Helsinki Taksi Hinta: Paras

1. Taksin ennakkotilaus | Kilpailukykyiseen hintaan

Taksin ennakkotilaus onnistuu helposti varauskalenterimme kautta. Tutustu hinnastoomme ja tilaa taksi! Hinnasto – paljonko taksi maksaa? Emme veloita ennakkotilausmaksua, mutta taksikyydin minimi­veloitus on 40 €. Maksu koostuu lähtömaksusta sekä matkasta ja siihen käytetystä ajasta.


Screenshot of www.taksiennakkoon.fi

2. Näin paljon taksimatkat maksavat Helsingissä ...


3.7.2020 · Taksi Helsinki Oy toimii Helsingin lisäksi muillakin alueilla ja se onkin Suomen suurin taksien välitysyhtiö. Taksi Helsinki on ollut toiminnassa vuodesta 1989 ja sillä on pääkaupunkiseudulla 1300 taksia liikenteessä. Taksihelsingin sovellus on helppokäyttöinen, ja rekisteröinti on hieman nopeampi kuin muissa palveluissa.


Screenshot of www.vertaaensin.fi

3.
4. Taksi Helsinki hinta - lisätiedot palveluhinnoistamme


Taksi Helsingin hinta. Hinnasto. 1300 taksia; 24/7; 1. Laatu; 2. Turvallisuus; 3. Saatavuus; Tilaa sovelluksella. tai soita numeroon. 0100 0700 (2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm) Hinnat sisältävät ALV 10 %, ellei muuta mainita. Matkan kokonaishinta muodostuu lähtömaksusta sekä kilometri- ja minuuttiveloituksesta.


Screenshot of www.taksihelsinki.fi

5. Taksin hinta - Tutustu taksihinnastoomme | Kovanen


30.4.2021 · Taksimatkan hinta muodostuu kuljetusta matkasta ja siihen käytetystä ajasta. Ennakkotilauksiin lisätään ennakkotilausmaksu. Taksihinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %, ellei muuta mainita. Katso hinnasto alta.


Screenshot of www.kovanen.com

6.
7. Hinnasto - Lähitaksi


Tavarakuljetuksia ovat kuljetukset, joissa taksit kuljettavat enintään 100 kg painoisia tavaroita, kirjeitä yms. lähetyksiä, eikä kyydissä ole lainkaan henkilömatkustajia. Tavarakuljetusten hinta sisältää 24 % arvonlisäveroa. Tutustu Lähitaksin tavarakuljetushinnastoon. Lentokenttä


Screenshot of www.lahitaksi.fi

8. Hinnat - iTaksi - Taksipalvelu


1.9.2021 · Kaikissa iTaksin takseissa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit. Kuljetukset, joissa taksit kuljettavat tavaroita, kirjeitä yms. lähetyksiä, eikä kyydissä ole lainkaan henkilömatkustajia, ovat tavarakuljetuksia. Tavarakuljetusten hinta sisältää 24% arvonlisäveroa.


Screenshot of www.itaksi.fi

9. Hintalaskuri - Lähitaksi


Hinta-arviot voimassa Lähitaksin toimialueella, jonka löydät täältä. Otathan huomioon, että taksilaskurin antama reitti on aina ehdotus ja kuljettaja voi arvionsa mukaan valita myös toisen reitin. Hinta-arvio ei ole sitova. Lopullinen hinta voi vaihdella liikenneolosuhteiden, kuten ruuhkatilanteen perusteella.

Screenshot of www.lahitaksi.fi

10. Hintalaskuri - Taksi Helsinki


Tilaa Taksi 0100 0700 (2,90 € + 0,55 €/min + pvm/mpm) Tilaa taksi; Taksi Helsinki -sovellus; Palvelut; Yrityspalvelut; Evästeasetukset


Screenshot of www.taksihelsinki.fi

11. Taksi Helsinki Hinta-arvio

Taksihinnat Lasketut reitit ovat ehdotuksia. Kuljettaja voi valita toisenkin reitin. Hinta-arvio ei ole sitova, se perustuu tämänhetkiseen liikennetilanteeseen.

Screenshot of extranet.taksihelsinki.net

12. Mikä taksi on edullisin? Hintavertailu onnistuu nyt ...


18.8.2018 · Taksien hintavertailu onnistuu nyt helposti yhdessä paikassa. Heinäkuussa päivänvalon nähnyt taksiliikenneuudistus mullisti taksilla reissaamisen Suomessa. Matkustajan näkökulmasta suurin muutos on hinnoittelun vapautuminen, ja eri taksiyritysten hintojen vertailulla voikin säästää selvää rahaa. Aluksi se ei ollut helppoa, mutta ...


Screenshot of www.perille.fi

13. Koti - FINNTAKSI Taksi Helsinki - Taksi Hinta - Hels


Helsinki Taksi, Taksi Helsinki Meille on tärkeää, että asiakkamme ja kuljettajamme kokevat olonsa turvalliseksi matkan aikana.


Screenshot of finntaksi.fi

14.


2.3.2021 · Lataa Helsinki-Vantaan taksialueen kartta: Taksikartta 2.3.2021 alkaen (pdf) Muut taksiyhtiöt. Myös muut taksitoimijat voivat tarjota palveluitaan Helsinki-Vantaan matkustajille. Muiden, kuin yllä mainittujen yhtiöiden kanssa asiakas sopii itse hinnat. Ennakkoon tilatut taksit. Lentoasemalle voit tilata taksin myös ennakkoon.


Screenshot of www.finavia.fi

15. Mitä taksi maksaa taksiuudistuksen jälkeen lentoasemalta ...


7.8.2018 · Taksi Helsinki: Helsingin keskusta 39 €, 5 km säteellä 24 € Asiakkaan kannattaa siis olla tarkkana, minkä hinnoitteluvaihtoehdon valitsee ja valita myös taksijononsa harkiten. Joka tapauksessa vanhat tutut taksiyhtiöt ajavat kyytinsä niillä hinnoilla, jotka hinnastoissaan lupaavat.


Screenshot of www.vantaantaksi.fi

16. Taksi Helsinki ennakkotilaus - Kilpailuta - Tilaataksi.fi


Taxi Helsinki ilmainen kilpailutus ja ennakkotilaus. Yksi tarjouspyyntö riittää. Lähetä se nyt! Taxi Helsinki hinta on nyt helppo selvittää ilmaisen kilpailutuksen ja hintavertailun avulla! Tilaataksi.fi tekee sen puolestasi ja kilpailutuksen jälkeen voit tehdä taxin maksuttoman ennakkotilauksen!


Screenshot of www.tilaataksi.fi

17. Taksimatkan hinta – Taksiliiton kotisivut


Taksimatkan hinta Asiakkaalle on ilmoitettava ennen matkan alkua selkeästi ja yksiselitteisesti matkan hinta tai hinnoittelun perusteet esimerkiksi nettisivuilla tai muissa sähköisissä kanavissa. Myös autossa on oltava hintatiedot matkustajan saatavilla. Taksimatka on voitava maksaa käteisellä, pankkikortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla, jos muusta ei ole etukäteen sovittu ...


Screenshot of www.taksiliitto.fi

18. Taksi lentokentälle - FixuTaxi


30.8.2021 · Taksi lentokentälle – hinta. Tarjoamme kiinteät hinnat lentokenttäkuljetuksille, kun tilaat lentokenttätaksin FixuTaxin sovelluksesta tai online-palvelusta: Taksimatka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 35 €. Ennakkotilausmaksu 10 €. Tarjous koskee FixuTaxi-autoilla ajettuja kuljetuksia (1–6 hlö).


Screenshot of fixutaxi.fi

19. Taksi lentokentälle: Lentokenttätaksi kiinteään ...


30.4.2021 · Taksi lentokentälle Tilaa lentokenttätaksi ennakkoon Kovaselta ja nauti matkastasi. Taksi lentokentälle Kovanen 2021-04-30T13:26:03+03:00 Kovanen 2021-04-30T13:26:03+03:00


Screenshot of www.kovanen.com

20. Taksi - Tilaa sovelluksella tai soita 0100 6060 | Fixutaxi


30.8.2021 · Tiedät aina sentilleen, paljonko matka maksaa. MUUT KULJETUKSET INVAKULJETUKSET ARK. 8-16 soita: 09 7001 8950 KOULUKULJETUKSET ARK. 6-18 soita: 09 424 63202


Screenshot of fixutaxi.fi

Vastaa