Helsinki Terveysneuvonta: Paras

1. Helsingin terveysneuvonta sai uuden numeron - Kaupunki | HS.fi

17.12.2014 · Helsingin terveysneuvonta sai uuden numeron. Helsingin uusi terveysneuvonta palvelee vuodenvaihteesta eteenpäin numerossa 09 310 100 23. Yksi selkeä numero kysymyksille siis säilyy sittenkin, vaikka kuntien yhteinen puhelinpalvelu lopettaa.


Screenshot of www.hs.fi

2. Helsingin ja Espoon terveysneuvonta saa uuden numeron ...


18.12.2014 · Helsingin uusi terveysneuvonta palvelee vuodenvaihteen jälkeen numerossa 09 310 100 23. Yksi selkeä numero kysymyksille siis säilyy sittenkin, vaikka kuntien yhteinen puhelinpalvelu lopettaa. Espoossa terveysneuvonnan numero on tammikuusta eteenpäin 09 87 10023.


Screenshot of www.hs.fi

3. Terveysneuvonta - Suomi.fi


Chatbot on jokaisen terveysaseman sivulla. - Voit arvioida hoidon tarvetta ja hakea hoito-ohjeita Omaolo-palvelussa. - Kiireellisessä asiassa oman terveysaseman ollessa suljettu soita Päivystysavun numeroon 116 117. - Soita terveysneuvonnan numeroon 09 310 10023, kun sinulla on kiireettömiä terveyteen tai terveyspalveluihin liittyviä ...


Screenshot of www.suomi.fi

4. Terveysneuvonta, asiointipalvelut - Terveysneuvontapuhelin ...


4.11.2021 · Terveysneuvonta, asiointipalvelut - Terveysneuvontapuhelin. Terveysneuvontaa saa vuorokauden ympäri terveysasemien chatbotista, Omaolo-palvelusta ja terveysneuvontapuhelimesta. Saat terveysneuvontaa vuorokauden ympäri terveysasemien chatbotista, Omaolo-pal ...


Screenshot of www.suomi.fi

5. Helsingin ympärivuorokautinen terveysneuvontanumero ...


Helsingin kaupungin terveysneuvontanumero toimii jälleen. Neuvontapalvelu (siirryt toiseen palveluun) numerossa 09 3101 0023 palautettiin käyttöön keskiviikkona.. Helsingin terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarisen mukaan palvelu oli tilapäisesti pois käytöstä maaliskuusta lähtien, kun neuvonta keskitettiin Helsingin päivystysavun ja koronavirukseen erikoistuneiseen ...


Screenshot of yle.fi

6.




7. Terveys Helsingissä - InfoFinland



Screenshot of www.infofinland.fi

8. Terveysneuvontapuhelin auttaa Helsingissä | ET


16.11.2017 · Helsingin kaupungin terveysneuvonta ympäri vuorokauden, puh. 09 310 10023. Kauniaisissa, Keravalla ja Kirkkonummella neuvontaa ympäri vuorokauden, puh. 09 87 10023. Iltaisin ja viikonloppuisin numero palvelee myös espoolaisia. Vantaalla virka-ajan ulkopuolella, puh. 09 471 67060.


Screenshot of www.etlehti.fi

9. Terveysneuvonta | Helsingin kaupunki


Terveysneuvonta. Saat terveysneuvontaa vuorokauden ympäri terveysasemien chatbotista, Omaolo-palvelusta ja terveysneuvontapuhelimesta. - Terveysasemien chatbot ohjaa hakemaan terveyspalveluja oikeasta paikasta ja neuvoo myös hammashoitoon, mielenterveyteen, päihteisiin ja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa.

Screenshot of www.hel.fi

10. Terveysneuvonta, asiointipalvelut | Helsingin kaupunki


Terveysneuvonta, asiointipalvelut. Terveysneuvontaa saa vuorokauden ympäri terveysasemien chatbotista, Omaolo-palvelusta ja terveysneuvontapuhelimesta.


Screenshot of www.hel.fi

11. Taksi Helsinki 0100 0700 - Vuorokauden ympäri, aina ...

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita koko pääkaupunkiseudulla joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina.

Screenshot of www.taksihelsinki.fi

12. Terveysneuvonta - Suomi.fi


Saat terveysneuvontaa vuorokauden ympäri terveysasemien chatbotista, Omaolo-palvelusta ja terveysneuvontapuhelimesta. - Terveysasemien chatbot ohjaa hakemaan terveyspalveluja oikeasta paikasta ja neuvoo myös hammashoitoon, mielenterveyteen, päihteisiin …


Screenshot of valtuusrekisteri.test.suomi.fi

13. Korvaushoitoa Breikki Helsingissä - Diakonissalaitoksen Hoiva


Terveysneuvonta Tampere. Lue lis ... Breikki Helsinki toimii elokuun lopusta 2021 alkaen Metsälässä, os. Asesepänkuja 2 A. Yksikkö yhdistää saman katon alle palvelut, joita aiemmin tarjosivat Breikki Helsinki Alppikatu ja Breikki Helsinki Hia. Lisätietoja korvaushoidosta.


Screenshot of www.hoiva.fi

14.


Terveysneuvonta ja terveystarkastukset. Sosiaali- ja terveysministeriöllä on yleinen ohjaus- ja valvontavastuu terveysneuvonnasta ja terveystarkastuksista. Terveysneuvonnalla tarkoitetaan terveydenhuollon ammattihenkilöstön toimintaa.


Screenshot of stm.fi

15. Terveysneuvonta - Lapset, nuoret ja perheet - THL


Terveysneuvonta Voimavaralähtöiset menetelmät Neuvolatyön lomakkeet Neuvolatyön lainsäädäntö ja suositukset ... Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisuja 1, Helsinki. Kyttälä P, Erkkola M, Ovaskainen M-L, Lehtinen-Jacks S, Uusitalo L, Kronberg-Kippilä C, Lindfors P, Tapanainen H, Lahti-Koski M, Koivumäki T, Hakulinen-Viitanen ...


Screenshot of thl.fi

16. Etusivu | HUS


Uudenmaan alueellinen koordinaatioryhmä esittää aluehallintovirastolle rajoituksia tapahtumiin. Mediatiedote - 12.11.2021 10.54.


Screenshot of www.hus.fi

17. Vantaan kaupunki - Terveysneuvonta



Screenshot of www.vantaa.fi

18. Terveys | Espoon kaupunki


Olet Espoon kaupungin virallisilla verkkosivuilla. Sivusto on uusi ja osa sivuista on vielä työn alla. Voit antaa palautetta uudesta espoo.fi:stä kyselyssä (ulkoinen linkki).


Screenshot of www.espoo.fi

19. Päihdepalvelut - Diakonissalaitoksen Hoiva


Päihdepalveluyksikkö Breikki Helsinki ja Breikki Tampere tarjoavat päihdekuntoutusta asiakkaan tavoitteet huomioiden. Avohuumehoitoa tarjoaa Breikki Tampere. Se sisältää palveluntarpeen arvioinnin, yksilö- ja ryhmätyöskentelyn sekä avovieroituksen. Terveysneuvonta toimii päihdepalveluyksikkö Breikki Tampereen tiloissa.


Screenshot of www.hoiva.fi

20. Helsinki aloittaa taas matkailijoiden terveysneuvonnan ...


28.4.2009 · Nyt Helsinki aikoo antaa terveysneuvontaa terveysasemilla. Erillistä poliklinikkaa tarkoitusta varten ei perusteta. - Terveysneuvonta ei kuulu hoitotakuuseen. Jos terveysasemalla on kiireistä, ajan saaminen voi kestää, Helsingin terveysasemien johtaja Antti Iivanainen sanoo.


Screenshot of www.mtvuutiset.fi

Vastaa