Helsinki Viikko: Paras

1. Sää Helsinki 10 vrk - Foreca.fi

Helsinki. 10 päivän s ... Euroopan keskipitkien sääennusteiden keskuksen, ECMWF:n, kuukausiennusteen mukaan kuluva eli 8. marraskuuta alkanut viikko on vuodenaikaan nähden tavanomaista kylmempi suuressa osassa Suomea. Julkaistu 9.11. Maailman sää juuri nyt


Screenshot of www.foreca.fi

2. SYÖ Helsinki! - City


Legendaariset SYÖ Helsinki!-viikot ovat täällä taas 5.–18.11.2021. Kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat maistuvia annoksia 10 euron hintaan.


Screenshot of www.city.fi

3. Tapahtumat Helsingissä | My Helsinki


Tapahtumat Helsingissä. Täältä löydät konsertit, näyttelyt, ruoka- ja urheilutapahtumat - mitä ikinä Helsingissä onkaan meneillään. Pandemiarajoitukset saattavat kuitenkin muuttua nopeasti, emmekä aina ehdi tilanteen tasalle. Tarkastathan siis viimeisimmät …


Screenshot of www.myhelsinki.fi

4.
5. Kalenteri | Helsingin kaupunkiScreenshot of www.hel.fi

6. Helsinki | HS.fi


Helsinki PÄIVÄN TIMANTTI : Kanadalainen opetteli suomea, mutta työpaikkaa ei tahdo löytyä – näin maahanmuuttajia syrjitään työnhaussa RAVITSEMUS : USA:ssa julkaistiin ravitsemuksen 10 käskyä – Kysyimme, kannattaisiko suomalaistenkin syödä samoin


Screenshot of www.hs.fi

7.
8. Viikki | Helsingin kaupunki


Latokartano, Viikinmäki, Viikinranta, Viikin tiedepuisto. Viikki on noin 12 tuhannen asukkaan ja reilun neljän tuhannen työpaikan kaupunginosa Vanhankaupungin selän pohjoispuolella. Alueen keskus on Helsingin yliopiston kampuksen ympärille rakentunut Tiedepuisto. Eteläosan Eko-Viikki toimii ekologisen rakentamisen kehittämisalueena.


Screenshot of www.hel.fi

9.


MainosHalvat lennot Luxemburg–Helsinki. Katso nyt Travellinkin© tarjoukset!


10. Helsinki Festival 2021


Helsingin juhlaviikot kiittää! Vuoden 2021 Juhlaviikot ovat päättyneet. Kiitämme lämpimästi vieraitamme, jotka osallistuivat näyttelyihin, avajaispäivän konsertteihin, installaatioihin, Taidelahjoihin, Korttelikonsertteihin ja muuhun ohjelmaan.


Screenshot of helsinkifestival.fi

11. Viikki, Helsinki kartta | Fonectan karttapalvelu

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan Viikki, Helsinki karttahakuun.

Screenshot of www.fonecta.fi

12. SYÖ!-viikot - City


Helsinki. Espoo. Vantaa. Tampere. Turku. Kampanja on käynnissä! Vielä on 4 päivää aikaa SYÖdä. Cityn SYÖ!-viikot on Suomen suurin ja rakastetuin ravintolatapahtuma. SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat tarjoavat herkullisia annoksia 10 euron hintaan kahden viikon ajan.


Screenshot of www.city.fi

13. Helsinki Vantaa (HEL) saapuvat ja lähtevät ...


Helsinki-Vantaa: lähtevät lennot. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, terminaalit T1 ja T2. Terminaalien välillä on yhdyskäytävä ja niiden välinen etäisyys on vain 300 metriä. Molemmat terminaalit ovat auki vuorokauden ympäri. Suurin osa suosituimpien lentoyhtiöiden lennoista lähtee terminaalista T2.


Screenshot of www.skyscanner.fi

14.


The first Helsinki-Uusimaa Week was held in 2012, and is being coordinated by the Helsinki-Uusimaa Regional Council. Uusimaa-viikko Tapahtumakimara, debattia ja hyvien esimerkkien esille nostamista ympäristön, hyvinvoinnin, kulttuurin, osaamisen ja kilpailukyvyn saralta.


Screenshot of www.uusimaaviikko.fi

15. Helsingin Bach-viikko - CANTORES MINORES


13.11.2005 · Helsingin Bach-viikko järjestetään viiden vuoden välein ja festivaalilla ovat konsertoineet Cantores Minores -kuoron ohella monet kotimaiset ja kansainväliset esiintyjät. Alta löydät yhteenvedon Helsingin Bach-viikon ohjelmistoista sekä esiintyjistä aina vuodesta 1965 lähtien.


Screenshot of www.cantoresminores.fi

16. Weekly - Helsinki Design Week


28.10.2021 · helsinki design weekly: keskustelua, uutisia ja ilmiÖitÄ muotoilusta ja arkkitehtuurista – helsinki design weekly: keskustelua, uutisia ja ilmiÖitÄ muotoilusta ja arkkitehtuurista –


Screenshot of helsinkidesignweek.com

17. Etusivu - Helsinki Pride Helsinki Pride


Helsinki Pride -yhteisö on olemassa, jotta kukaan ei jäisi yksin. Teemme töitä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten oikeuksien ja hyvinvoinnin eteen. Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, joka järjestetään vuosittain kansainvälisen Pride …


Screenshot of pride.fi

18. HS Helsinki | Hurja viikko – Halloween-rojua ...


Hurja viikko – Halloween-rojua jonotetaan pitkin Helsingin katuja, 5-vuotias pikkupoika lietsoi kokonaisen naapuruston kauhutempaukseen. Arvo Kaarna on suuri halloweenin ystävä, ja sen ansiosta Tapanila on tänä vuonna yksi Helsingin halloween-keskuksista.


Screenshot of www.hs.fi

19. Helsingin kuntapolitiikan viikko 43/2021 | Uusi Suomi ...


22.10.2021 · Helsingin kuntapolitiikan viikko 43/2021. Pia Pakarinen 22.10.2021 17:52 päivitetty 22.10.2021 17:52. Kaupunginhallituksen esityslistalla on tulo- ja kiinteistöveroprosentit ja kuntalaisten aloitteita. Uusi uudistusjaosto käsittelee aloitettani oppilas- ja opiskelijahuollon säilyttämisestä KASKOssa sote-uudistuksen jälkeenkin.


Screenshot of puheenvuoro.uusisuomi.fi

20. Konsertit - UMO Helsinki Jazz Orchestra


Menneet konsertit -. JÄLKITALLENNE: UMO Helsinki feat. Mirja Mäkelä, joht. Anna-Maria Helsing – Hiljaisuuden muotokuvia. Great Voices: Efrat Alony (IL) feat. UMO Helsinki – New Jewish Folk Songs. UMO Helsinki & Ilmavoimien Big Band feat. Antti Koivula & Elena Mindru – The Big Xmas. Great Voices: Ola Onabulé (UK/NGR) feat.


Screenshot of umohelsinki.fi

Vastaa