Helsinki Mellunkylä: Paras

1. Mellunkylän alue | Helsingin kaupunki


Screenshot of www.hel.fi

2. Vuokra-asunnot Mellunkylä: 21 kpl - Vuokraovi.com


Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Mellunkylä! Vuokraovi.comissa on juuri nyt tarjolla 21 vuokrattavaa kohdetta. Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle sopivat vuokra-asunnot. kaupunginosassa tarjoaa runsaan valikoiman vuokrattavia asuntoja. Löytyykö niiden joukosta sinun uusi kotisi? Katso heti!


Screenshot of www.vuokraovi.com

3. Mellunkylä – Wikipedia


Mellunkylä (ruots. Mellungsby) on Helsingin peruspiiri ja 47. kaupunginosa itäisessä suurpiirissä.
Mellunkylän alue käsittää yhteensä 9,9 km² suuruisen alueen, joka muodostaa viisi osa-aluetta. Alueella asuu 36 600 kaupunkilaista (1.1.2011). Työpaikkoja Mellunkylän peruspiirissä on 3 961 hengelle (31.12.2005).


Screenshot of fi.wikipedia.org

4.
5. Mellunkylä | Uutta Helsinkiä


15.6.2021 · Mellunkylä on yksi kolmesta kaupunkiuudistusalueesta. Uuden rakentamisen myötä Mellunkylän monipuolinen rakennuskanta laajenee, ja jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy sopivia asuntoja. Vehreässä kaupunginosassa viihdytään vauvasta vaariin. Rakentaminen houkuttelee paitsi uusia asukkaita, myös uusia yrityksiä sekä vahvistaa olemassa olevia palveluja ja tuo uusia.


Screenshot of www.uuttahelsinkia.fi

6. Myytävät asunnot Mellunkylä, Helsinki: 45 kpl - Etuovi.com


Etuovi.com:issa on juuri nyt 45 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Mellunkylä, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Screenshot of www.etuovi.com

7.
8. Mellunkylä kartta | Helsinki kartta


Mellunkylä kartta. Mellunkylä on kaupunginosa Itä-Helsingissä. Alueen pinta-ala on 9,9km2 ja sen asukasluku on noin 36 360. Mellunkylä sisältää viisi aluetta: Kontula, Vesala, Mellunmäki, Kivikko ja …


Screenshot of www.helsinkikartta.com

9. Mellunkylä | Helsingin kaupunki


Mellunkylä Kivikko, Kontula, Kurkimäki, Mellunmäki, Vesala. Koillis-Helsingin runsasväkisessä Mellunkylässä asuu yli 35 tuhatta ja työskentelee vajaat viisi tuhatta ihmistä. Viidestä eri-ikäisestä asuinalueesta muodostuvan, ...

Screenshot of www.hel.fi

10. Mellunkylä, Helsinki kartta | Fonectan karttapalvelu


Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan Mellunkylä, Helsinki karttahakuun.


Screenshot of www.fonecta.fi

11. Myytävät Asunnot Mellunkylä, Helsinki: 141 kpl ...

Myytävät asunnot Mellunkylä, Helsinki. Myytävät asunnot. Mellunkylä, Helsinki. Ei viimeisimpiä hakuja palvelussa. *Oikotie hakee kohteet, jotka sisältävät syöttämäsi hakusanan. *Hakusana toimii myös hakuvahdeissa! *Mikäli annat useamman hakusanan, etsitään ilmoituksia, missä esiintyy kaikki sanat.

Screenshot of asunnot.oikotie.fi

12. Myytävät rivitalot Mellunkylä, Helsinki: 6 kpl - Etuovi.com


Etuovi.com:issa on juuri nyt 6 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot - Rivitalot alueella Mellunkylä, Helsinki. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!


Screenshot of www.etuovi.com

13. Helsingin karttapalvelu


Helsingin internet-paikkatietopalvelu. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja.


Screenshot of kartta.hel.fi

14.


Mellunkylä on yksi Itä-Helsingin peruspiireistä ja alueeseen kuuluuvat itse Mellunkylän lisäksi Kivikko, Kontula, Vesala ja Kurkimäki. Koko alueella asuu noin 36 000 asukasta. Mellunkylä on ollut yhtäjaksoisesti asuttu keskiajalta lähtien. Mellungsbyn nimi esiintyy keskiaikaisissa asiakirjoissa 1300-luvulta lähtien eri kirjoitusasuissa.


Screenshot of www.mellunkyla.fi

15. HELSINKI, MELLUNKYLÄ, KYPÄRÄPOLKU 11 | Asuntosäätiö


Vapaita asuntoja samasta rakennuksesta. HELSINKI, MELLUNKYLÄ KYPÄRÄPOLKU 11 Erillistalo, 4H+K+S, 92,5 m 2 Tutustu asuntoon. Lisää asuntoja. Lisää asuntoja. Pohjapiirros.


Screenshot of www.asuntosaatio.fi

16. Rakentaminen | Uutta Helsinkiä


Rakentamisen tahdin ennakoidaan pysyvän tasaisena tulevina vuosina. Suurimpia asuntorakentamishankkeita ovat Kontulan ostoskeskuksen läheisyyteen nouseva korttelikokonaisuus, johon kuuluu jopa 16 kerrokseen kurkottava torni sekä Mellunmäessä vaiheittain rakentuva Naulakallion alue. Pyhätunturintien varteen rakennetaan Helsingin kaupungin ...


Screenshot of www.uuttahelsinkia.fi

17. Vuokra-asunnot Mellunkylä, Helsinki | Lumo – Helposti ...


Lumo-verkkokaupassa on juuri nyt tarjolla 6 vapaata vuokra-asuntoa paikkakunnalla Mellunkylä, Helsinki. Löydä uusi kotisi ja vuokraa helposti verkosta tyytyväisyystakuulla.


Screenshot of lumo.fi

18. Lupajantie 4-6, Mellunkylä, Helsinki | Lumo – Helposti ...


Vehreän luonnon, monipuolisten palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien Mellunkylä sijaitsee Itä-Helsingissä. Mellunkylä on viihtyisä ja lapsiystävällinen kaupunginosa vain 20 minuutin metromatkan päässä keskustasta. Lähikallioilta voit seurata auringonlaskua sekä nousevia ja laskeutuvia lentokoneita.


Screenshot of lumo.fi

19. Humikkalantie 101 H, Mellunkylä, Helsinki 3h+k


Mellunkylä, Helsinki. Ota yhteyttä ilmoittajaan. Päivi Lind Kiinteistönvälittäjä, LKV. Puh: 050 475 5823. OP Koti Helsinki Oy LKV | Hakaniemi. Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki. Lainalaskuri. Oikotie suosittelee. Asunnon myynti. 5 hyvää syytä käyttää välittäjää asunnon myynniss ...


Screenshot of asunnot.oikotie.fi

20. Vapaat asumisoikeusasunnot Helsinki - TA.fi


Asumisoikeus-asunnot : Helsinki, Malminkartano, Perhosenkierto 33 Asumisoikeus-asunnot : Helsinki, Mellunkylä, Sinkilätie 8


Screenshot of ta.fi

Vastaa