi

10. Asiakaspalvelu | HSL.fi


HSL-asiakaspalvelu. Asiakaspalvelumme neuvoo joukkoliikenteen käytössä ja auttaa pulmatilanteissa. Asiakaspalveluun kannattaa soittaa myös silloin, jos olet kadottanut HSL-korttisi. Puh. 09 4766 4000 (pvm) Avoinna ma-pe klo 7.30-19, la-su klo 9.30-17.


Screenshot of www.hsl.fi

11. Oma matkakortti – Google Play ?sovellukset

Oma matkakortti. Tarkasta HSL-matkakorttisi tai kertakortin voimassaolotiedot tällä sovelluksella. Uusimmalla versiolla myös uudet matkakortit luettavissa. Oma matkakortti -sovellus näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortiltasi, kun kosketat korttia NFC-puhelimellasi.

Screenshot of play.google.com

12. HSL - SiuntioScreenshot of www.siuntio.fi

13. HSL: Matkakortin myyntipisteiden verkosto laajenee


10.7.2008 · Matkakortin myyntipisteiden verkosto laajenee HSL:n matkakortin voi nyt ladata myös kaikissa Helsingin seudun K-citymarketeissa.Niissä voi muiden matkakortin myyntipisteiden tapaan ladata matkakortille kautta ja arvoa, hankkia uuden haltijakohtaisen matkakortin sekä saada tulosteen matkakorttinsa tiedoista.


Screenshot of jlf.fi

14.


Matkakortti + Alennukset Kaikki aikataulutiedot ja pyhäpäivän poikkeukset löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto Aikataulut ja. Henkilökohtainen, 1-4 vyöhykkeelle ostettava matkakortti; Uudet juniorin, opiskelijan, aikuisen ja seniorin Arvolippujen hinnat astuvat voimaan 1.8.2018. Waltti-kortti maksaa 6,5 euroa.


Screenshot of boot-omhoog.fun

15. MAKSUTON HSL-MATKAKORTTI PALAUTETTAVA VAMMAISILLE ...


Allekirjoita vetoomus maksuttoman HSL-matkakortin palauttamiseksi lain nojalla kuljetuspalveluun oikeutetuille helsinkiläisille vammaisille ja vanhuksille Helsingin kaupungin Sote-lautakunta siunasi 21.1.2014 äänin 6-5 ratkaisun, jolla lain nojalla kuljetuspalveluun oikeutetuilta vammaisilta ja vanhuksilta poistetaan maksuton HSL-matkakortti. Päätös on käsittämätön, se tulee ...


Screenshot of www.adressit.com

16. Vantaan kaupunki - Asiointipalvelut


HSL. Vantaa-infosta voit hankkia HSL:n matkakortin, ja ostaa siihen kautta tai arvoa. Kun haluat henkilökohtaisen matkakortin, ... Rikosilmoitusten vastaanotto ja löytötavaratoimipiste ovat muuttaneet 15.1.2020 ja sijaitsevat Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa osoitteessa Rahtitie 1, A-rappu.


Screenshot of www.vantaa.fi

17. Asiakaspalvelu - einsteinslock.com


16.5.2020 · Helsingin seudun liikenteen Pasilan palvelupiste suljetaan torstaina 6. elokuuta. Sen jälkeen Pasilaa lähin palvelupiste on. Tällä hetkellä auki ovat vain Pasilan ja Itäkeskuksen HSL:n palvelupisteet. HSL sulki Rautatientorin pisteen koronan ja puuttuvien pleksilasien.


Screenshot of einsteinslock.com

18. Hsl palvelupiste vantaa | Liikenne Suomessa


HSL Asiakaspalvelut on neuvontapuhelin, josta voit kysyä. Itäkeskuksen palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–17. Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Keravan ja Kirkkonummen joukkoliikenteen. KERAVAN palvelupiste, Kirjasto. HSL -alueen …


Screenshot of sylinteri.ofmebeli.ru

19. HSL: n Pasilan palvelupiste menee kiinni, Rautatieaseman ...


Helsingin kaupunki HSL:n Asematunnelin palvelupiste. Jotkut avioliitot solmitaan lyhyen tapaamisen ulkoiluttajat psevt liikkumaan luonnon keskell och Finland. Suomalaiset Hevosen Ruumiinlämpö voivat jd juomaan Mr Lordi kaljaa kotiinsa jollei tyt. Itsekkin huomannut ett ulkomaalaiskuskit ovat. Uusi palvelupiste aukeaa kello 7.


Screenshot of instantphotoworks.com

20. HSL: n Pasilan palvelupiste menee kiinni, Rautatieaseman ...


Skip to content . Fiskaalinen. Fiskaalinen


Screenshot of cornelcreanga.com

Vastaa