Helsinki Vantaa Lentokenttä Bussi Turkuun: Paras

1. Helsinki–Turku-tarjous - Matkahuolto

Helsinki–Turku-tarjous. Halvat nettitarjousliput alkaen 2 € Osta verkkokaupasta aikaisintaan 60 päivää ennen linja-auton lähtöä ja viimeistään 30 minuuttia ennen linja-autovuoron lähtöä sen alkupisteestä. Tutustu aikatauluihin ja osta lippu.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

2. Reitit ja pysäkit - ExpressBus


Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevästi. ExpressBussilla pääset kätevästi suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Eri puolilta maata saapuvia lentoasemavuoroja on yhteensä yli sata, joista saat tietoa aikatauluhaustamme (Helsinki-Vantaan lentoasema). Lentoasemavuoroista voi kysyä myös Matkahuollosta. Lippu Helsinki-Vantaalle


Screenshot of www.expressbus.fi

3.
4. Turku – Helsinki-vantaa-lentoasema bussit ja junat ...


Turku – Helsinki-vantaa-lentoasema VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.


Screenshot of www.perille.fi

5. Helsinki–Vantaalle suoraan pikavuorobussilla - Matkahuolto


Pysäkki sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalin 2 välittömässä läheisyydessä. Näin siirtyminen bussista terminaaliin ja terminaalista bussiin sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ilman että matkatavaroita tarvitsisi kantaa pitkiä matkoja. Bussin kyydissä kulkee mukana lisämaksutta kaksi matkalaukkua matkustajaa kohden.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

6. Turku – Helsinki-vantaa lentoasema bussit ja junat ...


Turku – Helsinki-vantaa lentoasema bussit ja junat yhdellä sivulla. Hinnat ja aikataulut: VR, Onnibus, Matkahuolto, Savonlinja, Pohjolan Liikenne.


Screenshot of www.matkakeisari.fi

7. Näin pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle - OnniBus


Osta liput; Aikataulut; Pysäkit; Liikennetiedotteet; 0


Screenshot of www.onnibus.com

8. Näin pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle - OnniBus


Onnibussilla matkustat edelleen edullisesti Helsinki-Vantaan lentoasemalle! Katso tämän hetkinen ratkaisu alla olevasta linkistä. Katso vaihtoehdot lentokentälle Toistaiseksi alla oleva tieto ei ole ajankohtainen.---Lentoon punaisilla busseilla: OnniBus.com kuljettaa useilta eri paikkakunnilta Helsinki-Vantaan lentoasemalle aivan Terminaali 2:n viereen.


Screenshot of www.onnibus.com

9. Lentokenttäliput - Vainion Liikenne


4.11.2021 · Lentokenttäbussi vie sinut ajoissa kentälle. Vainion Liikenteen kyydissä pääset suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Lentokenttäbussi vie turvallisesti suoraan terminaalille, niin olet levännyt jo matkasi alussa. Turusta Helsinki-Vantaan lentokentälle, Terminaali 2. Osta lippu. Vainion Liikenne – Enemmän samalla.

Screenshot of vainionliikenne.fi

10. Lentokenttäbussi | Finavia


Lentoaseman bussiyhteyksissä on muutoksia ja peruutuksia koronavirustilanteen vuoksi. Tarkistathan päivitetyt tiedot suoraan liikennöitsijältäsi. Tietoa aikatauluista löytyy kootusti seuraavilta sivustoilta: Helsingin seudun paikallisliikenne: HSL ja reittiopas; Pitkän matkan bussit: Matkahuolto


Screenshot of www.finavia.fi

11. ExpressBus.fi etusivu

ExpressBus lyhyesti. ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Busseilla pääset tihein vuorovälein kaikkiin keskeisiin paikkoihin, ja laajan pysäkkiverkoston ansiosta pääset kyytiin sujuvasti reittien varrelta.

Screenshot of www.expressbus.fi

12. Bussiyhteydet Turku–Vantaa | Halpoja Lippuja | Omio


Kun valintasi on bussi matkustajien lähtöasema on yleensä Turku Railway Station, sen ja kaupungin keskustan etäisyys on 0 kilometriä. Pääteasemasi on Vantaa, Helsinki-Vantaan lentoasema (T2 Saapuvat), josta on matkaa kaupungin keskustaan 4 km.


Screenshot of www.omio.fi

13. Helsinki - Turku bussit ja junat – vertaile aikataulut ...Screenshot of www.perille.fi

14.


Matkahuolto


Screenshot of liput.matkahuolto.fi

15. Kuinka päästä kohteeseen Expressbus Turku-Helsinki ...


Voit päästä kohteeseen Expressbus Turku-Helsinki-Vantaa lentoasema liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 15 , 22A , 23B , 301 , 7 , 702 , 8 , 801


Screenshot of moovitapp.com

16. Helsinki - Turku bussit. Aikataulut ja hinnat ...


6.11.2016 · Löydä edullinen bussi Helsinki – Turku matkalle. Näytämme aikataulut ja hinnat Pohjolan Liikenne, Savonlinja, Onnibus ja Matkahuolto yritysten verkkokaupoista. Helsinki – Turku bussit taittavat noin 180 kilometrin mittaisen bussimatkan reiluun kahteen …


Screenshot of www.matkakeisari.fi

17. Turku-Helsinki-Turku - Vainion Liikenne


Turku-Helsinki-Turku. Korona-viruksen takia matkustajamäärät ovat pienentyneet olennaisesti, joten valitettavasti joudumme muuttamaan aikataulujamme aika ajoin tilanteen mukaan. KATSO VOIMASSA OLEVA AIKATAULU. Turku-Helsinki-Turku. Osta lippu. Vainion Liikenne – Enemmän samalla.


Screenshot of vainionliikenne.fi

18. Lentokenttäkuljetukset – Matkataksit


Auto on varattu yksin asiakkaallesi, Sinulle tai ryhmällesi. Emme yhdistele tilauksia. Kuljettaja on sinua tai asiakastasi vastassa terminaalissa. Kuljettaja voi avustaa matkustajat terminaaliin matkatavaroineen ja avustaa automaattisessa lähtöselvityksessä. Matkataksit odottaa yhteydenottoasi! Soita 044-5151335. Pyydä tarjous mail ...


Screenshot of www.matkataksit.fi

19. Junalla lentokentälle - VR


Unohda pysäköintimaksut ja liikenneruuhkat – juna on kätevin tapa matkustaa lentokentälle. Pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle yhdellä junalipulla kaikkialta Suomesta. Lentokentän rautatieasemalta kävelet sujuvasti sisäkautta molempiin lentoaseman terminaaleihin.


Screenshot of www.vr.fi

20. Pohjolan Liikenne - Mukavia bussimatkoja edullisesti


12.10.2021 · 26.10.2021 - Muutoksia aikatauluihin 1.11.2021 alkaen 25.10.2021 - Pohjolan Liikenne luopuu maskipakosta Länsi-Uudenmaan liikenteessä 12.10.2021 - Poikkeusreitti Nummela-Helsinki-välillä 13.10. ja 14.10. päällystystöiden takia


Screenshot of www.pohjolanliikenne.fi

Vastaa