Helsinki Korkeasaari Bussi: Paras

1. Korkeasaari


Screenshot of www.korkeasaari.fi

2. Bussiaikataulut - Matkahuolto


Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea.


Screenshot of www.matkahuolto.fi

3. Korkeasaari


Korkeasaari sijaitsee Helsingin keskustan itäpuolella, noin 20 minuutin matkan päässä. Eläintarhaan pääsee ympäri vuoden Mustikkamaan sillan kautta ja kesäisin vesitse Kauppatorilta tai Hakaniemestä. Suoraan keskustasta vesibussilla ja talvellakin suoraan eläintarhan portille linja-autolla.


Screenshot of www.korkeasaari.fi

4. Reittiopas


Helsingin seudun liikenteen Reittiopas. Siirry sisältöön. Reittiopas - Linjaohje. Bussi 16. Reittiopas - Linjaohje. Käännä reitin suunta vastakkaiseksi Korkeasaari Rautatientori. Pysäkit ...


Screenshot of reittiopas.hsl.fi

5. Reittiopas


Helsingin seudun liikenteen Reittiopas. Siirry sisältöön. Reittiopas - Linjaohje. Bussi 16. Reittiopas - Linjaohje. Käännä reitin suunta vastakkaiseksi Rautatientori Korkeasaari. Pysäkit. Aikataulu. Häiriöt Ei tiedossa olevia häiriöit ä. Pysäkkien ...


Screenshot of reittiopas.hsl.fi

6. Kuinka päästä kohteeseen Korkeasaari paikassa Helsinki ...


Joukkoliikenne kohteeseen Korkeasaari, Helsinki. Etsitkö ohjeita pysäkille Korkeasaari kaupungissa Helsinki, Suomi? Lataa Moovit-sovellus etsiäksesi ajantasaiset aikataulut ja vaiheittaiset ohjeet pysäkin Korkeasaari ohi kulkeville Bussi, Metro tai Juna -reiteille.


Screenshot of moovitapp.com

7. Korkeasaaren eläintarha ja Kauppatori | Helsinki ...


16.10.2021 · KORKEASAARI JA KAUPPATORI. Helsinki on mukava ja kompakti kaupunki, jossa on todella helppo liikkua. Helsingissä kannattaa käyttää hyvin toimivaa julkista liikennettä. Joukkoliikenne kattaa raitiovaunu-, bussi-, metro-, raitiovaunu-, lauttaliikenne- ja paikallisjunapalvelut. Nähtävyyksiä Helsingissä on paljon.


Screenshot of www.onnibus.com

8. Korsisaari - Joukkoliikenne - Tilausajo - Elämysmatkat ...


28.10.2021 · Korsisaari on vuonna 1929 perustettu linja-autoyhtiö, jonka liiketoimintaan kuuluu: joukkoliikenne, tilausajo, taksi ja tilataksi, Hygieiataksi, elämysmatkat yksittäisille tai ryhmille ja autokoulu. Joukkoliikenneosiosta löydät aikataulut, linja-autojen paikkatietopalvelun Bussi-Liven, tietoa lipputuotteista, mobiilisovelluksesta ...


Screenshot of korsisaari.fi

9. 16 Reitti: Aikataulut, pysäkit ja kartat – Korkeasaari


16-bussi - reitin aikataulut ja pysäkit. 16-bussilla (Korkeasaari) on 20 pysäkkiä alkaen asemalta Rautatientori ja päättyen asemalle Korkeasaari. 16-bussi - aikataulun yhteenveto tulevalle viikolle: aloittaa kulkemisen 06.01 ja lopettaa 21.40. Normaalit kulkupäivät: joka päivä.

Screenshot of moovitapp.com

10.
11. Koronavirustestaus Helsingissä | Helsingin kaupunki

Helsingin koronavirustestauspisteet. Koronavirustestaukseen tullaan ainoastaan ajanvarauksen kautta. Ala-Tikkurila, Härkävaljakontie 31 (9lives) Hernesaari, Laivakatu 2 (Mehiläinen) Herttoniemi, Linnanrakentajantie 4 A (Terveystalo) Itäkeskus, Kasteholmantie 2 (Mehiläinen)

Screenshot of www.hel.fi

12. Joukkoliikenteen lipputuotteet, hinnat ja maksutavat ...Screenshot of korsisaari.fi

13. Korkeasaari – Suomen Saaristokuljetus


Korkeasaaren vesiliikenteeseen myydään myös kausikortteja, hinnat 56 €/aikuinen ja 35 €/eläkeläinen tai opiskelija. Kausikortit myydään vesibusseissa. Tutustu myös Helsingin tilausristeilyihimme täältä. Korkeasaaren vesiliikenteestä vastaa Suomen Saaristokuljetus Oy.


Screenshot of www.suomensaaristokuljetus.fi

14.


Löydä matkan suunnittelua ja toteutusta helpottavat tiedot kuten reitit, pysäkit, hinnat, uutiset ja vinkkejä matkustamiseen. Tutustu!


Screenshot of www.hsl.fi

15. Etusivu - OnniBus


8.11.2021 · Osta matkaliput verkkokaupasta jopa 1 eurolla! Hyödynnä lukuisat tarjouksemme. Matkusta halvalla nopeasti ja luotettavasti Onnibussilla ja muiden liikennöitsijöiden vuoroilla. Bussimatkat - Suomi. Tervetuloa kyytiin!


Screenshot of www.onnibus.com

16. Liikkumisopas Helsinkiin: Korkeasaari - Whim Helsinki


Korkeasaaren on erinomaiset liikenneyhteydet Helsingin seudun liikenteen joukkoliikenteellä, mutta eläintarhaan voi saapua myös omalla autolla. Helsingin seudun liikenteen bussi numero 16, eli zoolinja, liikennöi ympäri vuoden Rautatientorilta aivan Korkeasaaren lipunmyynnin eteen. Metro vie ja tuo.


Screenshot of whimapp.com

17. Korkeasaareen ilmainen sisäänpääsy 4. lokakuuta ...


24.9.2015 · Helsingin seudun liikenteen bussi 16 liikennöi Rautatientorilta (laituri 3). Vesibussit eivät kulje enää lokakuussa Korkeasaareen. Lisää aiheesta: Korkeasaaren uutinen. JAA. Lisää aihealueen uutisia. Yli 5000 kävijää koki Siilo soi -tapahtuman taian Kruunuvuorenrannassa – katso video


Screenshot of www.hel.fi

18. Helsingin saaret, vesireitit ja merellinen Helsinki ...


Korkeasaari. Korkeasaari on yksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä eikä vähiten siksi, että siellä sijaitsee saaren mukaan nimetty eläintarha. Korkeasaaren eläintarha on yksi maailman vanhimmista eläintarhoista. Vesiliikenneyhteys Korkeasaareen lähtee Kauppatorilta ja Hakaniemestä. Aikataulut ja hinnasto löytyvät täältä.


Screenshot of www.stadissa.fi

19. Bus & Boat yhdistelmä-sightseeing Helsinki |stromma.com


Bussi- ja laiva-sightseeing yhdistelmälippu. Yhdistä kaksi kaunista sightseeing-kokemusta ja nauti Helsingin parhaista nähtävyyksistä maalla ja merellä. Paketti sisältää Kaunis Kanavareitti -risteilyn sekä Hop On Hop Off -kiertoajelun kaksikerrosbussilla (City Sightseeing). Risteilyllä näet pääkaupungin kauneimmat rantamaisemat ja ...


Screenshot of www.stromma.com

20. Korkeasaari | Stadissa.fi


1883 Korkeasaari vuokrattiin kymmenen vuoden sopimuksella Helsingin Anniskeluyhtiölle, yhtiö aloitti heti saaren kunnostustyöt. Saarelle suunniteltiin tieverkosto …


Screenshot of www.stadissa.fi

Vastaa