Helsinki Lohja Bussi Hinta: Paras

1. Matkahuolto

Matkahuolto


Screenshot of liput.matkahuolto.fi

2. Hintalaskuri - Lähitaksi


Hinta-arviot voimassa Lähitaksin toimialueella, jonka löydät täältä. Otathan huomioon, että taksilaskurin antama reitti on aina ehdotus ja kuljettaja voi arvionsa mukaan valita myös toisen reitin. Hinta-arvio ei ole sitova. Lopullinen hinta voi vaihdella liikenneolosuhteiden, kuten ruuhkatilanteen perusteella.


Screenshot of www.lahitaksi.fi

3. Liput ja hinnat - Uudenmaan JoukkoliikenneScreenshot of www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi

4. Lohjan seudun liput - Matkahuolto


Lohjan seudun liput ladataan 12.10.2020 alkaen Matkahuollon uudelle tunnistepohjaiselle matkakortille. Vanhan malliselle kortille Lohjan seudun lippuja voi ladata 19.10.2020 asti. Sen jälkeen matkakortti on vaihdettava uuteen. Vanha matkakortti kelpaa kuitenkin normaalisti koko sen voimassaolon ajan.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

5. Aikataulut - Pohjolan Liikenne


Helsinki-Lohja-Kalkkimäki-Nummela-Vihti-Karkkila Kela-Siuntio kk-Siuntio-Virkkala-Lohja Koisjärvi-Saukkola-Nummi-Pusula-Oinola-Lohja Ljungbo-Hanko-Tammisaari-Lohja Nummennotkon seisake-Vihti Otalampi-Ojakkala-Palojärvi Särkijärvi-Karjalohja-Sammatti-Paloniemi-Lohja-Helsinki.


Screenshot of www.pohjolanliikenne.fi

6. Hinnat ja alennukset - Matkahuolto


Kuljettajalta ostettaessa lipun hinta voi poiketa Matkahuollon verkkokaupan ilmoittamista hinnoista. Matkahuolto noudattaa lipunmyynnissä bussiyrittäjien ilmoittamia hinnastoja ja alennusehtoja. Matkakorteille ladattavien lippujen hinnat. Lipputuotekohtaiset hinnat …


Screenshot of www.matkahuolto.fi

7. Aikataulut, reitit ja pysäkit - Vainion Liikenne


15.11.2021 · Osta liput Aikataulut, reitit ja pysäkit REITTI- JA PYSÄKKIHAKU EI OLE VOIMASSA KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILANTEEN AIKANA Valitse alla olevasta listasta linja ja klikkaa Katso-nappia. Voit suodattaa linjoja pysäkin perusteella. Aikataulujen merkintöjen selitykset sivun alalaidassa. Aikataulujen merkkien selitykset M-S Joka päivä M-L Maanantai – lauantai M-P …


Screenshot of vainionliikenne.fi

8. Pikavuorot.fi : Hintavertailu ja aikataulut Matkahuolto VR ...


Pikavuorot.fi on Suomen kattavin linjaliikenteen hintavertailusivusto. Pikavuorot.fi -palvelu vertailee ainoana sivustona eri yhtiöiden linja-auto- ja junalippujen hintoja yhdellä haulla. Sivusto listaa valitulle matkustuspäivälle kaikkien pikavuorojen- ja junalähtöjen aikataulut ja hinnat valittujen kaupunkien välille.


Screenshot of www.pikavuorot.fi

9. Aikataulut - Vainion Liikenne


Helsinki - Lohja - Virkkala ... kunnilla ja pysäkeillä. Puh. 020 331 222 ma-pe 8-16, puhelun hinta 8,8 snt/min Lastenvaunujen kuljettaminen auton sisällä on mahdol- nä ajetaan mahdollisesti poikkeavien aikataulujen ... Matkahuollon Bussiliput-sovelluksella voit ostaa bussi- tuottamuksesta.

Screenshot of vainionliikenne.fi

10. Liput ja hinnat | HSL.fi


Liput vyöhykkeille ABCD, kelpaavat HSL-alueen busseissa, lähijunissa, raitiovaunuissa, metrossa ja Suomenlinnan lautalla. Osta HSL-sovelluksella tai HSL-kortilla.


Screenshot of www.hsl.fi

11. Bussiaikataulut - Lohja

Lohjan kaupunki. Karstuntie 4 PL 71 08101 Lohja. Y-tunnus 1068322-0. [email protected]hja.fi vaihde: 019 3690 ma-to 8-16, pe 8-15. Asiakaspalvelukeskus [email protected]

Screenshot of www.lohja.fi

12. Lohjalippu - Uudenmaan Joukkoliikenne


Lohjalippu. Lohjalippu myydään Lohjan kaupungin asukkaille. Lippu on Oy Matkahuolto Ab:n käyttämä uudelleen ladattava älykortti, joka oikeuttaa matkustamaan Lohja-pääkaupunkiseutu-Lohja väliä ja lisäksi Lohjan sisäisiä matkoja. Lippu on voimassa 30 vrk ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Lippujen käyttöoikeutta ei ole ...


Screenshot of www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi

13. Kuinka päästä kohteeseen Helsinki-Lohja Bussi paikassa ...


Kohteeseen Helsinki-Lohja Bussi matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 930 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Helsinki, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, ...


Screenshot of moovitapp.com

14.


Junien & bussien aikataulu ja hintavertailu. Kaukoliikenneyhteydet VR, Onnibus, Matkahuolto, Savonlinja, Pohjolan Liikenne ja Pori Express palveluista.


Screenshot of www.matkakeisari.fi

15. 404 - Pohjolan Liikenne


Etsimääsi sivua ei löytynyt. Ota yhteyttä. Asiakaspalvelu Palaute Löytötavarat Tilaa uutiskirje


Screenshot of www.pohjolanliikenne.fi

16. Tilausbussi hinta helposti ja luotettavasti - Tilausajot.net


Tilausbussi hinta on helpoin selvittää Tilausajot.netin avulla. Tarjouspyyntö on helppo tehdä valmiin lomakepohjan avulla ja tarjouspyyntö välitetään kaikille palvelua käyttäville liikennöitsijöille, joita on mukana jo yli 140 ympäri Suomen.


Screenshot of www.tilausajot.net

17. Lohjan tuetut linja-autoliput loppuvat käytöstä 31.12 ...


24.9.2019 · Markkinaehtoiseen liikenteeseen ei saa maksaa yhteiskunnan tukea, joten kaupunki joutuu luopumaan nykyisistä lipputuotteista vuoden 2019 lopussa ja jäljelle jäävät seuraavat lippuvaihtoehdot (hinnat 24.9.2019): – Kertalippu • Lohja – Helsinki 11,50 – 12,60 euroa


Screenshot of www.lohja.fi

18. 280 Reitti: Aikataulut, pysäkit ja kartat – Veikkola


280-bussi - reitin aikataulut ja pysäkit. 280-bussilla (Veikkola) on 19 pysäkkiä alkaen asemalta Kamppi (Kaukoliikenneterminaali) ja päättyen asemalle Takkumäki. 280-bussi - aikataulun yhteenveto tulevalle viikolle: aloittaa kulkemisen 06.15 ja lopettaa 23.05. Normaalit kulkupäivät: joka päivä.


Screenshot of moovitapp.com

19. Aikataulut ja junan seuranta - VR


Etsi junien aikatauluja matkahausta, seuraa oman junasi kulkua VR Matkalla -sovelluksesta tai Junat kartalla-palvelusta.


Screenshot of www.vr.fi

20. Hamina Pikavuorot.fi : Hintavertailu ja aikataulut ...


Pikavuorot.fi -palvelu vertailee ainoana sivustona eri yhtiöiden linja-auto- ja junalippujen hintoja yhdellä haulla. Sivusto listaa valitulle matkustuspäivälle kaikkien pikavuorojen- ja junalähtöjen aikataulut ja hinnat valittujen kaupunkien välille. Tuloksia voi lajitella esim. lähtöajan tai hinnan perusteella.


Screenshot of www.pikavuorot.fi

Vastaa