Helsinki Porvoo Matka: Paras

1. Pyörällä Helsinki Porvoo - Rantapallo.fi

Pyörällä Helsinki-Porvoo kestää noin 3-4 h ja matka on 55 km. Reitti sopii hyvin vähemmänkin polkeneille, ja Porvoo kaupunkina on ihana ja käymisen arvoinen


Screenshot of www.rantapallo.fi

2. Reittihaku, kartat ja välimatkat


Reittihaku: Helppokäyttöiset ja maksuttomat välimatkat, ajo-ohjeet ja kartat Suomessa. Kuin Eniron reittiopas, mutta sisältää myös suorat linkit juna- ja bussi-reitteihin!


Screenshot of reittikartta.net

3. Helsinki – Porvoo bussit ja junat | Matkakeisari.fi


Helsinki – Porvoo bussit ja junat yhdellä sivulla. Hinnat ja aikataulut: VR, Onnibus, Matkahuolto, Savonlinja, Pohjolan Liikenne.


Screenshot of www.matkakeisari.fi

4. Helsinki - Porvoo välimatka, km autolla ja lento. Himmera ...


Helsinki (Suomi) ja Porvoo (Suomi) etäisyys, km ja mailiai. Välimatkalaskuri (ajomatka ja lentomatka), matka-aika (ajoaika, lentoaika) reitti - lentoreitti ja näytä reitti kartalla. Kuinka monta km …


Screenshot of fi.etaisyydet.himmera.com

5. m/s J. L. RUNEBERG


Porvoon risteilyt m/s J.L. Runeberg vie sinut Helsingistä läpi Uudenmaan saariston Suomen toiseksi vanhimpaan kaupunkiin Porvooseen! Historiallinen ja kaunis kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde.


Screenshot of www.msjlruneberg.fi

6.
7. Koiviston Auto Porvoo


8.11.2021 · Helsinki – Porvoo liput: Helsinki – Porvoo lippujen kertamaksut: Aikuisten lippu 9,80 euroa Lasten lippu (4-11 v.) 5 euroa Eläkeläisten, opiskelijoiden, nuorison (12-16 v.) sekä varusmiesten lippu 6,50 euroa. 2 tunnin vaihto-oikeus Porvoossa. Porvoon Liikenteen liput Matkaan-sovelluksessa:


Screenshot of www.koivistonauto.fi

8. Bussiyhteydet Helsinki–Porvoo | Halpoja Lippuja | Omio


Porvoo on helposti saavutettavissa bussilla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Helsinki–Porvoo, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.


Screenshot of www.omio.fi

9. Helsinki – Porvoo bussit ja junat – hae aikataulut ja ...


Helsinki – Porvoo VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.

Screenshot of www.perille.fi

10. Helsinki–Porvoo etäisyys


Helsinki–Porvoo etäisyys. Etäisyys Helsingistä Porvooseen. Helsingin ja Porvoon välinen etäisyys linnuntietä mitattuna on 47 kilometriä. Ajomatka autolla Helsingistä Porvooseen on 52 kilometriä ja matkaan kuluu arviolta aikaa 41 minuuttia. Välimatka Helsinki - Porvoo kartalla.


Screenshot of www.etaisyys.com

11. Ajoaikalaskuri | Välimatkalaskuri | Ajo-ohje ...

Ajoaikalaskuri laskee välimatkan, ajoajan ja näyttää suositeltavan reitin kartalla kahden eri osoitteen tai paikan välillä. Vaihtoehtoinen ajoreitti voi olla nopein tie perille jos liikenne on ruuhkainen pääreitillä. Suositeltava reitti ja ajoaika paikasta paikkaan.

Screenshot of www.viastar.fi

12. Liput ja hinnat - Uudenmaan Joukkoliikenne


Bussilippu on 44 matkan, 60 vuorokautta voimassa oleva, uudelleen ladattava henkilökohtainen älykortti, joka on tarkoitettu aikuisille säännölliseen matkustamiseen pääkaupunkiseudulle. Lipun alennus on 20 prosenttia bussien 44 matkan älykortin hinnasta. Pikavuorossa voidaan periä pikavuorolisä. Lipputiedote Helsinki-Porvoo -välillä


Screenshot of www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi

13. Porvoo-risteilyt ~ Risteilyt Porvooseen ~ Helsinki ...


PORVOO. Risteilyreitti Porvooseen kulkee läpi koko kauneimman Helsingin, Sipoon ja Porvoon saariston: näette koko perinteisen laivareitin ja laiva matkaa Porvooseen ylös Porvoonjokea pitkin. Saaristoristeily Helsingistä Porvooseen kestää yhteen suuntaan noin 3,5 tuntia.


Screenshot of www.ihalines.fi

14.


Matkahuolto


Screenshot of liput.matkahuolto.fi

15. Etusivu - Matkahuolto


Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

16. Oy Håkan Eriksson Ab - Tilausajo Porvoo ja muut matkat ...


Oy Håkan Eriksson Ab - Veckjärventie 745, 06100 Porvoo - 0400 49 70 70 charter Helsinki tilausajo Helsinki tilausajo Porvoo charter Porvoo beställningstrafik Helsingfors tilausajoja Helsinki tilausajoja Porvoo tilausajoja Loviisa


Screenshot of u463925.routacms.fi

17. Junat, lennot, bussit – aikataulut ja liput ???? ...


Autamme sinua löytämään sopivimman matkan nopeasti! Juna- ja bussiaikataulut. Koko Suomen lähi- ja kaukoliikenne – bussit ja junat samasta palvelusta. Matkahaku ja hintavertailu. Edulliset lennot ja halvat bussit löytyvät nyt nopeammin kuin koskaan. ... Porvoo - Helsinki. Rovaniemi - Oulu.


Screenshot of www.perille.fi

18. Vanhan ajan tunnelmaa - Laivamatka Helsinki - Porvoo ja ...


Vanhan ajan tunnelmaa - Laivamatka Helsinki - Porvoo ja Vanha Porvoo. Myyjä: Jyrkilä Oy. alk. 95. €. / hlö. Jatka. Matka on loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja 050-3866001. Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle täällä, ja saat sähköpostiisi ilmoituksen kun haluamaasi matkaan vapautuu paikka.


Screenshot of www.laini.fi

19. Helsinki–Kotka-tarjous - Matkahuolto


Nettitarjouslipun erityisehdot Helsinki–Kotka. Nettitarjouslippuja on myynnissä rajoitettu määrä tiettyihin vuoroihin ja tietyille päiville. Jos hakemallesi matkaosuudelle ei ole tarjoushintaa, vuorossa joko ei ole tarjoushintaisia lippuja haetulle matkaosuudelle tai tarjoushintaiset liput ovat loppu.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

20. Reittiopas matka.fi


Traficom jatkaa Matka.fi reittioppaan ylläpitoa toistaiseksi. Traficom ylläpitää toistaiseksi valtakunnallista reittiopaspalvelua, Matka.fi:tä. 1.7.2018 alkaen asiakkaita on pyydetty tarkistamaan linja-autoliikenteen markkinaehtoinen vuorotarjonta liikennöitsijältä tai muista reittiopaspalveluista, sillä kaikki markkinaehtoiset toimijat eivät ilmoita tietojaan matka.fi-palveluun.


Screenshot of www.traficom.fi

Vastaa