Helsinki Ulkojäät: Paras

1. Helsinki lapsille ja perheille | Stadissa.fi

Luistelukentät * Kaudella 2021 Helsingin kaikki ulkojäät ovat ilmaisia Lue lisää Hiihtoladut * Opettele pienten kanssa hiihtämisen taitoja Lue lisää SISÄAKTIVITEETIT Leikkipuisto Loru * - Oodin leikkipuisto, jossa ohjelmaa satuihin ja lukemiseen liittyen (Keskustakirjasto Oodi) Lue lisää WeeGee


Screenshot of www.stadissa.fi

2. Studies


Studies


Screenshot of studies.helsinki.fi

3. Pukinmäen tekojääkaukalo | Palvelukartta


Osoite: Kenttätie 3. Aukioloajat: Tekojää suljettu 2020-2021 kauden osalta. Katso sijainti kartalla


Screenshot of palvelukartta.hel.fi

4. Helsingin luistelukentät, yleisöluistelut ja ...


Helsingin luistelukentät ovat avoinna kelien salliessa alkutalvesta alkukevääseen. Tekojäillä ja halleissa luistellaan pisimpään. Katso avoinna olevien ulkojäiden kunto (luistelukauden alussa ja lopussa) täältä. Kaudella 2020-2021 kaupungin tekojäillä luistellaan ensi kertaa täysin ilmaiseksi.


Screenshot of www.stadissa.fi

5.
6. Ulkoilu | Helsingin kaupunki


Helsingin kaupunki omistaa 14 600 hehtaarin suuruisen merialueen kaupungin läheisyydessä ja lähikunnissa. Tällä alueella voi kalastaa lunastettuaan kalastusluvan. Helsingin merialueella on tavattu noin 60 kalalajia, muun muassa meritaimenta, kuhaa ja siikaa. Lohi nousee kaupungin keskelle laskevaan Vantaanjokeen. Kalastus


Screenshot of www.hel.fi

7. Vantaan kaupunki - Ulkojäät


Tietoa Vantaan ulkoliikuntapaikoista, joihin kuuluvat mm. nurmikentät, tenniskentät, skeittipaikat, lähiliikuntapaikat ja ulkojäät


Screenshot of www.vantaa.fi

8. mSki


Helsingin latutilanne: ulkoliikunta.fi ulkoliikunta.fi


Screenshot of www.mski.fi

9. Tekojääkentät ja luistelukentät | Helsingin kaupunki


Kymmenet luistelukentät ja 10 tekojääkenttää ympäri Helsingin tarjoavat luistelun ja pelaamisen riemua kaikenikäisille. Luistelukenttien luistelukuntoa voi seurata Ulkoliikunta.fi -karttapalvelu. sta. Kaikilla tekojäillä luistelu on maksutonta. Aukioloajat ja muita tietoja löytyy kenttien sivuilta.

Screenshot of www.hel.fi

10. Ulkoliikuntakartta


Ulkoliikuntakartta on digitaalinen karttapalvelu, josta löytyvät pääkaupunkiseudun ladut ja latutiedot, luistelukentät ja tekojäät, sekä uimarannat ja maauimalat. Palvelun ulkoliikuntatiedot tuottavat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kirkkonummi.


Screenshot of ulkoliikunta.fi

11. Vuokra-asunnot Helsinki - Vuokravakuus 0 € - M2-Kodit

1.11.2021 · Helsingin kaupunki tarjoaa paljon ilmaisia tai edullisia harrastusmahdollisuuksia, sillä kaupungilla on 12 kuntosalia sekä paljon ulkokuntosaleja. Ulkojäät, uimahallit, urheilukentät, tenniskentät, ladut ja talviuintipaikat ovat myös kaupungin huollettavana, joten harrastamaan pääsee ympäri vuoden.

Screenshot of m2kodit.fi

12. Liikunnat.fi ? Tuhannet liikuntakurssit, -tapahtumat ja ...


Palveluita on kolmea erilaista, jotka ovat merkitty tunnusvärein. Liiku nyt tarkoittaa päivittäistä liikuntaa, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kurssit ja valmennukset tarkoittaa seuratoimintaa, valmennuksia ja yksittäisiä liikuntakursseja. Tapahtumat tarkoittaa erilaisia liikunta-alan urheilutapahtumia ja ...


Screenshot of liikunnat.fi

13. Latutilanne lähiladuiltasi kätevästi kartalla


Ladut.fi on hiihdon harrastajille tarkoitettu latutilannepalvelu, jonka kautta voit etsiä lähiseutusi hiihtolatuja ja tarkastella niiden kuntoa.


Screenshot of ladut.fi

14.


Osoite: Käskynhaltijantie 11. Aukioloajat: Tekojää suljettu 2020-2021 kauden osalta. Katso sijainti kartalla


Screenshot of palvelukartta.hel.fi

15. Tervetuloa ympärivuotisesti aktiiviseen Vuokattiin ...


Helsingistä 575 km Tampereelta 480 km Jyväskylästä 332 km Oulusta 189 km. Saapuminen Vuokattiin. Jouluiloa oman mielen mukaan. Mielekästä tekemistä löytyy laajasta tarjonnasta varmasti jokaisen makuun. Nopealle varaajalle tarjolla on joulun majoitusvaihtoehtoja erikoishinnoin.


Screenshot of vuokatti.fi

16. Etusivu - Vihti


Koronavirus COVID-19. Koronavirustilannetta koskeva tieto on keskitetty Vihti.fi/koronavirus-sivulle. Vihdissä voimassa olevat suositukset ja rajoitukset päivitetty 4.11.2021. Tilannetiedote päivitetty 1.11.2021. Löydät kaikki tuoreimmat koronaa koskevat tiedot tältä sivulta kohdasta….


Screenshot of www.vihti.fi

17. Ilves - osta viralliset liput | lippu.fi


Katso kaikki Ilves tapahtumatiedot ja osta liput Lippupisteen verkkokaupasta | lippu.fi


Screenshot of www.lippu.fi

18. Vantaan kaupunki - Käyttövuorot


Vantaan kaupungin liikunnan palvelualue hallinnoi liikuntapaikkojen, koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien tilojen vapaa-ajankäyttöä. Käyttövuoroja myönnetään vuosittain satoihin liikuntatiloihin. Liikuntatilojen käyttövuoroja myönnetään ensisijaisesti vantaalaisille liikunta- ja …


Screenshot of www.vantaa.fi

19. X - Veikkauksen asiakaslehti - Veikkaus


X-lehti yllättää oivaltavilla näkökulmilla ja menee lukijan tunteisiin. X:n ydinsisältöä ovat syväluotaavat ja kuvallisesti voimakkaat tarinat Suomesta ja maailmalta. Aihepiirejä ovat urheilu, kulttuuri, tiede ja koko universumi. Rohkeasti ja kansainvälisellä tasolla.


Screenshot of www.veikkaus.fi

20. Helsinki – Wikipedia


Helsinki (ruots. Helsingfors) on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Se sijaitsee Suomenlahden pohjoisrannalla Uudenmaan maakunnan keskiosassa. Helsingin naapurikunnat ovat lännessä Espoo, pohjoisessa Vantaa ja idässä Sipoo.Kaupungissa on 658 339 asukasta. Helsingin keskustaajama ulottuu usean naapurikunnan alueelle, kuten Espooseen ja Vantaalle.


Screenshot of fi.wikipedia.org

Vastaa