Helsinki Lyhenne: Paras

1. Vuokra-asunnot | Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki on Suomen suurin vuokranantaja, joka omistaa yli 56. 000 asuntoa. Kaupungin vuokra-asunnossa asuu joka kuudes helsinkiläinen, mikä tarkoittaa yhteensä noin 90. 000 asukasta. Vuokra-asunnon hintaan Helsingissä vaikuttavat asunnon koko, sijainti ja kunto. Keskusta-alueen ulkopuolella vuokrat ovat edullisempia.


Screenshot of www.hel.fi

2. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä tai ...


Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä tai lyhenne HUS-kuntayhtymä Operaattori OpusCapita Solutions Oy, välittäjätunnus E204503 HUS Y-tunnus 1567535-0 OVT-tunnus Laskutusosoite HUS-kuntayhtymä/ Akuutti 003715675350113 PL 94250, 01051 LASKUT HUS-kuntayhtymä/ Apuvälinekeskus 00371567535025 PL 94201, 01051 LASKUT


Screenshot of www.hus.fi

3. Helsinki – WikisanakirjaScreenshot of fi.wiktionary.org

4. Lyhenne – Kielijelppi – Språkhjälpen - HelsinkiScreenshot of blogs.helsinki.fi

5. Lyhenneluettelo - Kielikello


Lyhenneluettelo Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Lehdessä julkaistava lyhenneluettelo voi kuitenkin olla vain suppea otos kaikista käytössä olevista lyhenteistä, sillä jo pelkästään lääketieteen tai jonkin tekniikan alan kootut lyhenteet täyttäisivät kokonaisen kirjan (ja niitä onkin saatavilla).


Screenshot of www.kielikello.fi

6. Kielitoimiston ohjepankki


Kiitos! Ohjepankissa on noin 660 ohjetta (tilanne huhtikuussa 2021). Niiden lähteinä on käytetty Kielitoimiston oikeinkirjoitusopasta (2012), Kielitoimiston nimiopasta (2008), Kielitoimiston kielioppiopasta (2015), Kotimaisten kielten keskuksen verkkosivuilla olleita ohjeita sekä kieli- ja nimineuvonnan tietokantoja.


Screenshot of www.kielitoimistonohjepankki.fi

7. Helsingin kaupungin organisaatio | Helsingin kaupunki


Helsingin kaupungin organisaatio. Kuuntele ReadSpeaker webReader: Kuuntele. Focus. Kaupunginvaltuusto vastaa kaupungin toiminnasta ja taloudesta. Kaupunginvaltuustossa on 85 vaaleissa valittavaa valtuutettua. Kaupunginhallitus johtaa kaupunginvaltuuston alaisena kaupungin toimintaa, hallintoa ja taloutta. Kaupunginhallituksessa on 15 jäsentä.


Screenshot of www.hel.fi

8. Etusivu - HSY


Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY Asiakaspalvelu Palveluajat puhelimitse. ma, ke ja pe klo 8.30–15.30 ti klo 8.30–11.00 to klo 13.00–15.30 Vaihde arkisin klo 8.30–15.30. Yhteystiedot. p. 09 1561 2110 Ilmalantori 1 00240 Helsinki. Yhteydenottolomake. Tietoa HSY.fi-sivustosta. Tietosuoja


Screenshot of www.hsy.fi

9. Lyhenne – Kirjoittajan työkalupakki - Helsinki


Lyhenne. Tarkista, onko lyhenne merkitty ja taivutettu johdonmukaisesti suomen kielen sääntöjen mukaan. Tieteellisessä tekstissä lyhenteitä käytetään pääasiassa vain lähdeviitteissä, luetteloissa ja taulukoissa. Esimerkiksi lyhenne ym. tai et al. tutkijoiden nimien yhteydessä toimii lähdeviitteessä, mutta leipätekstissä asia ...

Screenshot of blogs.helsinki.fi

10. Hki – Wikipedia


Helsinki, usein käytetty lyhenne Hki, Suomen pääkaupunki Helsingin päärautatieasema , liikennepaikkalyhenne Hki, rautatieliikennepaikka Suomessa. Tämä on täsmennyssivu , joka luettelee monimerkityksisen käsitteen eri merkitykset tai useita eri henkilöitä.


Screenshot of fi.wikipedia.org

11. Helsinki-Vantaan lentoasema | Finavia

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen suurin lentoasema niin matkustajamääriltään kuin pinta-alaltaankin. Tutustu Helsinki-Vantaan palveluihin, ravintoloihin ja myymälöihin!

Screenshot of www.finavia.fi

12. Yle - Tulospalvelu - Helsinki - Helsingin vaalipiiri ...


Vähintään yhden paikan saaneet puolueet. Vertailu kuntavaalit 2017 tuloksiin. Kok 23 -2 Vihr 18 -3 SDP 13 +1 Vas 11 +1 PS 9 +3 RKP 5 0 Liik 3 +3 Kesk 2 0 KD 1 -1. Pylväsdiagrammi, Paikat puolueittain.


Screenshot of vaalit.yle.fi

13. Sentin lyhentäminen - Kielikello


Sentin lyhentäminen. Sentti voidaan lyhentää kahdella tavalla. Suomen kielen sanasta sentti on muodostettu lyhenne snt. Se erottuu selvästi euron lyhenteistä € ja e myös käsin kirjoitettuna. Tämä lyhenne on käytössä oppikirjoissa, verolomakkeissa, ja sen näkee myös peliautomaateissa. Sentistä voi käyttää myös lyhennettä c ...


Screenshot of www.kielikello.fi

14.


Suomalaisista kunnista ja kaupungeista - ainakin joistain niistä - on joskus käytetty kolmikirjaimisia lyhenteitä, etenkin postilähetyksiin postitoimipaikkaa merkittäessä. Esimerkiksi HKI = Helsinki, TKU = Turku, VSA = Vaasa, SJK = Seinäjoki, JVI = Jalasjärvi. Enää tämä ei ilmeisesti ole suositeltavaa, mutta onko missään - esimerkiksi jossain muinaisessa Postin julkaisussa -


Screenshot of www.kysy.fi

15. AA-kokoukset - AA Helsinki


Helsinki: Suomi: 20.00: Lyhenteet A = Avopalaveri E = Kokoustila on esteetön K = Käsitepalaveri P = Perinnepalaveri T = Teemapalaveri kk 1. = Kuukauden ensimmäinen palaveri kk viim. = Kuukauden viimeinen palaveri R = Saa tupakoida Esim. kk viim. A = kuukauden viimeinen kokous on aina avokokous.


Screenshot of aahelsinki.fi

16. Lyhenne – WikipediaScreenshot of fi.wikipedia.org

17. Lennot Tallinnaan - Halvat lennot Tallinna | Finnair Suomi


Lennot Helsingistä Tallinnaan kestävät noin 35 minuuttia. Lue lisää Finnairin palveluista ja varaa lentosi jo tänään! TALLINNAN NÄHTÄVYYDET. Vanhakaupunki (Vanalinn) – Tallinnan vanhin osa, joka koostuu kapeista mukulakivikaduista ja upeista keskiaikaisista rakennuksista.


Screenshot of www.finnair.com

18. Helsingin Tarmo ry


Helsingin Tarmo on perinteikäs monilajiseura, joka on tarjonnut liikkumisen iloa reilussa hengessä jo vuodesta 1931 alkaen niin kuntoilusta kuin kilpaurheilusta kiinnostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille. Seura on keskittynyt kamppailu- ja voimailulajeihin sekä yleisurheiluun.


Screenshot of www.helsingintarmo.fi

19. Palkansaajien tutkimuslaitos muuttaa nimeään – lyhenne ...


23 tuntia sitten · Palkansaajien tutkimuslaitos muuttaa nimeään ja keskittyy entistä enemmän soveltavaan tutkimukseen, joka palvelee talouspoliittista päätöksentekoa. Tutkimuslaitoksen uusi nimi on Labore, joka on ablatiivi eli ulkoeronto latinan kielen työtä tarkoittavasta sanasta labor. Pyrimme ...


Screenshot of www.hs.fi

20. Miten lyhennetään miljardia? | Kysy.fi


20155. 91. Kysymys: Miten lyhennetään miljardia? Vastaus: mrd:a. Lyhenteen jälkeen merkitään kaksoispiste ja sitten kirjoitetaan sijapääte, tässä tapauksessa partitiivin a (miljardi/a). Milloin sijapääte merkitään lyhenteeseen ja milloin se jätetään pois, on toinen kysymys.


Screenshot of www.kysy.fi

Vastaa