Helsinki Lappeenranta Bussi: Paras

1. Kaukoliikenne – Bussiaikataulut ja reitit – Savonlinja

11.8.2021 · Savonlinjan kaukoliikenne kuljettaa sujuvasti määränpäästä toiseen! Tällä hetkellä liikennöimme kaukoliikenteen vuoroja Kuopiosta ja Joensuusta. Kaukoliikenteen bussiaikataulut ja hinnastot voit tarkistaa alta. Liput vuoroillemme voit ostaa jo etukäteen Matkahuollon verkkokaupasta tai Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta ...


Screenshot of savonlinja.fi

2. ExpressBus.fi etusivu


ExpressBus lyhyesti. ExpressBus on bussijärjestelmä, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Busseilla pääset tihein vuorovälein kaikkiin keskeisiin paikkoihin, ja laajan pysäkkiverkoston ansiosta pääset kyytiin sujuvasti reittien varrelta.


Screenshot of www.expressbus.fi

3. Bussiyhteydet Lappeenranta–Helsinki | Halpoja Lippuja | Omio


Bussiyhteydet Lappeenranta–Helsinki. Helsinki on helposti saavutettavissa bussilla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Lappeenranta–Helsinki, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti. Mistä saan tietää bussi etäisyyden Lappeenranta ...


Screenshot of www.omio.fi

4. Helsinki – Lappeenranta bussit ja junat – hae ...


Helsinki – Lappeenranta VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.


Screenshot of www.perille.fi

5. Helsingistä Lappeenrantaan edullisesti bussilla - OnniBus


Helsingistä Lapeenrantaan | Onnibussin bussiliput alkaen 1 € + 1 € varausmaksu | Nopea, halpa, luotettava | OnniBus.com


Screenshot of www.onnibus.com

6. Lappeenranta – Helsinki bussit ja junat | Matkakeisari.fi


Lappeenranta – Helsinki bussit ja junat yhdellä sivulla. Hinnat ja aikataulut: VR, Onnibus, Matkahuolto, Savonlinja, Pohjolan Liikenne.


Screenshot of www.matkakeisari.fi

7. Lappeenranta – Helsinki bussit ja junat – hae ...


Lappeenranta – Helsinki VR, Matkahuolto, Onnibus ja monet muut, kaikki liput yhdestä paikasta! Perille.fi – Suomen kattavin matkalippupalvelu.


Screenshot of www.perille.fi

8. Bus Helsinki Lappeenranta: Cheap coach tickets | busradar.com


6.11.2016 · Bus Lappeenranta Helsinki: Cheap coach tickets. All bus routes Bus Helsinki ? Lappeenranta mit FlixBus, Eurolines, IC Bus und anderen vergleichen.


Screenshot of www.busradar.com

9.


MainosVaraa halpa lento Lappeenranta–Helsinki Travellinkilta vain muutamalla klikkauksella!


10. Helsinki – Lappeenranta bussit ja junat | Matkakeisari.fi


Helsinki – Lappeenranta bussit ja junat yhdellä sivulla. Hinnat ja aikataulut: VR, Onnibus, Matkahuolto, Savonlinja, Pohjolan Liikenne.


Screenshot of www.matkakeisari.fi

11. Etusivu - OnniBus

8.11.2021 · Osta matkaliput verkkokaupasta jopa 1 eurolla! Hyödynnä lukuisat tarjouksemme. Matkusta halvalla nopeasti ja luotettavasti Onnibussilla ja muiden liikennöitsijöiden vuoroilla. Bussimatkat - Suomi. Tervetuloa kyytiin!

Screenshot of www.onnibus.com

12. Bussiyhteydet Lappeenranta–Imatra | Halpoja Lippuja | Omio


Bussiyhteydet Lappeenranta–Imatra. Imatra on helposti saavutettavissa bussilla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Lappeenranta–Imatra, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.


Screenshot of www.omio.fi

13. Paikallisliikenne - Lappeenrannan kaupunki


lappeenranta.digitransit.fi. Saat bussit reittioppaassa reaaliaikaisesti näkymään valitsemalla vasemmalta alalaidasta kartta-asetuksista liikennevälineet. Paikallisliikenne kattaa kaupunkialueella ajettavat linjat, joiden linjanumerot ovat 1-8, 12 ja 47. Kaupunki toimii tässä palvelun tilaajana ja suunnittelijana.


Screenshot of lappeenranta.fi

14.


Pysäkki sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä terminaalin 2 välittömässä läheisyydessä. Näin siirtyminen bussista terminaaliin ja terminaalista bussiin sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ilman että matkatavaroita tarvitsisi kantaa pitkiä matkoja. Bussin kyydissä kulkee mukana lisämaksutta kaksi matkalaukkua matkustajaa kohden.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

15. Aikataulut - Pohjolan Liikenne


Helsinki-Muijala-Perttilä-Lohja-Virkkala-Kirkniemi-Lohjansaari Helsinki-Lohja-Kalkkimäki-Nummela-Vihti-Karkkila Kela-Siuntio kk-Siuntio-Virkkala-Lohja Koisjärvi-Saukkola-Nummi-Pusula-Oinola-Lohja Ljungbo-Hanko-Tammisaari-Lohja Nummennotkon seisake-Vihti Otalampi-Ojakkala-Palojärvi


Screenshot of www.pohjolanliikenne.fi

16. Saimaa Express | HH-Kuriiri


VIIPURI-LAPPEENRANTA: Matkustajien tulee olla Viipurin rautatieaseman pysäköintialueella ison W-patsaan kohdalla (W=Wyborg) odottamassa autoa klo 10.00 (Moskovan aikaa) Lappeenrannan suunnasta saapuvaa autoa ja lähtö kohti Lappeenrantaa heti, kun auto saapuu.Saapuminen Lappeenrannan Matkakeskukseen (rautatie- ja linja-autoasema) n. klo 12.30 (Suomen aikaa, …


Screenshot of www.hh-kuriiri.fi

17. Matkahuolto


Matkahuolto


Screenshot of liput.matkahuolto.fi

18. Bussiliput ja matkakortit - Matkahuolto


5.11.2021 · Yksittäisille matkoille voi ostaa lipun helposti Matkahuollon verkkokaupasta, Matkahuollon toimipaikoista, monilta Matkahuolto-asiamiehiltä ja useista matkatoimistoista.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

19. Lappeenranta - Joukkoliikenteen aikatauluja ...


11.8.2021 · Saat bussit reittioppaassa reaaliaikaisesti näkymään valitsemalla kartta-asetuksista liikennevälineet. Paikallisliikenteen bussien kulkua voi seurata reaaliaikaisesti älysovelluksella: Sovellus on ladattavissa Android- ja IOS-käyttöjärjestelmää käyttäville älypuhelimille Play-kaupan ja AppStoren kautta nimellä lappeenrannan bussit.


Screenshot of www.lappeenranta.fi

20. Reitit ja pysäkit - ExpressBus


Bussit saapuvat ja lähtevät aina läheltä terminaalia. Lue lisää satamaliikenteestä Lue ... Kampin keskuksessa sijaitseva Helsingin linja-autoasema on yksi maailman moderneimmista. Sieltä lähtee ja sinne saapuu päivittäin noin 700 kaukoliikennebussia.


Screenshot of www.expressbus.fi

Vastaa