Helsinki Rokotus: Paras

1. Uudenmaan asukkaille - Koronarokotusaika.fi

rokotus on mahdollista varata itsepalvelun kautta ensirokotukseen linkitettynä (1. ja 2. rokotus) tai irrallisena, mikäli 1. rokotusta ei ole varattu itsepalvelusta. Tehosterokotuksen siirto tai varaus on mahdollista tehdä myös kunnan eri rokotuspisteelle kuin missä olet saanut ensimmäisen rokotteen.


Screenshot of www.koronarokotusaika.fi

2. Rokotebussi | Rokotepalvelu


Rokotebussi. Rokotebussissa voi käydä rokottautumassa ilman ajanvarausta tai lääkärin lähetettä. Tiesitähän että voit hakea rokotuksen myös Ateneumin ja Ison Omenan Rokoteklinikoilta – usein ilman jonotusta ja aina ilman ajanvarausta. Kauden 2021-2022 influenssarokotteet ovat nyt saapuneet Rokotebusseille ja Rokoteklinikoille (30 €)!


Screenshot of rokotepalvelu.fi

3. Rokotusohjelman mukaiset rokotukset aikuisille | Helsingin ...


Rokotusohjelman mukaiset rokotukset aikuisille. Saat kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset maksutta terveysasemaltasi. Kansallinen rokotusohjelma sisältää rokotukset muun muassa kurkkumätää, jäykkäkouristusta, tuhkarokkoa, sikotautia, vihurirokkoa ja poliota vastaan. Saat rokotukset maksutta omalla terveysasemallasi.


Screenshot of terveys.hel.fi

4. Helsinki | Rokotepalvelu


Helsinki. Rokotebussissa voi käydä rokottautumassa ilman ajanvarausta tai lääkärin lähetettä. Rokotebussi on tunnettu erityisesti TBE-rokotteesta (punkkirokote), mutta Rokotebussissa on tarjolla myös esimerkiksi influenssa-, pneumokokki- sekä jäykkäkouristus-, kurkkumätä- ja hinkuyskärokotetta (dtap).


Screenshot of rokotepalvelu.fi

5. Etusivu - Koronarokotusaika.fi


Etusivu - Koronarokotusaika.fi. Koronarokotusaika.fi on Uudenmaan alueen kuntien koronarokotusten ajanvarauspalvelun infosivusto. Tältä sivustolta pääset Uudenmaan kuntien koronavirusrokotusten ajanvarauspalveluun ja saat tietoa palvelusta. Koronavirusrokote tarjoaa suojaa koronavirustautia ja erityisesti sen vakavia muotoja vastaan ...


Screenshot of www.koronarokotusaika.fi

6.
7. Helsingissä voi ensi viikosta alkaen varata ajan ...


21.10.2020 · Helsingissä voi ensi viikosta alkaen varata ajan influenssarokotukseen – Tänä vuonna rokotus on erityisen tärkeä. Kolmen viikon aikana pyritään rokottamaan 45 000 helsinkiläistä.


Screenshot of www.hs.fi

8. Rokotusten hinnasto | Mehiläinen


9 riviä · Pohjoinen Hesperiankatu 17 C 00260 Helsinki Asiakaspalvelu 010 414 00 * * Soitto numeroon …


Screenshot of www.mehilainen.fi

9. Koronarokotus | Helsingin kaupunki


Koronarokotuksen saa Helsingissä helposti ja rokotus kannattaa ottaa nyt; Koronarokotteen toisen annoksen antaminen lukioissa ja ammatillisessa koulutuksessa aloitetaan; Helsinki aloittaa koronarokotteen kolmannen annoksen antamisen alle 6 viikon aikavälillä ensimmäisen ja toisen annoksen saaneille

Screenshot of www.hel.fi

10. Influenssarokotus 2021 | Helsingin kaupunki


Sivulla on tietoa influenssarokotuksista Helsingissä 2021.


Screenshot of www.hel.fi

11. Kolmas rokotus­kierros käyntiin näillä ryhmillä jo ...

Kolmas rokotus­kierros käyntiin näillä ryhmillä jo loka­kuussa? STM valmistelee asiaa pikaisella aika­taululla THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek toivoo, että annoksia päästäisiin jakamaan jo ensi kuussa.

Screenshot of www.is.fi

12. Tervetuloa tutustumaan rokotuksen historiaan | Helsingin ...


28.7.2017 · Uusi keksintö, rokotus, oli ensimmäinen konkreettinen keino parantaa kansanterveyttä. Suomen isorokkorokotuksista huolehti aluksi Suomen Talousseura ja vuodesta 1825 lääkintäviranomaiset. ... Helsingin yliopistomuseo PL 3 (Yliopistonkatu 2) 00014 Helsingin yliopisto yo-museo(at)helsinki.fi.


Screenshot of www2.helsinki.fi

13. Rokotustekniikat - Infektiotaudit ja rokotukset - THL


Rokotustekniikat. På svenska. Tälle sivulle on koottu kuvallisia ohjeita ja videoita siitä, miten rokotetaan. Sinun tulee tuntea kunkin rokotteen oikea antotapa ja hallita oikea rokotustekniikka. Pistoskohtaa ei yleensä tarvitse puhdistaa antiseptisella aineella. Jos puhdistat ihon, anna antiseptisen aineen kuivua iholla riittävän kauan ...


Screenshot of thl.fi

14.


Varaa aika Keskustele rokotustarpeestasi terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Voit varata ajan rokottautumiseen joko terveysasemalle tai yksityiselle lääkäriasemalle. Aika voi olla joko terveyden- tai rokotehoitajalle tai lääkärille. Yksityiset lääkäriasemat Varaa rokotusaika netin kautta tai puhelimitse. Useimmilla lääkäriasemilla on oma rokotushoitaja.


Screenshot of rokotesuoja.fi

15. Rokotukset | HS.fi


Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungit eivät kirjoita koronatodistuksia ulkomailla annetuista koronarokotuksista. Espoon terveyspalvelujen johtajan mukaan tehtävä ei kuulu heille, vaan siihen vaadittaisiin kansallinen ratkaisu.


Screenshot of www.hs.fi

16. Ajanvaraus - HUS


Varaa, muuta ja peruuta aikoja netissä 24/7


Screenshot of rokotus.vihta.com

17. Pakollinen rokotus – tartuntatautilain rajuin keino ...


19.8.2021 · Pakollinen rokotus voidaan rajoittaa myös tiettyyn väestön osaan, ryhmään tai ikäluokkaan. Kunnan on järjestettävä 1 momentissa tarkoitettu pakollinen rokotus. Pykälä 47 on yksiselitteinen: Tilanteen niin vaatiessa Suomen hallituksella on mahdollisuus rokotuttaa koko kansa, joku riskiryhmä tai tietyn alueen asukkaat.


Screenshot of blogs.helsinki.fi

18. Helsinki on aikaistamassa toisen koronarokotteen antamista ...


15.7.2021 · Helsinki on aikaistamassa toisen koronarokotteen antamista – rokotustahtia kiihdytetään nyt eri keinoin, sillä vapaita aikoja on tarjolla. Helsinki pyrkii nyt monin tavoin tekemään rokotuksen ottamisen aiempaa helpommaksi. Rokotteita on saatu viime aikoina reilusti ja vapaita rokotusaikoja on tarjolla enemmän kuin niitä varataan.


Screenshot of yle.fi

19. Infektiotaudit ja rokotukset - Infektiotaudit ja ... - THL


THL seuraa tartuntatautitilannetta keräämällä tietoa sairastuneista ja tutkimalla taudinaiheuttajia sekä tuottaa ohjeita ja suosituksia terveydenhuollon ammattilaisille.


Screenshot of thl.fi

20. Pelätty pelastaja - rokotuksen historiaa | Helsingin ...


Rokotus on yksi merkittävimmistä lääketiedettä mullistaneista keksinnöistä, ja se on pelastanut lukemattomia ihmishenkiä. Näyttelyssä paneudutaan rokotuksen historian mielenkiintoisiin vaiheisiin, erityisesti isorokon torjuntaan. Verkkonäyttely pohjautuu …


Screenshot of www2.helsinki.fi

Vastaa