Helsinki Kesä Lapset: Paras

1. Kesäkaupungissa on paljon tekemistä | Helsingin kaupunki


Screenshot of www.hel.fi

2. Lapset, nuoret ja perheet | Helsingin kaupunkiScreenshot of www.hel.fi

3. Ajankohdat ja hinnat - Lasten Kesä


Vain PAM-jäsennumerolla. Yksi PAM-jäsenhintainen leiri / leiriläinen / kesä. PAM-hintaan ei lisätä muita alennuksia. Sisarusalennus -10 € / sisarus / leiri. Samalle leirille ilmoittautuville sisaruksille. Huom! Alennus vain sisaruksista, ei jokaisesta perheen lapsesta. Helsinki & Espoo -alennus -30€. Alennus Helsingissä ja Espoossa ...


Screenshot of www.lastenkesa.fi

4. Helsinki lapsille ja perheille | Stadissa.fi


Helsingin leikkipuistot löydät täältä. Ilmaiset lasten iltasadut luettavaksi löydät täältä Iltasatu.org tarjoaa suuren määrän ilmaisia iltasatuja luettavaksi. Kuvassa Leijona ja hiiri, kuva: Hanna Arvola Tapahtumia lapsille löydät Stadissa.fi -sivulta kirjoittamalla hakukenttään esim. …


Screenshot of www.stadissa.fi

5.
6. Helsingin kesä 2021 liikuttaa lapsia ja nuoria ...


14.5.2021 · Helsingin kaupungin järjestämät lasten liikuntaleirit- ja kurssit sekä muu ohjattu toiminta pyörähtävät käyntiin tänäkin kesänä. Edessä on jälleen poikkeuksellinen kesä, mutta pystymme siitä huolimatta ja viime kesän kokemuksia hyödyntäen tarjoamaan lapsille ja nuorille hyvät setit menevää ohjelmaa. Kesätoimintamme toteutetaan luonnollisesti turvallisesti ja koronaa ...


Screenshot of helsinkiliikkuu.fi

7. Pienten Helsinki - Pienenä Helsingin kattojen alla.


Pienten Helsinki - Pienenä Helsingin kattojen alla. Mitä tehdä tai minne mennä lasten kanssa? Mitä lapsille sopivaa tekemistä löytyy Helsingistä tällä viikolla? Pienten Helsingin viikoittainen Minne tällä viikolla-sarja etsii menovinkkejä ja vinkkaa lapsiystävällisiä tapahtumia …


Screenshot of www.pientenhelsinki.fi

8. Lasten Kesä - Parhaita viikkoja jo vuodesta 1952 ...


Parhaita viikkoja jo vuodesta 1952! Lasten lomatoiminta, tuttavallisemmin leiritoiminta, on laadukasta ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jolla on positiivista vaikutusta niin perheen kuin leiriläisenkin hyvinvointiin. Lastensuojelu-sanasta huolimatta leirit ovat avoimia kaikille lapsille ja perheille.


Screenshot of www.lastenkesa.fi

9. Lasten kanssa Helsingissä | My Helsinki


Vinkkejä lapsille ja aikuisille Helsingissä. Etsi ajankohtaisia tapahtumia lapsille. Top 15 Helsingin nähtävyydet. ... Alueella on laitteita niin hurjasta kuin tasaisemmastakin kyydistä pitäville ja joka kesä uutuushärveleitä. ... Lasten liikennekaupunki on antanut liikennekasvatusta lapsille ja …

Screenshot of www.myhelsinki.fi

10. Lue 10 vinkkiä hauskaan päivään Helsingissä!


13.6.2019 · Helsingissä on lukuisia museoita, jotka ovat huomioineet erityisesti lapset. Ratikkamuseossa voi ihastella raitiovaunujen historiaa 1800-luvulta tähän päivään. Kuskin paikalla istuessa pääsee kunnolla historialliseen tunnelmaan ja voipa museossa kokeilla myös vanhan ajan lipun leimaamista.


Screenshot of www.rantapallo.fi

11. Tapahtumat Helsingissä | My Helsinki

Tapahtumat Helsingissä. Täältä löydät konsertit, näyttelyt, ruoka- ja urheilutapahtumat - mitä ikinä Helsingissä onkaan meneillään. Pandemiarajoitukset saattavat kuitenkin muuttua nopeasti, emmekä aina ehdi tilanteen tasalle. Tarkastathan siis viimeisimmät …

Screenshot of www.myhelsinki.fi

12. Tapahtumat Helsinki


Löydä Helsingin tapahtumat. Musiikki, teatteri, tanssi, liikunta ja ulkoilu sekä muu tapahtumatarjonta.


Screenshot of tapahtumat.hel.fi

13. Lastentapahtumat Helsinki Archives - Pienten Helsinki


Onnea Helsinki 471-vuotta!Lisää tapahtumavinkkejä löytyy Minne tällä viikolla? Kesä 2021-jutusta Nostoja Helsinki-päivään 12.6.2021 Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen Helsinki-päivän juhlaparaati kiertää ympäri kaupunkia ja upean paraatin voi nähdä näin ollen myös kotikulmilla.


Screenshot of www.pientenhelsinki.fi

14.


Vierailukohteita lapsiperheille Helsingissä ja sen lähistöllä. Puutarhoja, museoita, eläintaloja ja -tarhoja, puuhapaikkoja, toimintahalleja, luontoretkikohteita ym.


Screenshot of www.lastenlinkit.fi

15. KESÄTEKEMISTÄ HELSINGISSÄ TOP 10 - Riikan blogi


28.5.2018 · Näitä vinkkejä toivotaan joka kesä ja tässä vuoden 2018 kesävinkit: 1. HIETARANNAN UIMARANTA – ihana Helsinki fiilis ja matala ranta lapsille. Olemme käyneet täällä liian harvoin ja jos olisimme kesän Helsingissä tämä kuuluisi Helsingin rantasuosikkeihin juuri tuon fiiliksen vuoksi.


Screenshot of riikanblogi.fi

16. Helsingin kesä täynnä ohjattua liikuntaa – lasten ...


26.5.2020 · Helsingin kesä täynnä ohjattua liikuntaa ... 7–12-vuotiaille lapsille on tarjolla mm. tennis- ja melontakursseja, ... Helsingin kaupunki järjestää myös yhteistyössä helsinkiläisten seurojen kanssa lapsille EasySport-leirejä ja -kursseja eri puolilla kaupunkia.


Screenshot of helsinkiliikkuu.fi

17. Lasten synttärit | Surf House Helsinki


SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER. Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla. Käyntiosoite: SURF HOUSE HELSINKI. Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under) Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland. Postiosoite: SURF HOUSE FINLAND OY LTD. Mall of Tripla, M-P6-12.


Screenshot of surfhousehelsinki.com

18. Tiedeleirit | Tiedekasvatus | Helsingin yliopisto


15.6.2021 · Järjestämme kesällä 2021 maksuttoman virtuaalisen LUMA-tiedeleirin ala-asteikäisille lapsille. Virtuaalisella tiedeleirillä leiriläiset pääsevät tutkimaan omaa lähiympäristöään monitieteellisesti kokeiden, tutkimusten ja tehtävien avulla 14.–18.6. Leiripäivien tehtävät on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa itsenäisesti sisällä tai ulkona.


Screenshot of www2.helsinki.fi

19. Lapset - Helsingin Tanssiopisto


Lapset. Kevään 2022 kaikki uudet tunnit julkaistaan tammikuun alkuun mennessä. Myös syksyllä alkaneille tunneille, joilla on tilaa, otetaan uusia oppilaita.


Screenshot of www.helsingintanssiopisto.fi

20. Helsingin kesä lapsille: Seurasaari


29.5.2016 · Helsingin kesä lapsille: Seurasaari toukokuuta 29, 2016 Hae linkki; Facebook; Twitter; Pinterest; Sähköposti; Muut sovellukset; Kesällä kaikki kaupungit ja pienet maalaiskylätkin näyttävät Suomessa parhaat puolensa.


Screenshot of piententaikapiiri.blogspot.com

Vastaa