Helsinki Rostock Autolautta: Paras

1. Nopein lautta Tukholmasta Helsinkiin | Etsi ja varaa ...

24.9.2019 · Nopein lautta Tukholmasta Helsinkiin. Viimeksi Päivitetty tiistai 24. syyskuuta 2019. Suomen ja Ruotsin pääkaupungit ovat hyvin yhteydessä matkustajalauttaliikenteeseen. Tukholman ja Helsingin välinen etäisyys on noin 250 mailia tai 400 km, mikä tekee siitä mukavan yön yli matkan. On hyvin yleistä vierailla Helsingissä Tukholmassa ...


Screenshot of www.ferryscan.fi

2. Travemünde - Helsinki Lautta - Varaa matkasi Travemünde ...


Helsinki opas. Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Etelä-Suomessa, aivan Suomenlahden kärjessä. Pääkaupunkialue on melko pieni, joten se on oivallinen jalan matkustaville turisteille, jotka haluavat vakuuttua kaupungin arkkitehtuurista, kulttuurista ja shoppailusta.


Screenshot of www.directferries.fi

3. Laivat Saksaan Stena Linella Göteborgista ja ...


Live. •. Lautat Saksaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat. Stena Line lautat tarjoavat joka päivä matkoja Ruotsista Saksaan reiteillä Göteborg – Kiel sekä Trellborg – Rostock ja Trelleborg - Sassnitz. Sivustollamme löydät lauttayhteydet, tarkistat hinnat sekä ostat lauttaliput. Online-maksujen turvallisuus.


Screenshot of www.stenaline.fi

4. Stena Line | Laivat Tanskaan, Saksaan, Puolaan ja Englantiin


Stena Linen lautat tarjoavat joka päivä matkoja Ruotsista Tanskaan reiteillä Göteborg – Fredrikshavn sekä Halmstad - Grenaa. Ruotsista Saksaan reiteillä Göteborg – Kiel sekä Trellborg – Rostock ja Trelleborg - Sassnitz. Laivamme liikennöivät myös Ruotsista Puolaan reitillä Karskrona - Gdynia.


Screenshot of www.stenaline.fi

5. Katso tästä halvin reitti Eurooppaan - Taloussanomat ...


20.6.2009 · Helsingistä lähtevä laiva voi viedä matkalaiset ... mistä pääsee Tanskan kautta manner-Eurooppaan. Kolmas vaihtoehto on autolautta suoraan Saksaan, Travemündeen tai ... Finnlines Star-luokka Travemünde 1477,39 1438,08 1702 TallinkSilja Superfast Rostock 960,19 915,26 1552 TallinkSilja Superfast Rostock 1128,19 1083,26 1552 ...


Screenshot of www.is.fi

6. Finnlines | Laivamatkat


Matkusta rahdin matkassa Eurooppaan. Finnlinesin rahti-matkustajalaivat kulkevat Itämeren yli kaikkina vuodenaikoina. Pakkaa auto lähtökuntoon ja suuntaa Saksan kautta Keski-Euroopan metropoleihin, perhelomalle Välimeren rannoille, pyöräreissulle Ahvenanmaalle tai lumilomalle Ruotsiin.


Screenshot of www.finnlines.com

7. Lauttareitit | Tietoa lauttareiteistä sivulla Ferries.fi


Löydä lauttareitit osoitteesta Ferries.fi. Sivulla Ferries.fi voit verrata ja varata lauttoja internetin laajimmassa lauttareittien verkostossa! Tarjoamme tällä hetkellä matkoja yli 3493 lauttareitillä, jotka yhdistävät noin 195 maata ja saariryhmää ympäri Eurooppaa ja Afrikkaa. Lisätietoa yksittäisistä lauttareiteistä löydät ...


Screenshot of www.ferries.fi

8. Lautat Saksaan | Varaa lauttamatka kohteeseen Saksa ...


Löydä Lautat Saksaan osoitteesta Ferries.fi. Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Saksaan kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin! Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 12 lauttaa Saksaan. 6 lauttayhtiötä kulkee 9 satamasta ja valittavana on 4 määränpäätä kohteessa Saksa.


Screenshot of www.ferries.fi

9. Helsinki - Rostock Lautta - Varaa matkasi Helsinki ...


Helsinki - Rostock Lautta - Varaa matkasi Helsinki - Rostock väliselle matkalle. Helsinki - Rostock on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme. Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen. Miksi käyttää.

Screenshot of www.directferries.fi

10. Suomi–Saksa-reitin laivamatkatarjoukset | Finnlines


Suomi–Saksa-reitin laivamatkatarjoukset. Matkusta turvallisesti autolla ja laivalla Saksaan. Tällä hetkellä kaikkiin uusiin starclubilaisten nettivarauksiin maksuton muutosturva, kun varaat matkasi netissä viimeistään 30.11.2021. Voit siirtää matkustuspäivää kaksi kertaa enintään 12 kuukauden päähän alkuperäisestä ...


Screenshot of www.finnlines.com

11. Finnlines – Wikipedia

Screenshot of fi.wikipedia.org

12. Tallinnan risteilyt, Helsinki–Tallinna ... - Autopaketti


Varaa helposti Eckerö Linen risteilyt suomalaisella m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan. M/s Finlandian kolme päivittäistä lähtöä Helsingistä ja Tallinnasta tarjoavat hyvät aikatauluvaihtoehdot, jos suunnittelet yhden suunnan tai meno-paluumatkaa omalla autolla tai ilman.


Screenshot of www.eckeroline.fi

13. Helsinki Vantaa–Rostock alkaen 468 € – Halvat ...


Seuraa Helsinki Vantaa - Rostock -reitin lentojen hintoja tilaamalla Skyscannerin hintahälytys. Hintahälytyksen avulla saat tiedot lentojen hintamuutoksista suoraan sähköpostiisi! Ota siis Skyscannerin hintahälytys käyttöösi ja pysyt ajan tasalla Helsinki Vantaa - Rostock -reitin lentolippujen hinnoista.


Screenshot of www.skyscanner.fi

14.


Finnlines-laivasto. Finnlinesin moderni ja monipuolinen laivasto käsittää useantyyppisiä aluksia, joilla taataan täsmällinen linjaliikenne ympäri vuoden. Kaikki laivat ovat jääluokiteltuja ja suunniteltu erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin. Finnlinesin laivaston keski-ikä on noin 13 vuotta. Laivalla.


Screenshot of serieuxne.com

15. Helsinki–Tallinna-autopaketti | Viking Line


13.9.2021 · Edullinen autopaketti Helsingistä Tallinnaan on kätevin vaihtoehto perheille ja pikkuporukoille. Ja kun Tallinna on nähty, autolla voi hurauttaa pidemmällekin, sillä etäisyydet muualle Viroon ja Eurooppaan ovat kohtuulliset.


Screenshot of www.vikingline.fi

16. Viking Linen väreissä palvellut autolautta romutetaan ...


Autolautta Estonian uppoamisen jälkeen nimen katsottiin olevan sopimaton, ja Tallinna–Tukholma-reitille asetettu alus ristittiin M/S Mare Balticumiksi. Vuonna 1996 alus siirrettiin Helsinki–Tallinna-reitille ja nimettiin M/S Meloodiaksi.


Screenshot of www.is.fi

17. Tallink – Wikipedia


Helsinki–Tallinna-reitin matkustajamäärät kasvoivat tasaisesti 1990-luvun alkuvuosina, ... Toinen suuri autolautta tuotiin Tallinkin liikenteeseen 1997, ... Vuoden 2007 alusta aiemmat Superfast-laivat siirrettiin Tallinkin nimen alle ja niiden reitiksi vaihtui Tallinna–Helsinki–Rostock.


Screenshot of fi.m.wikipedia.org

18. GTS Finnjet – Wikipedia


GTS Finnjet (GTS = gas turbine ship; IMO 7359632) oli valmistuessaan vuonna 1977 maailman ensimmäinen kaasuturbiinimoottoreita käyttävä matkustaja-autolautta, ja myös maailman suurin ja nopein autolautta. Vasta 2000-luvun alkupuolella rakennetut katamaraani-autolautat veivät nopeusennätyksen Finnjetiltä.. Myöhemmin alukseen asennettiin myös dieselsähköinen koneisto, mikä …


Screenshot of fi.wikipedia.org

19. Autolautta Saksaan on mukava tapa matkustaa ...


25.10.2012 · Finnlinesin autolautta Saksaan on ainoa vaihtoehto. Takavuosina Finnjet oli suomalaisten suosima tapa matkustaa Saksaan: maailman nopein autolautta vei autot ja turistit Helsingistä Lyypekin kainalossa sijatsevaan Travemündeen. Sieltä matka jatkui omalla autolla kohti Keski-Euroopan nähtävyyksiä. Finnjet romutettiin muutama vuosi sitten.


Screenshot of www.xn--maailmanympri-lfb.fi

20. Rahtilaivalla Saksaan


20.6.2014 · Helsinki-Rostock Helsinki-Gdynia Malmö-Travemünde ... autolautta, finnlines, kesäloma, lautta, nopeasti Saksaan, rahtilaiva. ... Ihmettelen, miksi kentän nimi on Frankfurt Hahn. Hahnin lentokentältä pääsee bussilla useisiin kaupunkeihin. Helsingistä lentää muun muassa Finnair ja …


Screenshot of rahtilaivallasaksaan.blogspot.com

Vastaa