Helsinki Tallinna Tunneli Vesterbacka: Paras

1. Helsinki–Tallinna-tunnelin suunnittelu jatkuu

5.5.2021 · Peter Vesterbacka lupaa vastoinkäymisistä huolimatta: junalla pääsee Helsingistä Tallinnaan 24.12.2024 06.06.2021 7:00 Tallinna-tunneli on vastatuulessa ja Peter Vesterbackalla selitys valmiina: Helsingillä on heikko itseluottamus


Screenshot of www.iltalehti.fi

2. Viro tyrmäsi Vesterbackan tunnelihankkeen: Ministerin ...


30.7.2020 · Tallinna-tunneli Peter Vesterbacka Helsinki Tallinna Kotimaa. MTV UUTISET – STT. LIVE. MTV Uutiset Live. MTV Uutiset Live Katso päivän kiinnostavimmat uutiset MTV Uutiset Livestä! Luetuimmat. nyt tänään viikko Lataa lisää Näytä lisää ...


Screenshot of www.mtvuutiset.fi

3. Peter Vesterbacka lupaa: junalla Helsingistä Tallinnaan ...


6.6.2021 · Peter Vesterbacka lupaa vastoinkäymisistä huolimatta: junalla pääsee Helsingistä Tallinnaan 24.12.2024. Helsinki–Tallinna-tunnelin parissa vuosia työskennelleet yrittäjät odottavat tällä hetkellä kuumeisesti lupaa rakennustöiden aloittamiseen. Peter Vesterbacka on työstänyt Helsingin ja Tallinan välistä tunnelia jo vuosia.


Screenshot of www.iltalehti.fi

4. Peter Vesterbacka: Helsingistä Tallinnaan voi päästä ...


17.7.2021 · Vesterbackan mielestä tunneli toisi helpotusta tilanteeseen. – Tallinnan-tunneli on suurin ilmastoteko, mitä pystytään tekemään. Suomi on saari, täältä ei pääse kuin lentämällä tai lautalla. Ja kaikki ymmärtävät, ettei ole realistista mennä junalla Tornio-Haaparannan kautta Eurooppaan, Vesterbacka sanoo.


Screenshot of www.mtvuutiset.fi

5.
6. Helsingin Tallinna-tunneli sai yllättävän kilpailijan ...


21.9.2017 · Helsingin Tallinna-tunneli sai yllättävän kilpailijan Espoosta – Peter Vesterbacka kokoaa jo kansainvälistä rahoitusta ja on siksi opetellut puhumaan kiinaa. Kun virkamiehet vasta selvittävät, onko tunneli fiksu ratkaisu, Rovion pelikonkari Peter Vesterbacka kokoaa jo kansainvälistä rahoitusta Espoon kautta kulkevalle tunnelille.


Screenshot of www.hs.fi

7. Helsinki–Tallinna-rautatietunneli – Wikipedia


Helsinki–Tallinna-rautatietunneli on rakennettavaksi ehdotettu merenalainen rautatietunneli, joka muodostaisi ratayhteyden Suomen Helsingin ja Viron Tallinnan välille ja yhdistäisi Suomen rautatiet Baltiaan ja edelleen Keski-Euroopanrautateihin. Tunneli toimisi sekä henkilö- että tavaraliikenteen yhteytenä. Se olisi valmistuessaan maailman pisin meren alla kulkeva rautatietunneli . Tunnelin kautta maiden välinen k…


Screenshot of fi.wikipedia.org

8. Peter Vesterbacka: Tallinnan tunnelin kaavaprosessi ...


26.12.2019 · Tallinnan tunneli on nyt Vesterbackan päällimmäinen hanke. Seuraavana listalla on raideyhteys Pietariin. Ajatuksena on uusi rata, joka tiputtaisi Helsinki-Vantaan ja Pulkovon lentokenttien välisen matka-ajan 3,5 tunnista tuntiin ja 22 minuuttiin. Alustava suunnitelma on olemassa. Venäjän puolella on iso intressi tähän.


Screenshot of www.maaseuduntulevaisuus.fi

9. Peter Vesterbacka: Helsinki–Tallinna-tunneli on kuin ...


10.1.2018 · Peter Vesterbacka: Helsinki–Tallinna-tunneli on kuin startup-yritys – lapio maahan jo tänä vuonna. Pelialan konkari alkaisi rakentaa Keilaniemen kautta kulkevaa Helsinki–Tallinna-tunnelia jo tänä vuonna. Valmista olisi jouluna 2024.

Screenshot of yle.fi

10. Jos Helsinki–Tallinna-tunneli toteutuu, Suomesta tulee ...


8.3.2019 · Jos Helsinki–Tallinna-tunneli toteutuu, Suomesta tulee osa Kiinan arktista silkkitietä – Peter Vesterbacka toivoo rahoitusta myös länsimaista. Vielä ei ole selvää, kulkisiko huippunopea juna lentokentältä Tallinnaan Helsingin vai Espoon kautta.


Screenshot of yle.fi

11. Helsinki–Tallinna -tunnelin täytyy olla valtiollinen ...

28.4.2021 · Helsinki–Tallinna -tunneli kiina peter vesterbacka taavi aas tunneli Suomesta Viroon 13.11.2021 | Viro Maaliskuussa 2022 pääsee jälleen sinivalkoisin siivin Helsingistä Tarttoon

Screenshot of balticguide.ee

12. Peter Vesterbacka selittää Der Spiegelissä mahdottomana ...


8.9.2019 · Peter Vesterbacka selittää Der Spiegelissä mahdottomana pidettyä aikataulua – tavoitteena avata Helsinki-Tallinna-tunneli 2024. Saksalainen Der Spiegel -lehti haastatteli liikemies Peter Vesterbackaa tämän masinoimasta Helsinki-Tallinna-tunneli­hankkeesta.


Screenshot of www.is.fi

13. Helsinki-Tallinn tunnel: checking in with the world’s ...


2.11.2019 · Finnish entrepreneur Peter Vesterbacka’s vision for the Helsinki-Tallinn tunnel is an ambitious one, and he thinks he can get it built by 2024. Given that public feasibility studies have estimated completing the project in 2040, can this privately backed development secure approval from the Finnish and Estonian governments? Chris Lo investigates.


Screenshot of rail.nridigital.com

14.


3.12.2018 · Tunneliprojektissa on kyse muustakin kuin tunnelista. Vesterbackan ajatuksissa on kehittää kansainvälistä yhteistyötä muun muassa yliopistojen välille.


Screenshot of www.kaleva.fi

15. Vesterbackan tunnelihanketta Tallinnaan rahoittamaan ...


3.12.2018 · Vesterbacka arvoi, että omaa rahaa hankkeeseen on viimeisen kahden vuoden aikana palanut 2–3 miljoonaa euroa. Yhtiön arvion mukaan tunneli maksaa itsensä takaisin 17 vuodessa. Lisäksi tunneli on jo Uudenmaan maakuntakaavaehdotuksessa, ja arvio tunnelin ympäristövaikutuksista jätetään ely-keskukselle tammikuussa.


Screenshot of www.savonsanomat.fi

16. Liikenneministeriöltä täyskäännös Tallinna ...


26.11.2019 · Helsinki-Tallinna -tunnelia valmistelevan Finestbay Arean perustaja Peter Vesterbacka sanoo, että hanke etenee. – Tunneli ei ole riippuvainen Rail Balticasta, oikeastaan päinvastoin. Olisi tietysti hyvä, että Rail Balticakin saataisiin toimimaan, sanoo Vesterbacka.


Screenshot of www.aamulehti.fi

17. Peter Vesterbacka: Tunneli toisi lisää vaihtoehtoja ...


7.6.2019 · Peter Vesterbacka: Tunneli toisi lisää vaihtoehtoja logistiikkaan. Maailman pisin merenalainen rautatietunnelihanke Suomesta Viroon etenee kuin juna, mikäli on uskominen hankkeen puuhamiestä Peter Vesterbackaa. Matka-aika maiden välillä on silloin vain 20 minuuttia, kun juna yhdistää lentokentät ja kaupungit toisiinsa. Helsingin ja ...


Screenshot of www.ostologistiikka.fi

18. Helsinki–Tallinn Tunnel - Wikipedia


The Helsinki-to-Tallinn Tunnel is a proposed undersea tunnel that would span the Gulf of Finland and connect the Finnish and Estonian capitals by train. The tunnels length would depend upon the route taken: the shortest distance across would have a submarine length of 50 kilometres (30 mi), which would make it the longest undersea tunnel in the world (both the Channel Tunnel and Seikan Tunnel ...


Screenshot of en.wikipedia.org

19. Helsinki–Tallinna-tunneli auki jo 24.12.2024? – TE ...


10.1.2018 · Kiinasta rahaa Helsingin ja Tallinnan yhdistävää tunnelia varten etsivän Peter Vesterbackan mukaan ajatus on nyt, että juna kulkisi 24. joulukuuta vuonna 2024. Helsinki–Tallinna-tunneli auki jo …


Screenshot of www.uusisuomi.fi

20. Helsinki–Tallinna-tunnelista uusia yksityiskohtia ...


20.11.2017 · Helsinki–Tallinna-tunnelista uusia yksityiskohtia: Pituus rikkoisi ennätyksiä. Tallinnan ja Helsingin välinen tunneli kulkisi syvällä ja veisi matkustajat nopeasti kaupungista toiseen.


Screenshot of www.is.fi

Vastaa