Helsinki Somero Matkahuolto: Paras

1. Matkahuolto siirtyy toiselle puolelle Joensuuntietä | Somero

26.6.2018 · Matkahuolto siirtyy toiselle puolelle Joensuuntietä. Someron uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa ensi viikon alusta Mika Salminen. Hän pitää Joensuuntie 18:ssa Someron Keilahallia, jonka yhteyteen Matkahuollon matka- ja pakettipalvelut siirtyvät; heinäkuun 2. päivästä pakettipalvelut ja syyskuussa myös matkaliput.


Screenshot of www.somerolehti.fi

2. Aikataulut, reitit ja pysäkit - Vainion Liikenne


15.11.2021 · Osta liput Aikataulut, reitit ja pysäkit REITTI- JA PYSÄKKIHAKU EI OLE VOIMASSA KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILANTEEN AIKANA Valitse alla olevasta listasta linja ja klikkaa Katso-nappia. Voit suodattaa linjoja pysäkin perusteella. Aikataulujen merkintöjen selitykset sivun alalaidassa. Aikataulujen merkkien selitykset M-S Joka päivä M-L Maanantai – lauantai M-P …


Screenshot of vainionliikenne.fi

3. Matkahuolto Somero - Suomi Cylex


Matkahuolto Somero JOENSUUNTIE 19 …lla/llä,-ssa/ssä Somero, ? Puhelin 02 7485414 kanssa Ajo-ohje


Screenshot of www.cylex.fi

4. Matkahuolto


Matkahuolto


Screenshot of liput.matkahuolto.fi

5. Somero Pikavuorot.fi : Hintavertailu ja aikataulut ...


Palvelusta voi siirtyä suoraan ostamaan matkalipun kyseessä olevan yhtiön verkkokaupasta. Sivustolla vierailee kuukausittain yli 30 000 käyttäjää ja tällä hetkellä palvelu listaa seuraavien yhtiöiden ja yhteenliittymien hinnat ja aikataulut: Finnair, Matkahuolto, Norwegian, Onnibus.com, Pohjolan Liikenne, PoriExpress, Savonlinja, VR.


Screenshot of www.pikavuorot.fi

6. Helsinki Somero 20.05.2015 Pikavuorot.fi : Hintavertailu ...


Vertaa Pikavuorot.fi -palvelussa linja-auto- ja juna hinnat ja aikataulut Onnibus.com, Poriexpress, VR, Matkahuolto -sivuilta helposti!


Screenshot of www.pikavuorot.fi

7. Joukkoliikenne | Somero


Julkinen liikenne. Suurin osa Someron bussiliikenteen aikatauluista löytyy tällä hetkellä matkahuollon sivuilta. Toistaiseksi 18.3.2021 päivitetyn tiedon mukaaan Somerolle tulee Helsingistä arkisin Kampista 10:05 lähtevä suora vuoro. Vaihtoyhteyksiä tulee useampia päivässä.


Screenshot of www.somero.fi

8. Uusi asiamies Someron Matkahuoltoon – Forssan Lehti


21.6.2018 · Someron uutena Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa maanantaina 2. päivänä heinäkuuta SomerBowl Mika Salminen tmi. Asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut. Matkahuolto-asiamies sijaitsee uudessa osoitteessa Joensuuntie 18. Asiamiehen tavoittaa puhelimitse nume


Screenshot of www.forssanlehti.fi

9. Etusivu - Matkahuolto


Etusivu - Matkahuolto. Maa on niin kaunis. Lähde matkaan ja koe se itse. Reitit ja Liput kaikkialle Suomeen ?.

Screenshot of www.matkahuolto.fi

10. Bussiaikataulut - Matkahuolto


Matkahuollon puhelinpalvelu. Bussien aikataulutiedot saa Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000 (1,98 € / min + pvm). Numero on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Matkahuollon ulkopuolisten paikallisliikennealueiden aikataululinkkejä. ELY-keskusten kilpailuttama Waltti-ostoliikenne. Helsingin seudun liikenne, HSL


Screenshot of www.matkahuolto.fi

11. Helsinki–Somero etäisyys

Helsinki–Somero etäisyys. Etäisyys Helsingistä Somerolle. Helsingin ja Someron välinen etäisyys linnuntietä mitattuna on 94 kilometriä. Ajomatka autolla Helsingistä Somerolle on 105 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 1 tunti 32 minuuttia. Välimatka Helsinki - Somero kartalla.

Screenshot of www.etaisyys.com

12. Helsinki to Somero - 3 ways to travel via train, bus, and car


Helsinki to Somero by train and bus. The journey time between Helsinki and Somero is around 2h 30m and covers a distance of around 174 km. This includes an average layover time of around 19 min. The fastest journey normally takes 2h 18m.


Screenshot of www.rome2rio.com

13. Aikataulut - Vainion Liikenne


19. Helsinki - Turku - Uusikaupunki 13 ennen vuoron lähtöä. Nettilippu on voimassa vain sinä päivänä ja siinä vuorossa, 117. Turku - Masku 14 johon se on ostettu. Nettilippua ei voi muuttaa tai vaihtaa. Takaisinlunastus on 118. Turku - Masku - Mynämäki 15 mahdollista Matkahuollon lunastusehtojen mukaisesti, www.matkahuolto.fi.


Screenshot of vainionliikenne.fi

14.


2.10.2020 · Someron–Helsingin väliä suoraan, eli Somerniemen ja Hyönölän kautta ajavat linja-autoyhteydet ovat vuosi vuodelta vähentyneet. Tilalle tarjotaan joko Forssan tai Salon kautta kiertäviä bussireittejä. Somero-lehden lukija kysyy, onko syksy tuonut mukanaan uusia mahdollisuuksia. Myös Somerniemen mö


Screenshot of www.somerolehti.fi

15. REITIT, AIKATAULUT JA HINNASTO RISTEILYN ...


REITTI 6 40 EURA Matkahuolto 10:15 40 SÄKYLÄ Matkahuolto 10:30 40 YLÄNE Shell kirkonkylä 10:55 40 ORIPÄÄ Shell kirkonkylä 11:15 40 MELLILÄ Mukkelsi 11:35 40 KOSKI TL Teboil 12:05 KAHVITAUKO SOMERO ABC Härkähovi 13:00 HELSINKI, Olympiaterminaali 14:30


Screenshot of www.maajakotitalousnaiset.fi

16. Posti- ja pakettipalvelut | Posti, Matkahuolto, PostNord ...


18.3.2021 · Paketti- ja postipalveluita löytyy reilusta 1000 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa jatkuvasti.


Screenshot of www.k-ruoka.fi

17. Matkahuolto - Home | Facebook


Matkahuolto. 24,796 likes · 104 talking about this. Tervetuloa Matkahuollon Facebook-sivulle! Päivystämme täällä ma-pe klo 8-16.


Screenshot of www.facebook.com

18. Etusivu | Somero


Someron kaupunginvaltuuston kokous pidetään maanantaina 16.8.2021 klo 18.00 kaupungintalolla valtuustosalissa. Kokouskutsu ja kokouksen asialista on nähtävänä Someron kaupungin nettisivuilla keskiviikosta 11.8.2021 eteenpäin.


Screenshot of www.somero.fi

19. Helsinki–Karkkila etäisyys


Helsinki–Karkkila etäisyys. Etäisyys Helsingistä Karkkilaan. Helsingin ja Karkkilan välinen etäisyys linnuntietä mitattuna on 57 kilometriä. Ajomatka autolla Helsingistä Karkkilaan on 73 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 54 minuuttia. Välimatka Helsinki - Karkkila kartalla.


Screenshot of www.etaisyys.com

20. Reitit ja aikataulut - Pohjolan Liikenne


Tutustu reittivalikoimaamme ja tarkista aikataulut. Busseja mm. Turkuun, Kotkaan, Kuopioon, Mikkeliin ja Kajaaniin. Lue lisää ja varaa matka!


Screenshot of www.pohjolanliikenne.fi

Vastaa