Helsinki Päivystävä Lääkäri: Paras

1. Silmätautien päivystyspoliklinikka, Silmä-korvasairaala ...

Tarvittaessa tutkiva lääkäri tekee lähetteen HUS Silmätautien päivystävän silmälääkärin ohjeiden mukaisesti. Ennen Uudenmaan alueen päivystyspoliklinikoille hakeutumista soita ensin Päivystysavun maksuttomaan numeroon 116 117. Terveyskeskuksessa saat hoitoa useimpiin silmävaivoihin.


Screenshot of www.hus.fi

2. Kotilääkäri | Stella


Pode helposti kotona – tilaa kotilääkäri. Hoidamme myös koronapotilaita, näissä tapauksissa hinnat alkaen 295 € / käynti.Hintaan sisältyy vasta-aineiden pikatesti. Kysy lisää terveysneuvonnastamme 010 633 8585.. Lääkärimme tutkii sinut kotonasi, hotellihuoneessasi tai vaikka työpaikallasi, arvioi tilanteen, määrää oikean lääkityksen ja suunnittelee mahdollisen jatkohoidon.


Screenshot of www.stella.fi

3. Päivystävä Lääkäri , Helsinki


Tulokset Päivystävä Lääkäri Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Päivystävä Lääkäri .


Screenshot of www.cylex.fi

4. Päivystys | Lääkärien vastaanotot | Yksityisasiakkaat ...


Pihlajalinna Dextra, Helsinki. Avoinna vuoden jokaisena päivänä: Ma-pe klo 07.30-22.00. La-su klo 09.00-22.00. Pihlajalinna Dextran päivystys tarjoaa pääkaupunkiseudun kattavimmat yksityispäivystyspalvelut. Päivystyksessä kokeneet yleis- ja erikoislääkärit auttavat äkillisen sairauden tai tapaturman yllättäessä.


Screenshot of www.pihlajalinna.fi

5. Terveysasemat | Helsingin kaupunki


Influenssarokotukset Helsingissä 2021 Maksuttomia nfluenssarokotuksia annetaan riskiryhmäläisille ja heidän lähipiirilleen ajanvarauksella 1.11.–26.11.2021. Rokotamme influenssaa vastaan koronarokotuspisteillämme Jätkäsaaressa, Malmilla, Kannelmäessä ja Myllypurossa.


Screenshot of www.hel.fi

6. Lääkäri-, työterveys-, sosiaali- ja ... - Päivystys


Pohjoinen Hesperiankatu 17 C 00260 Helsinki. Asiakaspalvelu 010 414 00 * * Soitto numeroon 010 414 00 maksaa 0,084 €/min. Muut 010-alkuiset numerot maksavat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min. AJANVARAUS. Lääkärin vastaanotto ...


Screenshot of www.mehilainen.fi

7. HELSINKI 24h - PÄÄKAUPUNKISEUDUN 24h PALVELUT ...


PÄÄKAUPUNKISEUDUN 24H PALVELUT. Tähän luetteloon on kerätty pääkaupunkiseudun 24h hälytys- ja päivystysnumerot. Yritykset on valittu oman alansa erikoisosaajista. Kyseiset yritykset palvelevat luotettavasti 24h vuorokaudessa. Älä epäröi käyttää näitä palveluta myös normaaliaikana. Käytä hetki aikaa ja tallenna päivystysnumerot esim. kännykän muistiin.


Screenshot of www.helsinki24h.fi

8. Helsingin kaupunki


Helsingin kaupunki. Etusivu Kaupunki ja hallinto Palvelut ja hallinto Kaupungin palvelut A-Ö Palvelukuvaus. Kaupungin palvelut A-Ö. Näin löydät palvelut. Sähköinen asiointi. Kuuntele ReadSpeaker webReader: Kuuntele. Focus. java.lang.NullPointerException. JAA.


Screenshot of www.hel.fi

9. Kiireellinen hoito ja terveyskeskuspäivystys | Helsingin ...


Kiireellinen hoito ja terveyskeskuspäivystys. Jos tarvitset kiireellistä hoitoa illalla tai viikonloppuna, sinua palvelevat Malmin yhteispäivystys ja Meilahden yhteispäivystys. Arkisin terveysasemien aukioloaikoina saat apua omalta terveysasemaltasi. Päivystämme terveysasemilla arkisin kello 8-16.

Screenshot of www.hel.fi

10. Päivystys Helsinki | Lääkärikeskus Aava Kamppi


Päivystys (Aava Kamppi, Helsinki) Aava Kampin päivystyksessä saat hoitoa nopeasti ja joustavasti. ... Voit hakeutua päivystävän lääkärin vastaanotolle, ... Päivystävä sairaanhoitaja ottaa ilmoittautumisesi vastaan ja tekee hoidontarpeen arvioinnin.


Screenshot of www.aava.fi

11. Puhelinlääkäri - Telefonsläkaren - 0600 11111

Puhelinlääkäri: 0600.11111: Telefonläkaren: äkillisissä vaivoissa; lääkityksen ongelmissa

Screenshot of www.suomenpuhelinlaakari.fi

12. Mehiläinen ajanvaraus


Löydä lähin Mehiläisen toimipiste ja erikoisasiantuntija ja varaa aika tästä! Nettiajanvaraus auki 24h · Tietosi OmaMehiläisessä · Parhaat asiantuntijat · English-speaking staff


Screenshot of ajanvaraus.mehilainen.fi

13. Päivystävä , Helsinki


Tulokset Päivystävä Helsinki kaupungissa ; asiakasarvioinnit, hinnat, kontaktitiedot ja yritysten aukioloajat hakusanoille Helsinki Päivystävä .


Screenshot of www.cylex.fi

14.


Päivystävä eläinlääkäri 24/7 Vantaalla, Hattulassa, Tampereella, Oulussa, Espoossa ja Raisiossa. Eläinlääkäripäivystys myös muualla. Ota yhteyttä!


Screenshot of evidensia.fi

15. Yksityinen lääkäri - Ajanvaraus - Lääkärikeskus Aava


13.11.2021 · Yksityinen lääkäri - Ajanvaraus - Lääkärikeskus Aava. Lääkärin vastaanotolle on turvallista tulla. Olemme tehneet toimipisteissämme erityisjärjestelyjä, ja huolehdimme hygieniasta ja suojautumisesta viranomaisten ohjeiden mukaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös asiakkaillemme. Jos sinulla on hengitystieoireita tai ...


Screenshot of palvelut.aava.fi

16. Pihlajalinna


Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Tarjoamme laadukkaita terveyspalveluja ympäri Suomea.


Screenshot of www.pihlajalinna.fi

17. Hammashoito | Terveystalo | Terveystalo


Hammashoito. Terveystalon hammashoidossa huomioimme kaikenlaiset asiakkaat; pienistä lapsista maitohampaineen aina ikäihmisiin ja mahdollisiin pelkopotilaisiin saakka. Meille on helppo tulla kokonaisvaltaiseen hammashoitoon. Soita ja varaa aika 030 6000*.


Screenshot of beta.terveystalo.com

18. Eläinlääkäriasemat ja eläinsairaalat - Evidensia ...


Evidensian eläinlääkäriasemat ja eläinsairaalat palveluksessasi ympäri Suomen, jopa 24/7. Katso lähin Evidensia-eläinklinikka ja ota yhteyttä!


Screenshot of evidensia.fi

19. Lääkäri-, työterveys-, sosiaali ... - Lasten Mehiläinen


Pohjoinen Hesperiankatu 17 C 00260 Helsinki Asiakaspalvelu 010 414 00 * * Soitto numeroon 010 414 00 maksaa 0,084 €/min. Muut 010-alkuiset numerot maksavat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min.


Screenshot of www.mehilainen.fi

20. Jorvin yhteispäivystys | HUS


Jorvin ja Peijaksen yhteispäivystyksissä kokeillaan etävastaanottoa. Espoon, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen ja Vantaan asukkaat, jotka ovat täyttäneet 16 vuotta, voivat päästä lääkärin vastaanotolle etänä videon välityksellä.


Screenshot of www.hus.fi

Vastaa